Doğuma Hazırlık Bir şımarıklık olarak ameliyat korkusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu bilgiyi hali hazirda sezaryenden korkan konu sahibine soylemekteki amaciniz neydi?
Konu sahibi benim gördüklerimden çok daha fazlasını görmüş kendi iradesiyle izlemiş zaten, bu benim anım. Ama illa amaç istiyorsanız mmmmmm........ Siz sorun diye. Oldu mu?

Korkma korkma, benimki 6 yasina geldi bile su an yanimda horluyor

Konu sahibi benim gördüklerimden çok daha fazlasını görmüş kendi iradesiyle izlemiş zaten, bu benim anım. Ama illa amaç istiyorsanız mmmmmm........ Siz sorun diye. Oldu mu?
Video izlememle ameliyatta nasıl kesileceğimi izleme ihtimalimin olduğunu bilmek aynı şey değil. Bence destek için burada olan birine böyle saldırmak yerine konuları iyi okuyun. Pozitif hikayelere ihtiyacım olduğunu belirtmiştim. Lütfen siz de burada destek vermek için bulunun, gerçekten buna ihtiyacım var.

Olmuyor. Baska soru?

O masajda ağrı duymamak için fazla doz iğne almak ise yarar mı merak ettim doktor hanım?

Hanımefendi size köstek olduğumu düşündüren şey bir anımı anlatmış olmam olmamalı. Ben bunu tebessümle anlattım, o tarafa farklı geçmiş. Asla amacım sizi ürkütmek değil öyle hissettirdiğim için özür dilerim. Eğer içinizi rahatlatacaksa, aynı korkuları ben de şuan yaşıyorum ikinci doğumumu yapacağım yakında. Tecrübe etmiş olmama rağmen korkuyorum yalan yok. Fakat şunu cani gönülden söyleyeceğim, hep derlerdi ki bu ağrılarını bu acıları hiiiç hatırlamayacaksın bile. 10 gün sürmedi unuttum, sizin de öyle olacak, eminim, sağlıcakla kavuşmanızı diliyorum cani gönülden

Konu hakkında hiç bilgim ve tecrübem yok ama hamileliğini yeni öğrenmiş taze anne adayı olarak çoooook tatlı su gibi bir deneyim diliyorum. darısı başıma inşallah ben de görürüm sağlıkla bu son haftaları. Aylarca ona yuva oldunuz korudunuz içinizde büyüttünüz. Her süreç zamanı geldiğinde başladı olgunlaştı ve bitti, bu da öyle olacak. Rahmetli büyükannemin bir lafı vardı, çileme bile bir gün mazi demeyecekler mi öyleyse bu gam niye? diye. Her şey göz açıp kapayana kadar bittiğinde size mis kokulu anılar kalacak.

Hiç sıkmayın tatlı canınızı. Pozitif mi pozitif hikayenizi duymayı bekliyorum dört gözle

Anlıyorum, siz de benzer psikolojideymişsiniz o yüzden daha karamsar yaklaşmanız çok normal. İnşallah ikimiz de kolayca atlatır alırız bebişleri kucağımıza

Ayyy hayırlı olsun o günlere dönmeyi çok isterdim. Gerçi benim hamileliğim çok badireli oldu ama ameliyat korkusu daha yüklenmemişti ben de size misler gibi bir hamilelik diliyorum

Ayyy hayırlı olsun o günlere dönmeyi çok isterdim. Gerçi benim hamileliğim çok badireli oldu ama ameliyat korkusu daha yüklenmemişti ben de size misler gibi bir hamilelik diliyorum
Çok teşekkür ederim

Lütfen ameliyat videoları izleyerek kendine eziyet etme.

Siz yurtdisinda yasadiginiz icin baba tensel temas kuruyor olabilir. Ben üniversite hastanesinde dogum yaptim, sonda takilmadigi sure icinde idrar yapma ihtiyacim dogdu, epiduralli olduğum icin yapamadim, hasta bakici beni azarladi neden yapmiyosun diye. Gelip gidip azarliyorlar, kotu davraniyorlar, bilgi vermiyorlar, yaninda kimse yok, telefon yok, bombos bekliyorsun suni sanci aldigin surece. Ameliyattan sonra kataterimi cikarmamialar. Allahtan Ogretim uyesi muayenesi oluyordum, gece 11de doktoruma mail attim, oyle gelip cikardilar. Ondan once kimseyi inandiramadim kataterin orada olduguna. Vucudumun sol tarafinin uyusmadigina ameliyathanrde zar zor ikna ettim, profesoru cagirdilar ben ısrar edince yoksa uyusmadan beni keseceklerdi. Burada normal dogumdan sogutan o kadar cok sey yasiyorsun ki hatta dogumdan direkt soğuyorsun.
Bu arada ben en son yontem genel anestezi ile dogum yaptim. Bir sorun yaşamadım, odama gectigimde bebegim coktan gelmisti. Sorundan kastiniz ne bilmiyorum ama 36.haftada dogmasina ragmen solunum, sarilik vb bir problem olmadi

Yahu ameliyat videosu izlenir mi, korkarsın tabii. Ben epidural-spinal karışımıyla sezaryen oldum. Bilincim gayet açıktı. Çok güzel bir deneyim, gayet rahat. Bütün işi başkaları yapıyor, en sevdiğim. Millete laf yetiştirdim o arada. Hazır açmışken doktora yumurta rezervimi sordum, anestezi teknikeri ile hemşirenin tek çocuk çok çocuk sohbetine engin bilgilerimle dahil oldumÇook konforlu, gerçekten boş yere korkuyorsun. 5 günde de ağrılarımın %90ı geçmişti.

Merhaba, oncelikle umarim bebeginize saglikla kavusursunuz Dogum sureci ile ilgili neyi ne kadar izlediginizi bilemiyorum ama bir mesajinizda anestezik farkındalıktan bahsetmissiniz. Ben de okumustum o tur seyleri ama cok cok nadir gorulen durumlar onlar milyonda bir gibi.. Endise etmeyin doktorunuza guvenin.

İki kez sezeryan ile dogum yaptim. İkinde normal dogum planlamistik fakat zorunlu sezeryana döndü, genel anesteziyle gerceklesti. 2.sinde epidural olabilir demistim fakat zorunlu genel anestezi oldu. Dogum oncesi anestezi uzmani doktorunuzun istediği bazi testler sonrasinda sizin icin uygun olan anestezi seklinde karar veriyor olacak. O an geldiginde bebeginize kavusma istegi agir basiyor, bende oyle olmustu baska bisey dusunmemistim. Umarim siz de kolayca atlatirsiniz bu sureci

Bende de inanılmaz boyun ağrısı oldu . Orada bulunan hemşire, bebegi görmek için boynunu çok çevirdin,ondan oldu dedi.Ben de ameliyathaneden çıkarken bile boynum ağrıyor diyordum.

Kiz o rahim filminin Allah cezasini versin zaten. Canli iskenceden gecirdiler beni sanki. Benim de tek tupum kapaliymis. Zaten tüp bebekci gondermis. Ne kasıyon acilsin diye. Hayret bi olgu
Ayy çok üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun Rabbim herkese kolay bebek sahibi olmayı nasip eylesin

Kardesim çok rahat geçirdi üstelik son günlerde yüreğimiz ağzımızda idi mecburi erken oldu ve devlet hastahanesi idi. Ama hep yürüdü ve su izni geldiğinde tanesiz duru kayısı kompostosu içirdik yudum yudum su yerine onu içti gaz sancısı hiç çekmedi. İlk hafta gezmeye çıktı 3. Hafta kartepeye gittiler. 2. De abla evde diye 2. Akşam eve çıktı biraz tansiyonu düştü ama 4. Gün kahve içmeye gitti 20 günlük karavan kampına gitti. Yurumen çok önemli yürüdükçe açılacaksin hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…