• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tavsiyem var Arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kitap okurken herkes sesız bır ortam tercıh eder bırde KLASİK müzik dinleyerek kitapınızı okuyun süper oluyor arkadaslar nasıl oldugunu denedıkten snr benımle de paylaşırmısınız?

Ben de genelde (evdeysem veya mp3 yanimdaysa) klasik veya caz muzik dinlemeyi seviyorum. Hatta Radyo 3' u (TRT' nin) herkese tavsiye ederim. 24 saat klasik bati ve caz muzikleri caliyor. Izmir' de fm 88.0' de cikiyor.

bende ses sessizlik farkı yok okuyabilirim tv karşısında da okurum ve hiç tv nun sesini duymam

Öylesine icine girerim ki kitabin diger sesleri hic duymam.Benim kitap okurken olmazsa olmazim elma dir.Mutlaka elmam yanim da olacak,delimiyim ne.....:uhm:

Son düzenleme:
genelde müzik dinleyerek okurum klasik müzik ve slov yabancı müzik olucak zaten kitaba daldığım zaman çevremi unutuyorum kitap okumak bir harika

eğer kitap beni sardıysa bende kitabı sararım
ve hiç bir ses (oğluşumun ağlaması dışında)
duymam....

kitabi ne kadar seversem seveyim kesinlikle ortamdaki en ufak ses dikkatimi dağıtır benim =(

Normalde sesler dikkatimi dağıtır ama klasik müzikle okuyabilirim gibi geliyor.Deneyeceğim:)

Ben Lise yıllarımdan bu yana kitap okuyum yada ders calışayım. Müzik muhakkak dinlerim.
Alışkanlık oldu galiba-tatlicadiarzu-
Hareketli parcalar tercihimdirkaydirigubbakcemile2

Sayısal dersleri müzik eşliğinde çalışırdım ama sözel ağırlıklı olanlarda müzik açmazdım. Kitap okurken televizyon açık kalabilir ama müzik açmam; hele hoşlandığım tarz olursa kitaptakileri bir türlü algılayamam..

benim için ortam önemli değil,yeterki okumaya başlıyayım herşeyi unuturum ve sonucunda çok güzel dinlenmiş olarak kitabı bırakırım

Kitap okurken ses duymam ama kollarım ya ağrır uyuşur bu soruna çözüm bulan var mı arkadaşlar. Hani değişik bir pozisyon

kıtap okurken dısarı hayatla baglantım kesılıyor kıtabın ıcınden zor cıkıyorum

önceleri bende kesinlikle ses ya da müzik falan varken kitap okuyamazdım ama bu sene bir arkadaşım müzikle kitap okuyordu denemek istedim ve inanın harikaydı çünkü tamamen kitapla bütünleşiyorsunuz hiçbirşeyi duymuyorsunuz sadece müzik oluyor hatta sonra o müziği tekrar dinlediğinizde kitabın konusu gözünüzde canlanıveriyor çünkü en azından sadece ben hep aynı müziği dinleyerek okuyorum çünkü kitaba öyle bir dalıyorumki müzik sadece beynime yerleşiyor o an onu düşünemiyorum bile : ))

Kitap okurken müzik dinleyenlerdenim.
Ama kitabın tarzına göre müzik seçerim.
Mesela Canan TAN okuyorsam Blackmore's Night
Alacakaranlık Serisi okuyorsam "Twilight Soundtrack" dinlerim :1closedeyes:

benım ses cok dıkkatımı dagıtır o müzik alır götürür beni bilinmeyenlere.

zaman zaman yaparim ..ama genelde sessiz okumayi tercih ederim... ders calisrken ama fark etmez
bi drowning pool acip bam bam bam bam bile calisirimmmm
araba kullanirkende bi radyo kanali var sadece klassik muzik caliyor onu bazen acarim
ama ben sakin dinliyemem ritme illa uymam hatta hareket kazandirmam lazim
hic olmuyorsa kanali degistiririm

Kitabın anlatım seklıne baglı,eski türkce felsefe fılansa hayatta sesli yerde konsantre olamam

Back