Bir sıkıntım var kafaya çok takıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi maynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maynnx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
18
1
1
26
Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?

Bunca zamandan beridir söylememişse Şimdi de söylemez bence o kadar yakınsanız Onun da bir Sırrı sizde vardır

Öncelikle yaşadığınız şey doğal, sadece sizi ve partnerinizi ilgilendirir; isteyerek yaşadığınız her şeyin arkasında durun, bana göre hata olan şey bunu arkadaşınıza söylemeniz. Ben özelimi paylaşma taraftarı değilim; ama siz paylaşmışsınız, neden ailenize veya hayatınızdaki kişiye söylesin ki mesela? Söylemek istese çoktan söylerdi. Aranızda bir şey mi geçti? Neden kıskanç olarak nitelediniz?

Siz damarına basmazsanız söylemez.

Bunca zamandan beridir söylememişse Şimdi de söylemez bence o kadar yakınsanız Onun da bir Sırrı sizde vardır
5 sene oldu lise biteli ama üniversiteye giderken fake hesaptan yazmıştı bana bir daha karşıma çıkmamasını söylemiştim. Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum ama değilmişiz arkamdan neler çevirmiş benim. Onun sırlarını da biliyorum

O zaman sorun yok Siz bu konuya çok takarsanız önünüze gelir

O kız için herkes beni uyarıyordu bu kızdan uzak dur kötü bir kız diye benim ona hiç kötülüğüm olmadı ama o mutsuz bir insan olduğu için başkaları da mutsuz olsun istiyor o yüzden. Mutsuz olmam için de aileme ya da ilerideki kocama söyler diye korkuyorum bu yüzden

Söylese de yalan dersiniz kim nerden bilecek. Geçmişi bırakın önünüze bakın. Okuyor musunuz, çalışıyor musunuz, hayatınızı güzelleştirmeye odaklanın.

Görüşmüyormuşsunuz ne diye çıkıp söylesin ki dert mi arıyorsunuz kaç sene olmuş yok düğününüzü bassın birde türk filmi mi bu unutmuş gitmiştir çoktan

Herkes herkes hakkında özellikle çıkarları ters düşmüşse bir şeyler söyler. Hikayeyi bir de karşı taraftan dinlemek gerekiyor. İnsanların kötü demesiyle kişi saf kötü olmaz, kaldı ki hepimiz birilerinin hikayesinde kötüyüz.

Sizde de sırları olduğunu düşünürsek, üzerinden zaman da geçmiş; böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yani partner bazında konuşuyorum, söyledi diyelim; olgun biri buna güler geçer; çünkü hepimiz bir şeyler yaşadık. Ailenize söylemeye de yüreği yetmez bence, kendisinin de başı yanabilir.

Görüşmüyormuşsunuz ne diye çıkıp söylesin ki dert mi arıyorsunuz kaç sene olmuş yok düğününüzü bassın birde türk filmi mi bu unutmuş gitmiştir çoktan
Ama 2 sene önce bu konuyla ilgili fake hesaptan yazdı bana gözünü korkutmaya çalıştım tekrardan yapar aileme yazar diye korkuyorum belki de Vesvese yapıyorum senelerdir böyle bi korkum yoktu son zamanlarda kafama takmaya başladım

Söylese de yalan dersiniz kim nerden bilecek. Geçmişi bırakın önünüze bakın. Okuyor musunuz, çalışıyor musunuz, hayatınızı güzelleştirmeye odaklanın.
Yalan derim ama eski sevgilimle takipleşiyorlsr ve eski sevgilimle düsmanca ayrıldık birlik olup söylerler diye korkuyorum. Okulum bitti ama çalışmıyorum kaç aydır evdeyim bu yüzden kafama çok takıyorum

Sen ilerideki kocana kendin söylemeyecek misin ki

Kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım kndimi şu şekilde teselli ediyorum aileme söyleyemez cesaret edemez diye

Yalan derim ama eski sevgilimle takipleşiyorlsr ve eski sevgilimle düsmanca ayrıldık birlik olup söylerler diye korkuyorum. Okulum bitti ama çalışmıyorum kaç aydır evdeyim bu yüzden kafama çok takıyorum
Birlik olup söylemeleri mantıksız, sizi bununla tehdit etme ihtimâlleri varsa bu konuda hassas bir aileniz var demektir, hiç mi düşünmez bir erkek benim gırtlağıma yapışırlar bunlar diye, bu halt tek başına yenmiyor ya? O topa gireceğini sanmıyorum bir erkeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…