• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir süre korunmamız gerekiyor,hangi yöntemi kullanmalıyım?

Pepuke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1.552
44
158
Merhabalar güzel hanımlar,nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama gerçekten öneriye çok ihtiyacım var..5 ay boyunca hamile kalmamam lazım,eşim prezervatiften nefret ediyor prezervatifle hiçbirşey hissetmediğini söylüyor,nasıl korunacağımı bilemiyorum.5 ay için spiral taktırmak istemiyorum zaten reglimi altüst ediyor.geriye çekme yöntemi de güvenilir değil bence çünkü kızım 10 yıl önce böyle dünyaya geldi:52: biraz edepsiz bi konu oldu ama napiim anneme mi soruyum:27: ama cidden martın sonuna dek gebelik yasak.özel sigorta yaptırdım ilk 5 ay gebe kalmamam lazım ve antidepresan kullanıyorum.haziranda 27 haftalıkken sezeryan oldum bebeğimi kaybettim bu arada,uzun ve acı bir hikaye..herneyse bana fikir verin kızlaar lütfeeenn..:1::1::1::1::1::1:

dogum kontrol hapı kullna gınera yda yasmın kullanabılırsın en zararsızları

teşekkür ederim hapı düşündüm de yan etkileri beni düşündürdü kilo filan yaparsa kötü olur yavv neyse bi araştırıyım

kılo olayı pek olmuyor aslında biz kadınlar yıyıp yıyıp kılo alınca haptan dıye bahane edıyoruz genelde :) bır dene baktın kılo artımı oldu kesersın

kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmanın bir zararı olacağını zannetmiyorum bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım,kilo alımı gibi bir sorun olmadı sadece etraftan çok uzun süre birkaç yıl giibi kullanırsam sonrasında hamile kalmamın zor olabileceği çok söylendi bende o yüzden bıraktım ama sen zaten 5 ay korunmak zorundaymışsın bu süre içinde hap kullanabilirsin bence.

Merhabalar güzel hanımlar,nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama gerçekten öneriye çok ihtiyacım var..5 ay boyunca hamile kalmamam lazım,eşim prezervatiften nefret ediyor prezervatifle hiçbirşey hissetmediğini söylüyor,nasıl korunacağımı bilemiyorum.5 ay için spiral taktırmak istemiyorum zaten reglimi altüst ediyor.geriye çekme yöntemi de güvenilir değil bence çünkü kızım 10 yıl önce böyle dünyaya geldi:52: biraz edepsiz bi konu oldu ama napiim anneme mi soruyum:27: ama cidden martın sonuna dek gebelik yasak.özel sigorta yaptırdım ilk 5 ay gebe kalmamam lazım ve antidepresan kullanıyorum.haziranda 27 haftalıkken sezeryan oldum bebeğimi kaybettim bu arada,uzun ve acı bir hikaye..herneyse bana fikir verin kızlaar lütfeeenn..:1::1::1::1::1::1:

canım ben1 yıl yasmin kullandım 5 ay kısa süre bence onu kullanabilirsin pekfazla yan etkisi olmuyor.

ben bir seneden fazla yasmin kullandım hiç yan etkisi olmuyo gece yatarken iç en rahatı bu güvenilir bırakınca hemen hamile kalıyosun ben bıraktığım ay hamile kalmıştım

benm arkdşta 8 senedir aşı ile korunuyo aylık aşılrdn ve kaç aydır bırkmş hamile kalamıyo galiba..bi süre daha devm ettiriyo aşı galiba ..hap iyi de işte oda güvenlrmi bilmyrm yan etkilri çok karaciğr rahatszlığı olana kötü yani..en iyisi annem spirial diyo en iyi korunma istrsn çıkrtblyrsn ama ebncede 5 ay için spirial de olmz hap kullan sen..

Doğum kontrol hapının en zararsızı Yasmin. Ama ben hap kullanmanın doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü rahimi tembelleştiriyor. Eğer kondomda kullanmak istemiyorsanız en sağlıklısı dışarıya meni atmak

şu an için en mantıklısı hap gibi görünüyor bence bende 2 yıla yakın kullandım bı zararını görmedım bıraktım hemen hamıle kaldım ayrıca cok bı kıloda yapmadı

Back