- Konu Sahibi FatmaBeyza
-
bu evlilik şiddet üzerine kurulmuş. adam, dayak atıp birde gülüyorsa hala o evde neden duruyorsunuz.benim sorunum eşimle.ben o kadar ilgiye şefkate aç büyüdüm ki tüm umudumu hayatımın erkeği olacak insana bağlamıştım belki başlarda öyl biriydi ama bi süre sonra ne olduysa oldu ondan istediklerimi söylediğimde karşılığını tekme tokat :mymeka: benneyaptımkiolarak görmeye başladım.bu kadar zormu karısını bişeylerin önünde tutabilmek ben ne yapacağım bilmiyorum yaa...hayatında bişeylerden önce gelebilmekti tek isteğim bişey dedğimde şundan sonra maç tan sonra kahveden gelince...bunları duymak deiğl.ama bebeğimde olduktan sonra dayanılamz bi hal aldı.o kucağımdayken beni yumrukluyan çcouğumu hüngür hüngür ağlatan bi sadist oldu.sen kaşınıyosun diyerek dayak atmaya bahane arıyo ilk vurdugunda diz çöküp ağlayan adam şimdi niye gülüyo?en son dün gece yarşıma izliyodum aldım kızımıda sigara içmeye diye gidip bi yatmaya geldiği mutfaktaydı.kızım uyuyuncada beraber vakit geçircektik.biraz içmiş sızmış orda kızımda uyucak mama istiyo iki kaşık yedi uyuyakaldı zaten bakta mama yapıyım dedim bırakamıyorum ama kalkmadı.uyuyunca kızım niye böyle yapıyosun dedim uyandırma sarhoşum bak kalkarsam öldürürüm seni kaşınma dedi.üstüme yürüd falan çocuk uyandı sen uyutucan dedim bende sonra çıktım yan odaya kıza diyo söde annen bu evde fazlalık ben kibar değilim ilgili değiim bulsun annen kibar birini seni bana bıraksın ama gitsin dimi kzım diyo.ne yaparsınız ben bilmiyroum.şiddete bile kaç kere oldu katlandım seviyorum diye kızımı ayrılırsam elimden alır diye ama artık olmuyo ölücem kahrımdan..sadece cinsel hayat için karıyım resmen adamın hayatında bi o yani onuda söyleyip duruyo zaten elalem igibi o bar senin bu bar benim karı peşinde koşturmak lazım o zaman akıllanırsın deyip duruyo.. naaaapıcam beeeennnnn...
siz kucağınızda kızınızla dayak yiyorsunuz..
evliliğinizin sadece cinsellik için devam ettiğini duyuyorsunuz..
ve siz hala bir tatlı söz, bir güler yüz bekliyorsunuz..
bence güler yüzden önce insan gibi davransın yeter..
ama zannedersem bunun için de çok geç kalınmış..
can bile çekişmiyor bence bu evlilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?