Herkes üstüne düşeni yapmak zorunda diye düşünüyorum almadıysa oda onun ayıbı lakin böyle seylerde karar evi kullanacak olanlara bırakılır diye düşünüyorumŞükret ki en azından elini cebine atıp çorbada Bi tuzu bulunmuş. Durumu iyi olmayan aileye bişiy demem ama maddi durumu olup ta oğlunu evlendirilen evimize Bi avize bile almamış Bi kayınvalideye yani eski kayınvalide ye sahiptim.kimse yapmak zorunda değil ama gücü varsa ne kadar hoş düşünüp mobilyanıız almış ben olsam rengini Bi kenara bırakır ve sevinirdim
Ortada şer, bela, kahır, Nalet göremiyorum. Amin.Allah herkesi yeni gelin şerrinden korusun. Amin...
Ortada şer, bela, kahır, Nalet göremiyorum. Amin.
Gördüklerinizi kendinize saklamayı deneyin lazım olurGöremediğiniz aşikar zaten
Mercan seviyorum bu olsun diye tutturdu zaten fikir belirtmek ayrıdır diretmek ayrıdır ayrıca aradaki dengeyi biliyorum alıngan oldugumu düşünmüyorum teşekkür ederim fikriniz içinFikrinide mi söylemesin,ne var bunda? İlle de bu olsun diye tutturmamiş.Fazla alingansiniz.
Hic sesini çıkarmasin istiyorsaniz yalnız kendi annenizle gidip, ödemesini de kendiniz yapsaydıniz keşke.
Gördüklerinizi kendinize saklamayı deneyin lazım olur
Nişanlım burda degil daha ne kadar söyleyebilirim böyle olması gerekiyordu herseyi benim alıcak halim yok oldu olacak tüm herseyi ben alım beni alıyor diye üstüne para vereyimParayı veren düdüğü çalar valla. Eğer para onların cebinden çıkıyorsa mercan da ister turuncu da. Keşke mobilyaları biz nişanlımla halledicez deyip cümbür cemaat gitmeseydiniz gidince böyle oluyor işte
Aa pardon ben sizin kendinizi salon takımıyla eş değer gördüğünüzü anlamamıştım. Sizi alıyorlarsa kesenin ağzını açacaklar tabi haklısınız ilk çağlardan beri böyledir bu. Hayırlı işler.Nişanlım burda degil daha ne kadar söyleyebilirim böyle olması gerekiyordu herseyi benim alıcak halim yok oldu olacak tüm herseyi ben alım beni alıyor diye üstüne para vereyim
Küplere binmemis en azından.kürklere bindiysen sıkıntı yok
Mercan seviyorum bu olsun diye tutturdu zaten fikir belirtmek ayrıdır diretmek ayrıdır ayrıca aradaki dengeyi biliyorum alıngan oldugumu düşünmüyorum teşekkür ederim fikriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?