bir sorun var acıl yardımmmmmmm

KIBOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
90
2
86
Bursa
:uhm:kızlar benım kardesım var bekar 1 ay adet olmadı dr gıttı bır tane hap vermıs bunu ıc bır hafta on gun sonra gorursun demıs ama olmadı tekrar dr aramıs olursun veya olmazsın bır cok genc kız var demıs gormeyen kardesım daha 25 yasında kafasına cok takıyor ne olur bır fıkır verın hergun aglıyor bu arada hapın adını bılmıyorum fıkırlerınızı beklıyorum

doğum kontrol hapı veriyor doktorlar genelde böyle durumlarda hormon tahlilleri var onları görüşsün doktoruyla benim arkadaşım değil 1 ay sürekli düzensizlik yaşıyor 6-7 ay adet görmediği oluyor doktorun verdiği doğum kontrol hapını kullanmakda istemiyor sürekli o şekilde

Canım bekarken aynı durum benim başıma da geldi Doğum Kontrol Hapı verdi Doktor, adet olursun dedi ama umduğu gibi olmadı
Adet göremedim, Verdiği hap yasmin hapı idi. Meğer olmamamın sebebi aşırı stres yapmam ve sürekli onu düşünmemmiş
psikiyatri doktoruna gittim bana sakinleştirici ilaç verdi inan artık adet olup olmadığımı hiç umursamıyordum. Aradan tam 1 hafta
geçti adet görmüşüm. Ve ilk defa bir adet görmem bu kadar acısız ve ağrısız oldu..
Kardeşine söyle sabah akşam onu düşünürse emin ol o zaman hiç olmaz sinirli, gergin, belde ağrı, kasıkta ağrı, gece ateşlenmeleri, ve baş ağrıları bile olur. Bıraksın rahatına baksın o zaman emin ol olur. Bu durum gerçekten psikolojik :) Üzmesin kendini bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…