- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
bimdeki bulut cok hos ve kalıcı kokusu bıngonun beyaz olanda guzelmerhabalare hanımlar bir türlü güzel kalıcı kokan yumuşatıcı bulamadım en pahalısını en ucuzunu denedim olmadı sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz kalıcı olarak bulamadım var mı tavsiye edeceğiniz ürün :)
annemde onu kullanıyordu cok uzun suredır bende onu kullanıyorum astımım olduğu ıcın cok rahatsız etmıyor ama camasırlar kuruyup dısardan ıcerı alınca bıle kokusu gelıyor halaU umutluyum_2706 bulutu denedim istediğim gibi değil bingo beyaz güzel mi kokusu kalıcılığı?
Koku zevk meselesi ama camasirlar makineden cikinca mis gibi oluyor benim acimdan. Bayila bayila kullaniyorum ben. Mesela yastiklari makineye atinca yumusatici koyuyorum, iki hafta mis gibi kokuyla uyuyorum. Koku konusunda hassasim benR Renklirenkli merhaba yumus ahnımeli güzel mi? deluxe kullandım ama eşim çok beğenmedi
Bimde bulut marka mavisini kullanıyorum kırmızı olanına da süper diyolar bulunca deneyeceğimmerhabalare hanımlar bir türlü güzel kalıcı kokan yumuşatıcı bulamadım en pahalısını en ucuzunu denedim olmadı sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz kalıcı olarak bulamadım var mı tavsiye edeceğiniz ürün :)
Benimde denemediğim kalmamistir sanirim. Hiç birisini begenemedim ama yumoş hanimeline bayiliyordum. 1 sene falan kullandim. Devam ederdim ama doğala, saglikliya yönelince yumuşatıcıyı bıraktımR Renklirenkli merhaba yumus ahnımeli güzel mi? deluxe kullandım ama eşim çok beğenmedi
Vernel suprame kalici hafif ve mukemmel kokusu var birde abc lotus mor sise vernelden biraz daha uygun fiyatli ikisindende cok memnun kaldimmerhabalare hanımlar bir türlü güzel kalıcı kokan yumuşatıcı bulamadım en pahalısını en ucuzunu denedim olmadı sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz kalıcı olarak bulamadım var mı tavsiye edeceğiniz ürün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?