Bir sırrın çözüldüğü an. Hanımlar bu haberi sizinle paylaşmam gerek!

:uhm:canım ya çok garip bir durum inan şaşırdım valla:uhm:
bencede kesin ruh hastası bu arkadaş.....CADIARZU

ondan kurtulduna şükret canım
ilerki yaşamında sana sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim

senin onu sevdiği değil, deli misali takıntılı olduğunun farkında olabilecek kadar akıllı
böyle bir durumu varmı gibi oytnayabilecek kadar acı çekmeyi sever bir hasta bence
sevebilirsin canım
ama
tlfnun ve bilgilerin olmak üzere ona dair herseyi sil at
ağla zırla
naparsan yap ama
görme
hala da beni aradı
bana bunu dedi
şöyle yapıyor diye birşeylere inandırma kendini...

benim eski sevgilimde ciddi bi hastalık var hareketlerinde ben hisstemiştim ama bana cok kere yalan sölemişti..aradı ve hastalığını söledi o an soke olmustum ve ağlamaya başladım snra bulusmak istedim bulustuk..güzelce içtik,hangi hastnede tedavi alıosn fl filan ama ben de inanmama durumu var cnkü okdar gençki bide eski sevgilimde olsa ömrüm boyuca bidaa asla bi erkekği o kadar sevemem,nyse iş başa düştü güç bela o hastaneye gittiğini öğrendim hastalığı ile ilg.bölüme ben cok utanmıstım ondna şüphe ttiğim içn ya ben dygsal yaklasıo olabilirm bizim sorunumz hala çözülmedi ameliyat günü beklioruz ama iyice emin ol olur mu bi insan kendine nasl bu hayatı yapr bilemiorm benm aklımda yüreğimde almıo..ben eski sevgilimn iyileşmesi içn dua edıorm o benden kacmaya basladı cnkü bunalıma girmeye basladığımı hissetti yazık ki.ameliyttan önce sadece onu 1 kere daha görebilcem,allah herkese şifa versin ama ben derim ki iyice emin ol..dygsallıkla yazdım matıksızda yazmıs olabilir ksra bakmayın bu aralr böleyim sevgiler

benle dalgasını geçen bir erkek ölür mü kalır mı umrumda olmaz ...ne hali varsa görsün der çeker giderim..ay ne mutlu diyip de sevinmem senin gibi ..sen hala hoşlanıyorsun bence..

birincisi allah korusun sen öyle bir hastalığa tutulsan o da senin gibi psikiyatristlere gidermiydi düşün tart bakalım kimseye olduğundan fazla değer vermeyeceksin.

bu yalanının üzerine af edersin ama ben senin yerinde olsam beni böylesine inciten küçük düşüren dalga geçen kişiye dua değil beddua ederdim.

canım nedir bu ya, bi insanla böyle oynanır mı, hasta olsa bile sana karşı olan tavırlarından seven biri gibi seni incitmemek için uğraşmıyor, bence hayatın karmakarışık olmuş ve en iyisi ondan uzak kalman, sevgiyle kal

böyle sağlık yalanları atmaktan çok korkarım allah korusun dalga geçince başıma gelceğini düşünürüm.

bu adam ne kadar kusura bakma ama hayvanmış böyle. sağlıklı baklı başında bi insan kime göz göre göre sevmediği biri bile olsa bu kadar eziyet eder? değer mi senin ilaç almana!

hiç kendini üzme sağlıklıymış diye sevinme seni sağlığından etti bak beter olsun allahından bulsun.

kalbe laf geçmez bilirim ama bu kadar da kalple oyun oynanmaz. kendini düşün sana bişey olsa bu adam napar. uzaktan seyreder.
deli midir nedir herkese ayrı karakter. şizofren herif. çok kızdım ya. kıyamam sana. değmez valla. bırak defolsun gitsin gebersin bi köşede...

dusunmesiz terbiyesiz herif en iyisi salla gitsin balkondan asagiya :)
saka saka ama yaptigi cok terbiyesizce ve gunah yahu sana

Canım,bu adam resmen ruh hastası..Sen çok ii niyetlisin,sakın bi daha bu adama inanma ve unut gitsin.

Kimseye kendinden fazla deger verme. Heleki bu evli barkli, coluklu cocuklu adamsa. Ne gidiyorsun bulusuyorsun bu yalanci herifle? Ne gibi beklentilerin var ona karsi? Onun arkadasa, sevgiliye degil, psikologa ihtiyaci var. Seninde acil dürüst bir adamla tanisman iyi olacak, gercek sevgiyi yasamaya ihtiyacin var, bir adam eher seni sevindirdiginden cok üzüyorsa, aglatiyorsa - ölüme bile sürüklüyorsa- onu hayatindan cikarmalisin. Aptal olma, kendini kullandirma, hayatinin keyfini cikart, birak böyle insanlarla ilgilenmeyi, ilk önce kendine saygin ve sevgin olsun, ilk önce kendin icin dua et!

haklısın. teşekkürler.ama evli barklı ifadesini kullanırken haksızsın. adam evli değil. boşanmış idi.
aradaki fark dikkat edersen epeyce büyük.beklentiye gelince.. bu noktaya gelmiş bir adam artık bir kadını incitmez ve kaybetmekten korkar diye düşünmüş idim, tam tersi çıktı:)

Konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama başımda aynı şey var o kadar doldum ki paylaşmak istedim.
Bir buçuk yıldır birlikteyiz ama ayrı şehirlerdeyiz o bir uçta ben bir uçta yakın bir mesafede değil yani.
Mümkün olduğu kadar görüşmeye çalışıyoruz bu da en erken iki ayda bire denk geliyor.Yakın zamana kadar
bir sıkıntı yoktu aslında ama son zamanlarda telefonunun şarjı falan çok sık biter oldu hadi ben abartıyorum diyelim buna.
Geçen pazar gününden beri ulaşamıyorum ona.Sabah günaydın mesajından sonra bir süre sesi çıkmadı,sonraki gelen mesajda çok hastayım hiç arayıp sormuyorsun oldu neyin var dedim başta yok bir şey falan diye trip attı sonra üşütmüşüm dedi ciğerlerimi üşütmüşüm!tamam canım tamam hayatım yat dinlen yorma kendini diyorum bende inatla hadi o gün hasta diye sadece mesaj atıyorum belki uyur bozmıyım falan diye düşünüyorum.bir gün oldu iki gün oldu arıyorum arıyorum açmıyor inatla ben seni arayacağım yok müsait değilim falan filan. Görüşmememizin 4.günü akşamı ben niye böyle davrandığını niye aramalarımı açmadığını inatla sorunca bir feryat bir figan üstüme gelip durma zaten hastalık bana yetiyor hiç bir şey bilmiyorsun falan demeye başladı neyin var dedikten sonrada doktor kanser olduğumu söyledi dedi.tabi biz bu konuşmaların hepsini mesaj yoluyla yapıyoruz!
Neden bilmiyorum ama onu deliler gibi sevmeme rağmen doğru değil diye düşündüm mesajlar çok uzun aralıklarla geliyor tabi bu arada.Neden böyle yapabileceğini düşünüyorum hala.Böyle düşünürken en yakın arkadaşımı arayıp durumu anlattım inanmadığımı ve yarın beni arayıp yanlış teşhis konduğunu falan söyleyecek dedim hatta arkadaşıma ve inanmayacaksınız ama bugün başka doktorla görüştüğünü teşhisin çok büyük ihtimalle yanlış konulmuş olduğunu söyledi bana!!!Neymiş kısa sürede Ankara'ya gidecekmiş orayı önermişler bende geleceğim dedim şimdilik tamam dedi ama onun içinde bir engel çıkartacağına adım gibi eminim,neden böyle yapar ya neden istemiyorsan adam gibi çık istemiyorum artık bitsin de bu hareketler ne yani.Ki her zaman söylerim ona bana yalan söyleme beceremiyorsun diye evet beceremedi.Asıl merak ettiğim kısım tüm bunların altından ne çıkacağı,bekliyorum...

Tabi ki (çok şükür) bir şey çıkmadı!Ankara olayı da iptal oldu,bulunduğu yere yakın bir hastanede tetkikleri tekrar yapılmış.Sonra her şey normale döndü.Bir yandan da ya gerçekse diye düşünmeden kendimi alamadım.Böyle düşünmeme sebep olan şey ne onu da çözebilmiş değilim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…