• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylulkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
124
127
53
31
Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim

Kaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.

Kaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
Benim bir oğlum var 5yasinda 6 yıllık evliyim bi seneyi geçkindir ikinci icin ugrasiyoruz bizede daha nasip olmadi 😔 bu ay sat a son 6gun kaldi bi ümit bekliyorum ama olur mu olmazmi bilemiyorum artik

Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Bizim de bu ay 6. Ayımız ama canım sana tavsiyem esin test yaptırmadıysa bir sperm testi yaptırın bize doktorlar bir sene dolmadan normal diye yapmadılar biz kendimiz istedik eşimde sperm sayısı az çıktı tedaviye başladık test yaptırmadıysanız bir yaptırın derim:)

13 aydır deniyoruz bu ay adetim 11 gün gecikti kanda gebeliğe baktırdım negatif. Zaten bu ay olmayacağını biliyordum. Hsg çektirdim, hormonlarıma baktırdım her şey normal, eşimde sperm testi yaptıracak anca ikna edebildim 😩. Mayıs ayından sonra aşılamaya gideceğiz ama bu arada biz yine deneyelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok kişi oluyormuş. Bir umut işte 😔. Şimdide ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Çok korkuyorum.

13 aydır deniyoruz bu ay adetim 11 gün gecikti kanda gebeliğe baktırdım negatif. Zaten bu ay olmayacağını biliyordum. Hsg çektirdim, hormonlarıma baktırdım her şey normal, eşimde sperm testi yaptıracak anca ikna edebildim 😩. Mayıs ayından sonra aşılamaya gideceğiz ama bu arada biz yine deneyelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok kişi oluyormuş. Bir umut işte 😔. Şimdide ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Çok korkuyorum.
Geçen ay hsg çektirdim olmadı ama 2.ay daha yüksekmiş ihtimal diye duydum

#
Sz kontrollerinizi yapn değerlerinz normlse deneyin bikac ay daha olmadi doktra gdin. En azndan yasiniz cok degldr. Benm yaşım var ciko kistim var ben bile umitszlge kaplmyorum. Daha careler tuknmdi dyorum szn icn daha cok cook ihtml var

Benim 11. ayım hala yok. Bu ay çok umutluydum göğüs hassasiyeti, olur olmaz ağlama, aşırı alınganlık hepsi var dayanamayıp adetime 4 gun kala kanda gebelik testi yaptirdim 0.0 çıktı. Bari 3 5 çıkaydı 0 da çok acımasız oldu. Adetim 2 gün gecikti belirtilerim hala devam ediyor ama bebek falan yok tabi ki...

İnsallah ilk seferde tutar senin benim ilk ay yeterli büyüklükte değildi yumurtalar. Geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ama kismet olmadi. 😔 Yılmak yok 💪🏻 istiyorum o bebeyi 🤣🤣 :emir_bebek:
Doktor 2.5 yumurta var diyebiliriz dedi tahlil sonucu. Biri de 24 mm Di inşallah tutar ve İnşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻 akıl sağlığımı korumam için ihtiyacım var artık 😂😂

#
Ne ayı seneler oldu..
Geç olmadan doktora git için rahatlar stres yapma akışına bırak

Doktor 2.5 yumurta var diyebiliriz dedi tahlil sonucu. Biri de 24 mm Di inşallah tutar ve İnşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻 akıl sağlığımı korumam için ihtiyacım var artık 😂😂
Seni gayet iyi anlıyoruz. Benim de 2.5 du 🙃 Dogru zaman değilmiş beklemeye geri döndük. ☺️

Back