• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tanidik rüyada öldügümü görmüs (korktum)

MeryL

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
1.887
2.042
333
Merhaba kk nin güzel üyeleri,

Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.

Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan etkilendim diyor ama benle alakasi ne diyede düsünmedim degil kizin benle oysa ilgisi yok herneyse iste bende bir korku basladi bazilari hani derya öldügünü görmüsler rüyada
bir süre sonra gercekten ölmüs felan diye.

Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.

Fikirlerinizi alabilirmiyim?

Ben de bazen birilerinin öldüğünü görürüm, kimse ölmez. Kendi ölümümü de görüp yaşadım rüyamda, ölmedim.
Genelde halk arasında şöyle derler; birinin öldüğünü görüyorsan ömrü uzamıştır. Çok takılmayın derim, rüya sonuçta.

Bir tanidik arkadas, beni bir hafta öncesinde rüyasinda öldügümü görmüs , hayirdir insALLAH rüyasinda cok aglamis yirtinmis nasil bu genc yasinda öldü diye anlatti.

Bundan bir ay öncesinde ortak tanidigimiz bir arkadasin esi (kiz) ölmüsdü , belkide ondan etkilendim diyor ama benle alakasi ne diyede düsünmedim degil kizin benle oysa ilgisi yok herneyse iste bende bir korku basladi bazilari hani derya öldügünü görmüsler rüyada

Böyle birsey mümkünmü arkadaslar kizla samimiyiz birbirimizi gördügümüz yerde konusuruz yilda bir felan görüyorumdur uzakda kendisi nasil oluyorda rüyasina girdim anlamadim.

ömrün uzamistir 😊 bilincalti olabilir gercekten her rüya sahih degildir.
gönlünuzu ferah tutun

ömrün uzun olmasina işaret derler ama rüya bu bilinmez tabi. rüya ile amel edilmez derler çok düşmeyin üzerine.
Ben de bazen birilerinin öldüğünü görürüm, kimse ölmez. Kendi ölümümü de görüp yaşadım rüyamda, ölmedim.
Genelde halk arasında şöyle derler; birinin öldüğünü görüyorsan ömrü uzamıştır. Çok takılmayın derim, rüya sonuçta.

Peki kizlar icimi rahatlattiniz insan nekadar kendini telkinlesede korkuyor :skandal:

Peki kizlar icimi rahatlattiniz insan nekadar kendini telkinlesede korkuyor :skandal:
Allah hayirli uzun ömürler versin. rüya alemi bu akıl sır ermez. insan ister istemez tırsıyor elbette unutursunuz yakinda :)

Ben kimler kimleri ölü gördüm. Hiçbirine de bir şeycik olmadı. Hepsi turp gibi maşallah.

Canim ruya ile amel edilmez kötü düşünme nasıl yorumlanirsa öyle cikar derler ALLAH korusun hayra yorun hayır olsun inşaAllah

Fazla inanmam rüya tabirlerine, tamamen insanın bilinçaltı sonuçta. Ama birinin öldüğünü görmek uzun ömürlü olacak anlamına geliyor diye biliyorum. Çok kafa yormayın böyle şeylere rüya sonuçta herşey olabilir:)
size şimdiye kadar gördüğüm rüyaları burda anlatsam roman olur, komedi filmlerine de hikaye çıkar😁

Ben de hep şehit oldugumu görüyorum baya savaş ortasinda kalıp vuruluyorum falan... Daha ölmedim bakalım... Hayra yorun, ki zaten arkadaşlar da yazmışlar ömrün uzun olmasına yorarlar genelde :)

Fazla inanmam rüya tabirlerine, tamamen insanın bilinçaltı sonuçta. Ama birinin öldüğünü görmek uzun ömürlü olacak anlamına geliyor diye biliyorum. Çok kafa yormayın böyle şeylere rüya sonuçta herşey olabilir:)
size şimdiye kadar gördüğüm rüyaları burda anlatsam roman olur, komedi filmlerine de hikaye çıkar😁

Aynen benimde ne senaryolar var bendede bir bilseniz ama ölüm lafi bile iste insani korkutuyor :)

Back
X