bir sorunum var

aslimm58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
24
0
36
Rize
MErhaba herkese. beni çok rahatsız eden bir sorunumu paylaşacağım. ben çok sık idrara çıkıyorum. gece 2-3 ez uyanıyorum. sabah 8 den öğlen 12 ye kadar 4-5 gidiyorum tuvalete. fazladan 1 bardak çay içsem hemen farkediyor. mesela 2 çaybardapı çay ve yarım litre su içse 4 saat içinde 4*-5 kez idrara çıkıyorum. çok fazla sıvı tüketmediğim halde. ve anında sıkışma hissi oluyor. sorunumu anlatabilmek için bukadar açık yazdım özür dilerim.
bu neden kaynaklanıyor, ne yapmam gerek. dr a gitmedim

TıT testi yaptır yani idrarda enfeksiyon tahlili baktır ,idrar kültürü yaptır,böbreklerine de baktır canım..

bazı şeyleri dene mesela gece tuvalete girmeden yatma yatmaya yakın su içme gün içinde sıvı tüket.çay içer içmez hissediyorsan düşünmemeye çalış psikolojik olabilir artık.

enfeksıyon kaptıgın zamnda ıdrara ck cıkarsın bnce doktora gorunmende fayda var...

geçmiş olsun
şeker tahlili de yaptırsan iyi olur. ve de idrar torban aşağıda olabilir.eğere tüm tahliller temiz çıkarsa psikolojiktir. bu rahatsızlık nedeniyle evinden çıkamayan bayanlar var. Allah korusun.

Üşütme diyeceğim ama sürekli böyleyse idrar yollarında enfeksiyon olabilir...
Doktora gitmeyi ihmal etme sakın...

aslında sürekli böyle. ve ben daha 25 yaşındayım. ailede şeker hastası olan var. tuvaletin gelmesi işe sıkışma hissi aynı anda oluyor. o an gitmezsem patlayacak gibi oluyorum. ve bir talihsiz kazada geldi başıma. bi anda altıma kaçırdım çok utanç verici bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…