meraba meltem hanım.. ben 25 yaşındayım. ev hanımıyım.. kilo olarak zayıf bir insanım. bikaç yıl önce gereksiz korkularım ortaya çıktı şimdi de dışarı çıktığımda yada dışarıda biryere gideceğim zaman yolda kalp çarpıntısı gereksiz bir heyecan var. bazen dizlerimin bağı çözülüyor gibi bile oluyor düşüp bayılacakmışım gibi çok zorlanmaya başlamıştım bu konuda ve doktora gittim. doktor özgül fobi tanısı koydu hem ilaç hem de terapi ile hallolucak merak etme iyileşiceksin dedi :) benim sorum şu.. bana ilk önce paxil ilacını verdi. 2 gün yarım içtim gözbebeklerimde büyüme olduğu için kestim. doktora gittim ilacı değiştirdi cipralex verdi. cipralex 10 mg bir ay boyunca içtim.. aslında o iyi gelmeye başlamıştı. artık daha rahattım. sıkmıyordum kendimi eskisi gibi.. gereksiz heyecanlarım da neredeyse hiç olmuyordu ama 1. ayımın sonlarına doğru kaşıntılarım olmaya başladı dirseklerimde ve diz kapaklarımda özellikle :s öyle kaşınıyordu ki kaşırken yara bile oluyordu :s ilk önce küçük kırmızı noktalar çıkıyordu dirseklerimde sonra da durmadan kaşınıyordu doktora kontrole gittiğimde bunu söyledim o da tekrar ilacı değiştirdi misol 50 mg verdi bu sefer. ilk 8 gün yarım sonra 1 içeceksin dedi.. yarım içerken kaşıntılarım geçmeye başlamıştı gibi ama 1e çıktığımda yine durmadan kaşınmaya başladı yine dirseklerim ve diz kapaklarım özellikle ama bu sefer küçük kırmızı noktalar çıkmıyordu en azından. herneyse yine doktora gittiğimde şaşırdı dedi misolde mi bunlar oluyor senin vücudun yan etkilere çok çabuk tepki veriyor dedi. yine ilacı değiştirmemiz lazım dedi bu sefer venegis 75 mg verdi birer birer içeceksin dedi.. bu sabah aldım ilacı eczaneden. kahvaltı edip içicem ama bana bilgi verebilirmisiniz bu kadar çok ilaç değiştirmemin bir zararı var mı. bir de bi gün cipralex içerken diğer gün hemen misole başladım. şimdi de dün misol içerken bugün direkt venegise geçicem :s 2 ayda bu 4. ilacım :s doktor bir zararı yok bir türlü tam tedavine başlayamadık ki gibi birşeyler söyledi ama size de danışmak istiyorum.. bir zararı olur mu bu durumun. şimdiden çok teşekkür ederim..