Bir silik çizgi konusu da benden 😅

kuruma çizgisi değilse hamiş olabilirsin tatlım :) su ile ıslat :) suyun altına tut 20-30 saniye. Ama sanki biraz da dağılmış gibi geldi

kuruma çizgisi değilse hamiş olabilirsin tatlım :) su ile ıslat :) suyun altına tut 20-30 saniye. Ama sanki biraz da dağılmış gibi geldi
Su ile ıslattım zaten gitmedi çizgi sağ taraf biraz sarıya dönmüş ama çizgim pembiş pembiş duruyodu

Güzel kardesim
Ben ilk testi adet gününden önceki gün, ikincisini de adet gününde yaptım. Resimler yukarıda.

Attığın resimde bi çizgi gölgesi görüyorum. Hat belli. Renk olsa belirgin bir çizgi gibi görülebilirdi. Sanırım erken yaptığın için olabilir. Çünkü adetine iki gün kala yaptığın test bu, di mi ? Döllenme varsa, hcg henüz yükselmeye başlıyor kanda. Bekleyip adet günü tekrar yap. İns çizgi koyulaşır daha net bi çizgi görürsen o zaman kan testi yaparsın.

İnşallah gönlünden geçen şey olur.. Bencede silik gibi değil ama yinede bi kan testi verebilirsiniz..
Saol kardeşim
Dün kan testi verdim. Sonuç 163 çıktı. Su durumda gebe olduğum kesinleşti. Rabbim isteyen herkesin gönlünün muradını versin. Hayırlısıyla kolaıklıkla

Evet reglime 2 gün varken yaptım çok umutlanmak istemiyorum ama bu süreçtede aynı şeyleri yaşayanların deneyimlerine ihtiyacım oluyo yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…