Bir soru

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
Kızlar ayaga kalkınca sanki bebek vajinadan cikacakmiscasina baskı yapiyor. Yatinca bir sıkıntı yok . bir de vajinada adet olacakmış gibi ağrı olusuyor. Bazen de bebegim makara doğru baskı yapiyor. Bebegim dönmüş Doktorum söyledi . bunlar neyinn nesi ilk gebeligim bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen

Anlamıyorum ki burada cevap verilmezse başka nerde cevap verilir okuyup Geçiyorlar sorularima cevap alamiyorum bir daha başlık acmam buraya kaldırın lütfen

Canım benimde makatta bazen baskı oluyor kabızlığıma yoruyorum ben... Keşke daha fazla bilgi sahibi olsam benimde ilk gebeliğim doktoruna danış istersen

bana magnezyum vermişti, doktorlar önemsiyor o aşağı doğru olan baskı hissini alttan muayene ediyorlar ve açılma var mı diye bakıyorlar. erken doğum riski belirtisi çunku. benim de olmuştu ara ara hala oluyor.

Normal böyle olmasi.28. Haftamda gece acile gittim sancı ve agrilardan.Kendini yorma fazla.Egilip kalkma.Dinlen surekli iyi hissedersin ins

Anlamıyorum ki burada cevap verilmezse başka nerde cevap verilir okuyup Geçiyorlar sorularima cevap alamiyorum bir daha başlık acmam buraya kaldırın lütfen
DOGUMA KADAR HERŞEYDEN ENDİŞELENEGİZ İLK AYLAR DÜŞÜK YAPMAKTAN SON AYLAR ERKEN DOĞUM YAPMAKTAN KORKACAGIZ.GÜNÜMÜZ GELDİĞİNDEDE NİYE DOGURMUYORUZ HALA DİYE ENDİŞELENEGİZ.SEN DOKTOR KONTROLLERİNİ İHMAL ETME.ÇOÇUGUN BAŞI AŞAGIYA DÖNDÜĞÜ İÇİN ÖNDENDE ARKADANDA BASKI YAPACAKTIR.FAZLA YORMA KENDİNİ NE OLUR NE OLMAZ.

Ara ara o his brnde de oluyor korkma ama çok ayskta durup yorma kendini,fazla sarsıntı olacak durumlarda da bulunma,arabayla vs seyahat gibi.

Aynı Dert bendede var canım çok ayakta kalmamaya çalış genellikle ayaktayken oluyor çünkü
yatınca hiçbişi yok ama otururken kalkerkende o his oluyor son zamanlarda daha ne sıkıntılar çıkıcak merak ediyorum şuanda göbiş büyük bebek baş aşagıda ya baskı olabiliyor..
sen doktoruna gene söyle de bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…