Bebek Beslenmesi Bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başlıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
bilmiyorumkismile Anneler, bir sonraki emzirmede yarım kalan göğüsten mi başlıyosunuz yoksa diğerinden mi? Sağlık ocağındaki hemşireler yarım kalan göğüsten başla demişti ki bu da bana mantıklı gelmişti, tamamen boşalırsa göğüs, daha çok süt gelir kanallara diye düşünmüştüm ama geçen gün çocuk doktorumuz dolu olan göğüsten başlamak gerekir deyip kafamı karıştırdı? Siz bu konuda ne biliyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim.

ben bi göğsümü bebiş doyana kadar emziriyorum bir daha ki acıkmasında diğer göğsümü veriyorum
bizim dr.muzda örnekle açıkladı sütü besin olarak düşün ilk verdiğin süt kahvaltı değerindedir eğer bir sonraki emzirmeye diğer göğsünü verirsen çocuk yine kahvaltı yapmış olur demişti mantıklı geldi bana da

ya bu konu benimde kafamı çok karıştırıyor. sütün çok olması için her emzirmede tek ğöğüs mü yoksa ikisi mi verilmeli. çok sık emiyor. her emzirmede bir dolu göğsü en azından emsin diye bende tek göğüs veriyorum.

ben bebeğime her seferinde diğer göğsümden veriyorum.çok uzun emmez zaten5-6 dakika emer.çıkartır fazlasını.ağzının kenarından süt gelirse doymuş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…