Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 7 aylık evliyim, durumumu anlatmak istiyorum, açıkçası normal bir durum yaşamadığımı düşünüyorum. sizlerden yorum, yönlendirme istiyorum, belki de doktora gitmeliyim. eşimle evlenmeden önce ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu ve deli gibi onu istiyordum, ki hep istekli bir kadındım ya da öyle sanıyorum. evlendik birlikte olamadık ve bunu hiç beklemiyordum, çok zorlandım, acıdan başka bir şey hissetmedim. sıklıkla denedik, bir süre sonra kendiliğinden aşama aşama 1.5 ay sonunda tam oldu diyebilirim. İlişkiden zerre kadar bir zevk almıyorum, aylarca yapmasak hiç de istemem, eşim bugün ilişki istemez inşallah diye geçiriyorum hep içimden, yaptığımızda da birleşme bir an önce bitsin istiyorum içimde hiçbir şey hissetmediğim halde acı duyuyorum, eşimin boşalmasını hissetmem gerekiyor mu bilmiyorum hiç hissetmedim, ben zaten hiç orgazm olmadım evlendiğimden beri. eşim zevk alıyor musun diyor evet diyorum , rol yapıyorum, hatta bazen ilişkiyi ben başlatıyorum belki bu sefer zevk alırım diye. çok garip bir şey anlatamıyorum. açıkçası bu durumdan rahatsızlık da duymuyorum, ben niye bir şey hissetmiyorum, bu duyguyu yaşamam lazım modunda da değilim. oysa evlenmeden önce hep yıllarca bu duyguyu yaşamak isteyen cinsellik hayal eden bir insandım. şu an sadece eşimi mutlu etmek için yapıyorum. sadece bu kısım beni rahatsız ediyor onu mutlu etmek için ilişkiye girmek kendimi kötü hissettiriyor. bu arada eşimle bir problemimiz yok, mutluyuz, ilişki konusunda beni zorladığı falan da yok hatta ilk başta da kendini üzme sıkma olur elbet diyor rahatlatıyordu.
Son düzenleme: