- 15 Temmuz 2012
- 669
- 592
-
- Konu Sahibi lady peacock
Ben gidip veriyorum ayrıca yeşil alana gidip doktorla falan da görüşmüyorum sonuçta acili meşgul edecek bir işlem değil. Girişten şu test diyip barkod alıp tahlil verip çıkıyorum şimdiye kadar hiçkimse de burda veremezsin sağlık ocağına git demedi ama bazı şehirlerde belki sorun çıkarabilirler benim şehrimde bu şekilde sorun olmuyor isterseniz siz de deneyin. Ben sizin için birkaç gün daha beklemeyin diye öneride bulundumAcile gidip kan verilir mi ?Hamilelik testi ya
Ay bende 4 gün kala yaptım reglima 2 tane silik çizgi çıktı 1 gün kala yine yaptım 2 tane aynı çıktı silik çizgi bu gün 5 gündür reglim geçiyor Çarşambaya randevum var bakalımMerhaba arkadaşlar..
Adet günüm yarın. Ancak bekleyemediğimden bugün gebelik testi yaptım. Bilmiyorum önemi var mı, ama markası “bebe time”. Testte ilk 2-3 dakikada oluşan görüntünün birkaç fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Özellikle farklı odalarda farklı ışıkla çektim ki yanılmayayım.
Ben yıllar önce, adetim bir hafta geciktiğinde test yapmıştım. Benzer silik bi çizgi çıkmıştı. Hmm, hamile değilim dedim. Ve birkaç gün sonra da regl oldum.
Şimdi bugün yaptığım testten sonra kadınlar kulübünde benzer konulara baktım. Böyle silik çizgilere hamilelik var, birkaç gün sonra testi tekrarlayın demişler.
Sonucu, testi aldığım eczaneye sordum. Resme baktılar. Gebelik var dediler. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
SağolunNeden riskli birliktelik dediniz ben o kısmı anlamadım?
İstemediğiniz bir durum mu var?
Sonucunuz hayırlı olsun inşallah
Sonuç sonrası her şey değişebilirSağolun
Ben aslında istiyorum da eşim benim kadar istekli değil diyeyim. O yüzden o duygularım.
Maşallah itidallisin.Ay bende 4 gün kala yaptım reglima 2 tane silik çizgi çıktı 1 gün kala yine yaptım 2 tane aynı çıktı silik çizgi bu gün 5 gündür reglim geçiyor Çarşambaya randevum var bakalım
İnşallah hepimizin gönlünce olsun ama işte bı yandan korkuyorumMaşallah itidallisin.
İns bu bekleyişin sonunda her şey gönlüne göre olur
Güzel yüreğinden kucaklıyorum seniSonuç sonrası her şey değişebilir
Yaşın da genç oh oh ne güzel ay kapanmadan mis gibi haberler
Yoo yoo niye kötü düşünüyorsun aaaa gayette gencsin sakın kötü çağırma Rabbim verdiyse vardır bildiğiGüzel gönlünden kucaklıyorum seniSaol
Yaşım 40 olacak neredeyse. Onun çekingenliği de var. Yaş ilerledikçe sorunlu gebelik ve hasta bebek ihtimali var ya. İnsan hep en kötüsünü düşünmeye meyilli.
Ah ins kardeşimYoo yoo niye kötü düşünüyorsun aaaa gayette gencsin sakın kötü çağırma Rabbim verdiyse vardır bildiği
Bilinçli anne her zaman daha iyidir hem
2022 de oğlumu çok ama çok silik bi pembelikle öğrenmiştim:) gidip hemen kan vermiştim 5 küsür çıkmıştı :) bir an o gün geldi aklıma hemde aynı marka testti :) güzel haberler alırsınız inşallah :)Merhaba arkadaşlar..
Adet günüm yarın. Ancak bekleyemediğimden bugün gebelik testi yaptım. Bilmiyorum önemi var mı, ama markası “bebe time”. Testte ilk 2-3 dakikada oluşan görüntünün birkaç fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Özellikle farklı odalarda farklı ışıkla çektim ki yanılmayayım.
Ben yıllar önce, adetim bir hafta geciktiğinde test yapmıştım. Benzer silik bi çizgi çıkmıştı. Hmm, hamile değilim dedim. Ve birkaç gün sonra da regl oldum.
Şimdi bugün yaptığım testten sonra kadınlar kulübünde benzer konulara baktım. Böyle silik çizgilere hamilelik var, birkaç gün sonra testi tekrarlayın demişler.
Sonucu, testi aldığım eczaneye sordum. Resme baktılar. Gebelik var dediler. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
Merhabalar benimde reglime 2 gün kaldı bebetime kaset test ile gün içinde test yaptım ve çok silik çizgi gördüm ilk 10 dakika içerisinde fazlada dikkat etmedim çünkü 2-3 gün yapmış olduğum testtede aynısını görmüştük dün yaptığım ise baya bi belirgin hale geldi yarım saatten sonra ve bu sefer pembe oldu kuruma çizgisimi acaba diye çok saçma biliyorum ama su damlattım öyle bişeyler okumuştum çizgi gitmedi bu sabahta predictor test denedim ve ondada çok ince bir hayalet çizgi gördüm fotoğrafta belli olmuyodu oyüzden onu çekmedim ama dün yaptığımı çektim ve yine fotoğrafta çok belli olmasada pembiş bir çizgi var testimi atıyorum benimkinede bakabilir misiniz aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmıMerhaba arkadaşlar..
Benim testimede bakabilir misiniz acaba2022 de oğlumu çok ama çok silik bi pembelikle öğrenmiştim:) gidip hemen kan vermiştim 5 küsür çıkmıştı :) bir an o gün geldi aklıma hemde aynı marka testti :) güzel haberler alırsınız inşallah :)