Bir takım mobilya mevzusu.

Herkes üstüne düşeni yapmak zorunda diye düşünüyorum almadıysa oda onun ayıbı lakin böyle seylerde karar evi kullanacak olanlara bırakılır diye düşünüyorum

Parayı veren düdüğü çalar valla. Eğer para onların cebinden çıkıyorsa mercan da ister turuncu da. Keşke mobilyaları biz nişanlımla halledicez deyip cümbür cemaat gitmeseydiniz gidince böyle oluyor işte

Fikrinide mi söylemesin,ne var bunda? İlle de bu olsun diye tutturmamiş.Fazla alingansiniz.

Hic sesini çıkarmasin istiyorsaniz yalnız kendi annenizle gidip, ödemesini de kendiniz yapsaydıniz keşke.
Mercan seviyorum bu olsun diye tutturdu zaten fikir belirtmek ayrıdır diretmek ayrıdır ayrıca aradaki dengeyi biliyorum alıngan oldugumu düşünmüyorum teşekkür ederim fikriniz için

Nişanlım burda degil daha ne kadar söyleyebilirim böyle olması gerekiyordu herseyi benim alıcak halim yok oldu olacak tüm herseyi ben alım beni alıyor diye üstüne para vereyim

Neden ailelerle bakıyorsunuz ki. Gelinliğimi, mobilyamı, mutfak takımlarımı kafama göre gittim aldım aldıktan sonra bunu aldım dedim geçtim. Millete mal beğendirmeye uğraşıp kafa ağrıtmaya değmez.

Nişanlım burda degil daha ne kadar söyleyebilirim böyle olması gerekiyordu herseyi benim alıcak halim yok oldu olacak tüm herseyi ben alım beni alıyor diye üstüne para vereyim
Aa pardon ben sizin kendinizi salon takımıyla eş değer gördüğünüzü anlamamıştım. Sizi alıyorlarsa kesenin ağzını açacaklar tabi haklısınız ilk çağlardan beri böyledir bu. Hayırlı işler.

Madem beraber almak zorunda kaldınız, fikrini söylemesinde bir sorun göremedim ben.
Baska sorun yoksa anne babaların bu kadarcık karışma,fikir belirtme hakkı olsun. Sonuçta siz istediğinizi almışsınız değil mi?

Boşver kafana takma hepsi böyle sen istediğini al o beğendi diye alma içine sinsin yeter ki

Mercan seviyorum bu olsun diye tutturdu zaten fikir belirtmek ayrıdır diretmek ayrıdır ayrıca aradaki dengeyi biliyorum alıngan oldugumu düşünmüyorum teşekkür ederim fikriniz için

Sonuç olarak kimin istediği renk alınmiş ? Sizin.
Demekki dertlendiginiz kadar tutturmamiş.O da oğlunu evlendiriyor sonuçta ,bir ton para döküyor.Bu kadarcikta fikir belirtme hakkı olsun.
Not: İki kız annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…