Bir sırrın çözüldüğü an. Hanımlar bu haberi sizinle paylaşmam gerek!

kardeş sevinmişsin ölmeyecek diye sevincini kursağında bırakmak istemem ama adamın yerini adını eşgalini ver ben vururum senin yerine. seni de iyi bi kliniğe yatırırız bir seneye hiç bişeyin kalmaz. yani yazdıklarına ancak bu denir.
Allah sabır selamet versin.

sevgilinin hasta olduğu gayet açık bence....
ya kanser ya da ruh hastası....

Yukarda Allah görüyo herşeyi!

Hiiiiiiçç beklemediği bi anda kanser teşhisi ile karşı karşıya gelirse o zaman dank eder yaptıkları ne demekmiş

aman tanrım yaa hayretler içerisindeyim insanlık nereye geldi böyle
hiçmi korkmadı bu adam böyle bir yalan atıyorum ya gerçek olursa diye
yazıklar olsun pessss

valla öyle dostlar. aptal ben hala ne hissettiğimi bilmiyorum. şükür ki sağlıklı. Rabb,m ona uzun sağlıklı bi ömür versin ama ömür boyu da muhtaç kalsın benim sevgime; ömür boyu da bulamasın ben gibisini. uzun sağlıklı bi ömrü olsun.

ruh hastası manyak....
başka ne denirki...
insanlarla böyle oynanırmı hiç...
bence kesinlikle ayrıl ondan birdaahada yanına yaklaştırma
yetmedimi çektiklerin..
sen hakettinmi böyle birşeyi....
bırak ne hali varsa görsün..
pis entrikacı..............

sana bence hasta olmadıgına seviniceğine,ondan kurtulmaya calış diyemem.
çünkü insanım.seven bi insanım.
seni cok iyi anlıyorum.suanda onun ölmeyecek olmasının sende yarattığı rahatlıkla bu koskoca yalanı bile hoşgörebilmeye calısıyorsun.
acıkcası erkek arkadaşına da kızamadım,demekki ne kadar psikolojisi,kişiliği bozukki böyle bişey yapmış.ama bil ki o kanserden daha büyük bi hastalığa sahip,ruh hastası...kanser bile erken teşhisle yenilebiliyor ama ruh hastası bi insan düzelmez cnım.
umarım suanda bu olayın,ve haklı olarak ölmeyeceğini bilmenin rahatlığını bi süre sonra üstnden atar,söylediği su yalanın boyutuna takılırsın,umarım..ondan kolayca soğursun,çünkü bi ilişki yürümez onunla.

evet.arkadaşları da gerçi sonradan laf değiştirdiler . ama demek yalan herhalde.
off ben nasıl inandım! hani çok saf da değilim. sözüm ona bir de hukukçu olacağım! aklıma yanayım!

ne çok kafa yordun ve yıprattın kendini.yapma artık,kapat bu defteri.
yalan olduğunu düşünmüştüm en başından beri yine aynısını düşünüyorum.
normal hayatta gösterilecek tepkiler değil o adamın gösterdiği tepkiler.
kendi hayatına devam et artık yazık ediyosun kendine.
ablalarının tavsiyesini dinle:))

resmen aldatma bu :uhm:

herkesten ilgi bekliyor diye bu kadar da olmaz ki

kanserdim 2 böbreğim alındı felanda nesi yani :S bari ameliyat yerlerini görseydiniz sahiden alınmış mı

o insandan daha uzak durun hiiiiç açıklama yapmayın bile, ardınıza bakmadan kaçın yani

böyle bir insanla ilişki bile ecir olur ya, şu yaşadıklarınıza bakın Allah yardımcınız olsun, karşınıza da aşkınıza sevginize layık biri çıksın inş

ah gulum malesef benzer bir senaryoya ben bizzat sahit oldum
cagin ruh hastaligida bu galiba
adam gec kiza asik oluyor(evli 2 cocuk babasi)bekarim bosandim diyor,sevgili oluyorlar,kiz deliler gibi seviyor adami ,yiyip icip geziyorlar,kiza ilk esimi hic sevmedim hemen hamile kaldi cocuk dogunca ayrildik hikayesi anlatiyor,evde 2 cocuk ve yalvar yakar deli gibi severek evlendigi esi,bir yanda gonlunu hos ettigi onu deli gibi seven bir genc kiz,ne yardan ne serden hesabi
esini birakamyacagini anlayip kizi birakmaya karar veriyor ve ondan kopmakta isine gelmedigi icin ben olumcul bir hastaliga yakalndim tedavisi yok seni harcayamam ayrilalim diyor, bir kac kez birakip gidiyor ama kizin sevgisi onun icin gozyasi dokmesi birakilacak gibi deil tabiki,suruyor boyle hastalik hikayesi
sonunda ben yurtdisina cikacagim tedavi icin deyip kizi terkediyor kizda buna aci cektirmek icin karsisina cikan ilk kisiyle evlenmeye yemin ediyor ve evleniyor
adam gercekten yurtdisina cikiyor ama tedavi icin deil is dolayisiyla ailesiyle tasiniyor
ama kizin sevgisi ve ilgisi icin olsa gerek evlenmis kizi tekrar tel la arayip gorusmeye basliyor,tedavim su asamada su ameliyeti oldum hikayeleri ile gorusmeler uzayip gidiyor, taaki adamin esi tel faturalarindan adamin yaptigi gorusmeleri takip edip kizla gorusup olay aydinlanincaya kadar,
kiz adamla olan yasadigi gercekleri anlatiyor kadin hayatini anlatiyor, adam ayni, hikayenin biri tamamen senaryo,
kiz evli olmasina cocugu olmasina ragmen sevdigi adama inanmak istiyor,adam kiza eski karisinin psikopat oldugunu kendisini buradada bulup geldigini anlatiyor ve bizim saf yine adama inaniyor
adam ne olumcul hasta ne bosanmis nede anlattiklari gercek, tamamen uydurma bir kisilikle tam 5 sene surduruyor bu iliskiyi
dusunebiliyormusun
inanilcak gibi deil ama gercek
hemde % 100

beterin beteri var canım Allah sana sabır vede kolaylık versin o adamdan biran önce ayrıl vede kendi hayatına bir yön ver senin hayatın onun hayatından daha önemli vede kıymetli hasta ruhlu biri için çok şey yapmışın bundan sonra kendin için yaşa onuda düşünme Allah'a bırak oda cezasını çekecek birgün elbette inş. çok mutlu olursun canım sevgiler

önceki konunu okumamıştım arkadaşım ama sanki o adam şizofren yada paranoya (şu anda hangisi olduğunu ayırt edemedim) gibi bir hastalığa sahip hepsinden önce. birde sanırım ortağının dediği gibi ilgi istiyor. ama ilgi çekmek için böyle bir hastalığı kullanmak çok aptalca.
lisede bir arkadaşım vardı. bize beyninde ur olduğunu söyledi hep ve her yaz ameliyat olacaktı ama olmamıştı hiçbir zaman ve bizde gerçekte böyle birşey olmadığını öğrendik. en son geçen sene hakkında duyduğum haber hakikaten beyninde bir ur oluşmuş ve bunun için ameliyata girdiğinde felç olmuş.
yani arkadaşım bu kadar üzüntüye sebep olan insan bugün olmasa bile bir zaman mutlaka bahsettiği olayları yaşıyor gibi geliyor bana. sende lütfen kendini bu kadar üzme. ALDATAN KENDİNİ ALDATIRMIŞ.
mutlu kal.

canım benim ben demiştim demekten nefret ediyorum ama zerre kadar inanmamıştım bu çocuga ..sende benim yazdıgımı hatırlıyorsan başımdan geceni anlatmıştım aynen böyleydi ..var böyle bozuk kişilikli insanlar ilgi görmek için bin türlü şey yapıyorlar ..zararın neresinden dönsen kardır ..artık kendi haline bırak bence arayıp sorup konuşmaya bile degmez ..seni bu kadar üzmeye kimin hakkı var

yuhhh hatta ohaaa diyorumkafamçokkarıştı

o şahısın kanser olan tarafı kişiliği, insanlığı,vicdanı canım.
ne kadar zawallı bir adammış o öyle.canım uzaklaş ondan ne hali varsa görsün.emin ol ona inandığın ve onun için kendini üzdüğün her ana lanet ediceksin. kendine daha fazla eziyet etme canım yayasakkelime
hayatta herkes yaptıkların karşılığını alıcaktır.allaha yakın sana uzak olsun..

ya canım nelerle uğrasmıssın ben bile okurken bır garip oldum insan neden boyle birsey için yalan oyler kı ya allah cezasını verecek sana bu yaptıkları ne saçma seyler ya .

Sen kendine çok haksızlık etmişsin:1no2:
Ayrıca madem hastaydı sevgilin hiçmi belli olmuyordu yada ne bileyim beraber dok gitmedinizmi:uhm:
baya da operasyon geçirmiş ziyaretde mi edemedin...:sm_confused:
En azından yalancı sahtekar olduğunu başkalarından duyup kafanı karşıştıracağına biraz duygusallığı bırakıp kendin öğrenmeye çalışsaydın belki daha iyi olurdu senin için... Böyle biri için fazla uğraşmana gerek kalmazdı en azından
:teselli:

şimdi senin hayatın değersiz mi şekerim ...adam neler çektirmiş sana..vee dediklerine göre de bunu hep oynuyomuş...aşıksan bile yüreğine taş bas bidahada görüşme derim...zaman herşeyin ilacı...neler unutulmuyor ki neler geçmiyor insanın hayatındana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…