- 15 Mayıs 2019
- 12
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi rachelgreen93
-
Yok sivilce türü bir şey çıkmadı, eminim. Ve kulak ağrısı olduğuna da eminim baya kulağın içinden geliyor ağrı. Kulak çubuğunu kulağa soktuğum zaman dış kulak yolunda müthiş ağru oluyordu, şimdi o azaldı. Ama nedenini hala çözemedim.Kulak agrisi cok zordur.. sizinki uzun sürmüş. İslak halde rüzgara ciktiysaniz ici iltihap mi oldu acaba. Ama doktor görürdü o zaman da. Sivilce turu bisi cikmadigina emin misiniz?
O dediğiniz damlayı kullanmadım, ismini bilmiyorum. Gliserin biraz fayda etmişti ama sonuç gene aynı.Kızımın kulak ağrısı oldugunda geçiren bir damla var ama isim paylaşmak yasak sanırım. İ harfiyle başlıyor n ile bitiyor. Onu denediniz mi? Gliserin damlası da iyi
Su kaçması bu kadar uzun süre ağrı yapar mı?Bence kulağınıza su kaçmış. Saç kururtma Makinesi ile uzaktan bi hava tutun bakalım.
Bilmiyorum ki ben genelde kulağım ağırıdığında yaparım iyi gelir. Uzun bir banyodan sonra oldu bu ağrı dediğiniz için böyle bir tavsiyede bulundum.Su kaçması bu kadar uzun süre ağrı yapar mı?
Özelden yazayimO dediğiniz damlayı kullanmadım, ismini bilmiyorum. Gliserin biraz fayda etmişti ama sonuç gene aynı.
Sizin de kulağı sağa/sola çevirince vs ağrı oluyor muydu, banyodan sonra veya hava girince ağrı artışı gibi şikayetleriniz var miydi?Aynı şikayetlerle geçen hafta doktora gittim iltihaplanma varmış anribiotik kullandım gecti
Teşekkür ederim.Özelden yazayim
Her zaman agrım olmuyordu durup durup batma oluyordu, banyodan sonra evet oluyordu ama hareket ettikçe ağrıdığını hatirlamiyorumSizin de kulağı sağa/sola çevirince vs ağrı oluyor muydu, banyodan sonra veya hava girince ağrı artışı gibi şikayetleriniz var miydi?
Kulak çubuğu zararlı diye biliyorum. Zaten arıyormuş. Temizlemek için başka bir yol bulun.Yok sivilce türü bir şey çıkmadı, eminim. Ve kulak ağrısı olduğuna da eminim baya kulağın içinden geliyor ağrı. Kulak çubuğunu kulağa soktuğum zaman dış kulak yolunda müthiş ağru oluyordu, şimdi o azaldı. Ama nedenini hala çözemedim.
Teşekkür ederim. Ağrıyı tetikliyor olabilir diye onu kullanmayı bıraktım zaten.Kulak çubuğu zararlı diye biliyorum. Zaten arıyormuş. Temizlemek için başka bir yol bulun.
Olabilir. Teşekkür ederimDiş dr.una gidin. Bazen dişlerdeki iltihap kulağa vuruyor ve çoğu insan bunu kulak kaynaklı sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?