bir sorum var...

dru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
18
0
86
Ankara
merhaba. benim bir sorum var. mayıs ayının 10unda regl oldum. normalde 28 gün olan periyoduma göre3 gün erken oldum. haziranın 10unda amerikaya gideceğimden dolayı geciktirici kullanamayacağım. onun yerine regl tarihi 1 hafta kadar öne almak için ne yapmam lazım? bir fikriniz var mı ya da bildiğiniz adet söktürücü ilaçlar işe yarar mı? önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Bence hiç oynama düzeninle..Regli geciktirici var ama öne alıcı hiç bilmiyorum zaten genelde erken regli ya stressten oluyor ya üzüntüden yada mevsimsel..Eczaneler daha ii bilir..

Öne almak içinde ilaç var canım. Ama bu tarz ilaçları kullanmak ne kadar doğru tartışılır. ıllede kullanmak istiyorsan bir doktorla görüşerek yardım alabilirsin.

merhaba kızlar yazışmalarınızı okudum bende 3 ay adet görmedim ve farlutal diye bir ilaç verdi doktorum
kullandım 4 gün sonra adet,m oldu hede ne adetkaydirigubbakcemile5

geciktirici aynı zamanda öne de alıyormuş ama en iyisi doktora danışmak. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…