Bir türlü çıkmayan kaş

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.170
31
İyi bayramlar hanımlar

Derdim üç yıldır bir türlü düzelmeye kaşımla. O kadar çok şey denedim ki bir de size sorayım dedim...
Kuaförün yanlış almasıyla kaşımın resmen tam ortasında bir daha kaş çıkmadı çıkanlar minik minik ve seyrek kaşımı doldurmadan sokağa çıkamıyorum.. Sarımsak,badem yağı,Hindistan cevizi yağı denedim çözüm olmadı. Doktora gittim iki kez ilki bir losyon verdi çare olmadı ikincisi de denek olarak kullandı beni bir sprey denedik normalde saç çıkarıyormuş kaşımda fayda etmeyince buna ben bir şey yapamam güzellik merkezinde iğne yaptır dedi ama fiyatları epey yüksek dediği uygulamanın.

Sizce başka çözümü var mıdır evde deneyebileceğim?

Karanfil
Ocakta ucunu biraz ısıt ve kaşlarına sür kaş kalemi gibi etki ediyor ve küsen kaş köklerine faydasi oluyor

Ama sürdüğünde kaşlarını cok karartirsa akşam yatarken yap dişari çıkarken falan değilde

Bir tanıdığım özel bir kınayla kaşlarını doldurtmuştu uzun sürede kalıcıymış hem çok doğal duruyodu hem diğer yöntemlere göre daha ucuz sanırım onu bi araştır derim

Karanfil
Ocakta ucunu biraz ısıt ve kaşlarına sür kaş kalemi gibi etki ediyor ve küsen kaş köklerine faydasi oluyor

Ama sürdüğünde kaşlarını cok karartirsa akşam yatarken yap dişari çıkarken falan değilde
Bunu ilk defa duydum,doğal olarak boya da vermiş oluyor yani :oha:
Kaşlarım zaten siyah ve gür biri seyrek diğeri kapkara tuhaf görünüyor.

Karanfil diyorum ben kesinlikle. Kaş doldurmak icin surdugunuz far, kalem bunlar da kasa zarar verip dokuyor. Karanfil hem renk veriyor hem besliyor ve siz esmermişsiniz kasinizi direkt karanfille doldurun. Ucundaki tomurcugu cakmakla isitiyorsunuz kasinizi boyuyorsunuz ayni siyah kalem gibi.
Ben cok beyaz tenliyim kaslarim da sari gibi o yuzden sadece gece uyguluyordum ama oda arkadasim esmerdi o hep karanfille boyar cikardi

Karanfil diyorum ben kesinlikle. Kaş doldurmak icin surdugunuz far, kalem bunlar da kasa zarar verip dokuyor. Karanfil hem renk veriyor hem besliyor ve siz esmermişsiniz kasinizi direkt karanfille doldurun. Ucundaki tomurcugu cakmakla isitiyorsunuz kasinizi boyuyorsunuz ayni siyah kalem gibi.
Ben cok beyaz tenliyim kaslarim da sari gibi o yuzden sadece gece uyguluyordum ama oda arkadasim esmerdi o hep karanfille boyar cikardi
Bunu hemen deneyeceğim,teşekkürler umarım uzun vadede de sonuç alırım :KK54:

Badem yağı düzenli kullanımda benim kaş olmayan yerlerimde kaş çıkarttı. Her gece üşenmeden badem yagı sürerdim kaşlarıma. İncecik kaslarım vardı tam istediğim gibi kalınlaştı. Düzenli olarak kullandınız mı

Badem yağı düzenli kullanımda benim kaş olmayan yerlerimde kaş çıkarttı. Her gece üşenmeden badem yagı sürerdim kaşlarıma. İncecik kaslarım vardı tam istediğim gibi kalınlaştı. Düzenli olarak kullandınız mı
Açıkçası çok düzenli kullanmadım yüzünle çok oynuyorum elim sürekli kaşıma gidiyor yağ olunca sinir oluyordum bir de sabırsızım sanırım :KK43: tüm yöntemleri deneyeceğim artık hangisi sonuç verirse...

Benim de annemin kaşının içinde boşluklar vardı. Farmasi kaş kirpik serumu almıştık. 30 TL idi. 1 ay gidiyor. Sonra 2. aya geçiyorsunuz. İlk ay ince şekilde çıktı zaten. 2. ay da yoğunlaşıp sertleşmişti. Kök çıkmasını sağlıyordu yani. Tavsiye ederim.

Benimde kaşlarım inceydi. Hatta buraya ilk üye olduğumda bu kaşlarımdan yakınmıştım. Sarımsak, badem yağı ne varsa kullandım tabii düzenli kullanmayınca bıraktım uğraştırıcı. Fakat sürekli kaşlarımı aldım. Ala ala çoğaldı çok çoğalmadı fakat en azından inceye göre arttı.
Badem yağını çok önermişlerdi birde ben sarımsakları ezip sürüyordum yakıyordu biraz.
Ardından karanfil çok etki ediyormuş denemedim ama deneyebilirsiniz.

O kısmı traş et ve badem yağı sür çıktıkça tekrar traş et iyice kalın çıkana kadar. Yani ben öyle yaptım bayağı da işe yaradı. Kaşlarımı da hiç iple cımbızla almam zaten hep jiletle alırım

benim de sol kasimin uc kismini kuaforun biri alma dedigim halde aldi. küstü kasim cikmiyor dogru duzgun

X