Bir tarafda hasta bir babam, diğer tarafda ilgisiz nışanlım yardım ediiin :(

Böyle acımasız, halden anlamayan, anasının ağzına bakan adamın nesini seviyorsun?
Babanın dibinden ayrılma,sonra çok pişman olursun, eş bulunur da, baba bulunmaz, daha yaşın 21, kimler çıkar karşına kimler

Eger daha büyük skntilar cekip pisman olmak istemiyorum diyorsan yol yakinken vazgec. Seviyorum demekle olmuyor bu isler. Hersey karsiliklidir. Karsindaki insan sana deger vermiyor saygi duymuyor vede kale almiyorsa mutlu olamazsin. Bazen olmuyodur uyum yokdur; kabul edip vazgecmek gerekir. Bende farklida olsa bu tür sorunlar yasadim nisanlilik sürecimde ve nisan attim. Inan bana hayatin sonu degil.

Baban icinde büyük gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah sagligina kavusur.

Kızlar/ablalarım hepiniz ayrıl diye sesleniyorsunuz bana.. Tabiki öncelikle hepinize çok teşşekür ederim zahmet edip cevap verdiğiniz için! Ama kızlar şöyle bir durumda var .. Ben nışanlıma şimdi ayrılıyorum desem kalkıp bana şimdi mi aklına geldi 9.000€ euroluk mutfak siparişi verildi 5000 € mobilya alındı .. Düğün salonu tuttuldu vs vs vs .. Ben buna ne derim?

Derhal at o nişanı..kendine biraz saygın varsa kurtul onlardan..inan yarın çok pişman olacaksın..babacığınada geçmiş olsun.rabbim acil şifa versin.

Hayvan oldugunu anca ögrendim dersin .. ondan sonra cevap verecegini sanmiyorum

Sabretmek farklı şey, onurunu çiğnetmek farklı şey. Siz şu an onurunuzu çiğnetiyorsunuz. Bu gidişle kaybeden siz olabilirsiniz.

Bak güzelim, şimdi sırf mobilyaya, mutfağa para harcandı diye,salon tutuldu diye kendi hayatını harcama derim...
Harcamaları nasıl yaptınız, yarı yarıya mı?Yoksa hepsini o mu üstlendi?salona kapora verdiyseniz o yanar, bütün parayı ödemezsiniz zannımca

Kötü olmus elbet masraf yapilmis. Ama bunun icinde göz göre göre evlenemzsinya. Benimde dügün salonum tutulmustu 2500 euro kapora ödenmisti. Tabi o kapora yandi; Allahtan mobilya falan yokdu. Alinan mobilyalar mümkünse geri verilir oda olmadi satilir bir sekilde. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Gördüğün gibi paranin satın alamayacagi seyler var. Sen bunla evlenirsen ne sagligin ne huzurun olcak. Simdi masraf yaptilar diye git evlen. Boyle insanlarla asla yapamican.

14.ooo euro + düğün salonu parası sizin bile bile bu hakaretleri, umursamazlığı falan daha evlenmeden hazmetmenizi gerektiyorsa yapacak bir şey yok tabi. Nişanlınızın söylerken haklı olacağı tek bir şey var evet, şimdi mi aklınıza geldi? Daha önceden yapmış olmanız gerekirdi, bundan sonra kayınvalidenizin hatrının sıhhatinin nasıl olduğunu sormayı bir an bile unutmayın, ne de olsa mobilya alıp fayans döşeyecekler. Babanızın canına can katmak yerine de kayınvalidenin eviyle ilgilenin, nişanlınız da 4 odalı yer bulmuş zaten geldiklerinde de sevgi pıtırcığı olun, kp şimdiden nasıl olmanız gerektiğini de söylemiş zaten "odun gibi" olmayın.

Hayret ediyorum; kardeşim ateşlense, babam hastaneye yatsa, annem rahatsızlansa tabiki iki elim kanda olsa giderim, sen de benimle gelirsin, sana olsa ben de senin için aynı şeyi yaparım, yapmazsak o zaman hayatı nasıl paylaşacağız? diyemediğiniz ve kabul ettiremediğiniz kişinin nesini seviyorsunuz? Ne için seviyorsunuz?

Babanız umarım bir an önce şifa bulur. Ben tanımadan üzüldüm müstakbel dünürü yerine.

Kaç kurtar kendini...Bin sevgili gelir de bir baba daha gelmez..Kaynananla aynı evde kalacakmışsın bir de hayatı kendine zindan edersin genç yaşta.Allah babana acil şifalar versin yardımcısı olsun..

kusura bakmayın da bütün suç sizde.babanızın hastaneye kaldırıldığını duymuşsunuz,hala" yok bekledim ki nişanlım götürsün,yok kaynanam böyle dedi,yok trene brakmadı" diye bahaneler sıralıyorsunuz.atlayın bir taksiye doğru babanızın yanına gidin.
haa sizin gitmeye gönlünüz yok da nişanlınız ve ailesini bahane ediyorsanız,kayınvalideniz bu samimiyetsizliğinizi anlayıp, size ona göre davranıyordur.
babanızın hastalığına gelene kadar,mektup,ev,kaynana konuları daha öncelikliymiş gibi,uzunca bir paragraf onlardan bahsetmişsiniz.böyle bir durumda bile hala bunları düşünebiliyorsanız,siz önce kendi vicdanınızı bir sorgulayın derim.

ayrıca bu kadar masraf yapılmış,tabi ki ayrılmayın.hem seviyorsunuz da...değil mi?

benim babam da çok ağır bir hastalık geçirdi... ve bu süre zarfında 2 sevgili terkettim ben yeterince bu konuyla ilgilenmedikleri için......
hiç düşünme bile at nişanı....
bugun olcek bir insana acımayan sana yarın hiç acımaz..

Bunlar bana söyleyecekler o lafları terkederim nasıl hala duruyorsun orda mutlu olamazsın cok pişman olacaksın.

Evlendikten sonra kimse arkanda olmayacak.evlenecek insan bulursun ama baba bulamazsın.ailene saygı göstermiyosa yol ver gitsin.

çok garip bir mesaj ya ... tamam çok insanla karşılaşmış olabiliesin ama babası hasta olan bi insana babanın 1 sene sonra yaşaması % 5 te denmez arkadaş ... hastanın gidişatını tedavi ve iyileşme oranını lütfen bırakın doktorları söylesin .... Rabbim babacığına şifa versin arkadaşım çok geçmiş olsun

Ablacım ya..senin yaşın kaç allah aşkına..nasıl bir kıyaslama bu.ona deki parayla satın alamayacağın tek birşey var o da aile bağları..babama göstermiş olduğun bu duyarsızlıkla yarın öbür gün benim başıma bişey gelse sen beni de bakmazsın de..unutma evlilik iyi günde ve kötü günde..daha neler yaşayıp görüceksiniz birlikte.bu adamla ömür geçmezzzz.yazık etme kendine..

Bunları niye çekiyorsun ki vicdansız düşüncesizler at nişanı hiç birşey için geç değil.

İyiki sizin gibi bir kızım yok halime şükrettim benim babam hastaneye yatacak ben yanına 4 gün sonra gidicem,birde millete laf söyletecem kusura bakmayın ama nişanlınızı çokk seveceğinize birazda babanızı sevseydiniz

Yazıklar olsun sizin gibi evlada babanızın,ailenizin onların harcadığı para kadar değeri yokmuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…