- 15 Eylül 2021
- 128
- 51
- 18
- 24
Yakındır o zaman kavuşmanız tek solukta kurtulun inşallahİnşAllah teyzesi sagol Allah gönlüne göre versin. Dün nişanım geldi sancı mancı yok bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakındır o zaman kavuşmanız tek solukta kurtulun inşallahİnşAllah teyzesi sagol Allah gönlüne göre versin. Dün nişanım geldi sancı mancı yok bekliyoruz
Önümüzdeki ay olur inşallah neylerse güzel eyler mevlamMaalesef gönül isterdi ki olayım hamiş kırmızılar geldi. Inşaallah sizin olur istediğiniz gibi herşey
Link olarak verir misin canım hangi postta yazıyor detaylı okuyayım?Valla buradaki msjlarınızı da okudum sizin için neden olmasın dedim hatta gülümsedim çünkü herkes de herşey aynı olacak diye birşey yok kendim de aynı şeyleri yaşadığım için ararken yazınıza denk geldim aynı şeyleri yaşıyorum ama çok da kaptırmadım bu duruma bekleyip göreceğim inşallah güzel şeyler olur.
Hamişliğiniz daim olsun çok sevindim sonucunuzun güzele bağlanmasına
Seni etiketledim konuyaLink olarak verir misin canım hangi postta yazıyor detaylı okuyayım?
BU konu di mi:)Seni etiketledim konuya
Evet canım kusura bakma giremiyorum pek artık ne durumdasınBU konu di mi:)
Estağfurullah canım, ne kadarlık oldu, nasıl gidiyor?Evet canım kusura bakma giremiyorum pek artık ne durumdasın
Estağfurullah canım, ne kadarlık oldu, nasıl gidiyor?
İYİ gidiyo cok şükür artık düzen oturdu yavas Yavas uykusu hareketleri adapte oldu dünyaya :)) tavsiye olsun sana ve okuyanlara da 3 ay sonra dğzeliyo uykusu alışması diyolar evet ama 3 gün düzenli 4 gün düzensizdi. Şuan, en güzel ayları cıvıl cıvıl oyun oynuyo gülüyo Allah en yakın zamanda isteyen herkese de sana da nasip etsin inşallahEstağfurullah canım, ne kadarlık oldu, nasıl gidiyor?
Kaç aylık oldu?İYİ gidiyo cok şükür artık düzen oturdu yavas Yavas uykusu hareketleri adapte oldu dünyaya :)) tavsiye olsun sana ve okuyanlara da 3 ay sonra dğzeliyo uykusu alışması diyolar evet ama 3 gün düzenli 4 gün düzensizdi. Şuan, en güzel ayları cıvıl cıvıl oyun oynuyo gülüyo Allah en yakın zamanda isteyen herkese de sana da nasip etsin inşallah
Selam canım. Dün 5 aylık olduk dogumum 40+1 de 1 cm acılma ve nişan gelmesi vardı sancım hiç yoktu. Suni sancıyla normal dogum kararı aldık. Sabah yatış yapıldı. Fakat daha cok düşük sancı verilmeye baslandıgı anda bebeği etkiledi, sancıyı kaldıramayacağı söylendi bu6cok sık yasanıyormuş. Sezeryana alındım cok şükür her şey cok güzeldi. Ha Bi de kistlerim varmış meger drum onları da temizledigini söyledi.Azram annesini iyileştirdi Yani demem o ki her zaman hayırlısı neyse o oluyor. Normal dogum istiyordum fakat böyle oldu iyi ki de böyle oldu. Minik Bi hikayemi anlatmak istedim umarım sıkılmamışsındır. Diğer hamilelere de moral olsun fikir olsun Sezeryan veya normalin hiçbir farkı olmadıgını, önemli olan evladınızı kucagınıza almanın güzelliğini umarım anlatabilmişimdir..Kaç aylık oldu?
Normal/ sezeryan?
Ne sıkılması bilakis memnun oldum.Selam canım. Dün 5 aylık olduk dogumum 40+1 de 1 cm acılma ve nişan gelmesi vardı sancım hiç yoktu. Suni sancıyla normal dogum kararı aldık. Sabah yatış yapıldı. Fakat daha cok düşük sancı verilmeye baslandıgı anda bebeği etkiledi, sancıyı kaldıramayacağı söylendi bu6cok sık yasanıyormuş. Sezeryana alındım cok şükür her şey cok güzeldi. Ha Bi de kistlerim varmış meger drum onları da temizledigini söyledi.Azram annesini iyileştirdi Yani demem o ki her zaman hayırlısı neyse o oluyor. Normal dogum istiyordum fakat böyle oldu iyi ki de böyle oldu. Minik Bi hikayemi anlatmak istedim umarım sıkılmamışsındır. Diğer hamilelere de moral olsun fikir olsun Sezeryan veya normalin hiçbir farkı olmadıgını, önemli olan evladınızı kucagınıza almanın güzelliğini umarım anlatabilmişimdir..
Aminnn nasılsın canım girmiyorum hiç buraya ya valla sıra gelmiyo bildirim de gelmeyince unutuyorumNe sıkılması bilakis memnun oldum.
Aynen katılıyorum sana,yeter ki sağlıkla gelsinler dünyaya
Hamd olsun canım sen nasılsın?Aminnn nasılsın canım girmiyorum hiç buraya ya valla sıra gelmiyo bildirim de gelmeyince unutuyorum
İyiyiz çok şükür duam seninle ve sizinle emin ol cpcugı her kucakladıgımda emzirdigimde uyurken izlediğimde gülüşünü duyduğumda duam sizinle Allahım isteyen ve hayırlı anne baba olabilen herkese nasip etsin inşallahHamd olsun canım sen nasılsın?
Bebekli olunca girememen normal:)
Bende hala beklemedeyim dua et
Amin inşallah, Allah bagışlasın hepsiniAllah razı olsun canım.
İns tekrar nasip olur kardeş düşünüyoruz.