bir sorum var arkadaşlar başlığa yazmaya utandım

S

sebele

Ziyaretçi
ikiz ve tüp bebek gebeliğinde ilk üç ay dr larımız düşük riskine karşı ilişkiyi yasaklıyorlar.benim üç ay bitmek üzere eşim her gün ne zaman biteceğini soruyor.ama ben hala korkuyorum ikiz gebelik olduğu için.korkularım doğru mu.ilişki konusunda dr umla konuşmadm henüz.sizinkiler neler söyledi.bir de son üç ay da yasak bildiğim kadarıyla.öyle mi.

canım ıkı üç sayfa gerıye bakarsan bu konu ıle ılgılı yazı var goreceksın.................genelde coğullarda rısklı ama rahat gecırenlerde var............doktor onemlı en ıyı cevabı o verecek.................ıyı pazarlar

allah razı olsun cnm. en iyisi dr umuzun görüşü dediğin gibi.

evet konuş zaten bazı doktorlar sormadamn yasak dıyo............ama sor için rahat eder acaba deyıp durmazsın cıoğumuz yapmıyoz valla.................ama bazı ıkız annelerı rahat gecırıyo ve o konudada rahat olan var................valla ben korktuğum ıcın hıç yaklaşmıyom gonlumuzu susturuyoz zaten doktor yok dedı..............hayırlısı ıkızın hayırlı ols ıkız annelerıne takılsana kac haftalık oldun

canım bize de yasaktı biz doğuma kadar ilişkiye girmedik riske atmak istemedik

ağustos 19 da tedavi başladı 2009 8 nisanda doğum haziran başı kırk bitimi ve ilk kez birlikte olduk

ben ilişkiye girmediğim haldee 4 ayımda kanamam oldu çok dikkat edilcek bi husus çok nadir kişilerde sorun yaratmıyor............zaten eşim çocuklara ayıp diyip durdu heheheheh

aynen canım zaten çoğullarda yeterince risk var... bizde hamileleik ve lohusalık yani çoook uzun i süre yaramazlık yapmadık sonrada zaten ikizlerden fırsat bulursan... bebekler herşeyden önemli..

evet konuş zaten bazı doktorlar sormadamn yasak dıyo............ama sor için rahat eder acaba deyıp durmazsın cıoğumuz yapmıyoz valla.................ama bazı ıkız annelerı rahat gecırıyo ve o konudada rahat olan var................valla ben korktuğum ıcın hıç yaklaşmıyom gonlumuzu susturuyoz zaten doktor yok dedı..............hayırlısı ıkızın hayırlı ols ıkız annelerıne takılsana kac haftalık oldun

siteyi tam çözemedm cnm.hepimizinki hayrlı olsun.11 haftalık oldum.çok sorunlu bir gebelk dönemiydi.iki haftadr rapor aldm ve rahatm rabbime şükür.sen kaç haftalktın.

tabi ki kesinlikle önce bebeklerimiz.eşimi kandırabilirm umarm.

ilk üç ay düşük ihtimali olan gebelere tavsiye edilmiyor ,ama hamileliğiniz sorunsuzsa ya da 4,aydan sonra bi sakıncası yok. boşyere kendinize yasaklar koymayın..

bu hafta sonu randevum var.druma danişırım bir de .sağol cnm

hamileliğinizi keyifli hale getirin,bize doktorumuz 12.haftadan itibaren izin vermişti,o daher ihtimale karşı beklemiştik yani,sorunsuz geçti,
28-29.haftalarda da ağırlaşıyorsn ve olmuyor ama o ara güzel keyifli bir dönem..
doktorun da izin verirse keyfinize bakın canımm..

X