bir türlü bulamadım :)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
merhabalare hanımlar bir türlü güzel kalıcı kokan yumuşatıcı bulamadım en pahalısını en ucuzunu denedim olmadı sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz kalıcı olarak bulamadım var mı tavsiye edeceğiniz ürün :)

Yumos extra hanimeli kullaniyorum su an oncesinde de yumos extra deluxe aura; cok kalici, hatta parke temizleme syunun icine ya da koltuk silerken suyuna biraz ekliyorum, acayip guzel oluyor tavsiye ederim canim. Bence bir kez denemelisin.

bimdeki bulut cok hos ve kalıcı kokusu bıngonun beyaz olanda guzel

U umutluyum_2706 bulutu denedim istediğim gibi değil bingo beyaz güzel mi kokusu kalıcılığı?
annemde onu kullanıyordu cok uzun suredır bende onu kullanıyorum astımım olduğu ıcın cok rahatsız etmıyor ama camasırlar kuruyup dısardan ıcerı alınca bıle kokusu gelıyor hala

denediklerim arasında en kalıcı olan yumoş'un bir çeşidiydi ama hangi çeşidi olduğunu hatırlayamıyorum

R Renklirenkli merhaba yumus ahnımeli güzel mi? deluxe kullandım ama eşim çok beğenmedi
Koku zevk meselesi ama camasirlar makineden cikinca mis gibi oluyor benim acimdan. Bayila bayila kullaniyorum ben. Mesela yastiklari makineye atinca yumusatici koyuyorum, iki hafta mis gibi kokuyla uyuyorum. Koku konusunda hassasim ben

yumuşatıcı kullanmıyorum, maalesef ki pekte masum sayılmıyorlar. ama sıvı deterjan kullanıyorum, o da güzel kokuyor tavsiye ederim.

Bimde bulut marka mavisini kullanıyorum kırmızı olanına da süper diyolar bulunca deneyeceğim

Vernel suprame kalici hafif ve mukemmel kokusu var birde abc lotus mor sise vernelden biraz daha uygun fiyatli ikisindende cok memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…