Bir şey hissedememek

blacknight34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
16
5
26
Kızlarr Merhaba,
Kafama çok takıldığı için sormak istedim.
25 yaşındayım cinsellik olarak libidomun fazla olduğunu düşünüyorum içimden sürekli sex yapmak geliyor yaşın verdiği kan akışından mı bilemiyorum Fakat şöyle bir problem var hissiz gibiyim, beğendiğim birisini düşünürken heyecan oluyor ama yakınlaşma olduğunda bir his alamıyorum hadi birisi ile ten uyumumuz yok diyelim Ben herkesle aynıyım, öpüşürken bile. Bu çok sevdiğim bir insanla da olmuyor aşırı duygu beslediğim, ten uyumu hissedip çekildiğim insanla bile olmuyor. Öpüşürken bile boş geliyor herşey aslında kafam rahat cinsellik anında bir şey düşünmüyorum haz almak için ama alamıyorum çok özür dilerim ama ( kendimi tatmin ederken sürtünme yolu ile ediyordum, elle yaptığım zamanda kendime dokunduğumda bir şey hissetmiyorum ) ama sürtünme ile rahatlıyorum acaba bu yüzden mi hissiz oluyorum anlamadım, acaba bu böyle devam eder mi ? tam birleşme anında bir şey hissedemezsem boşa olmuş gibi olacak :) bu his düzeliyor mu acaba

Boşa olmaz hiçbir şey en kötü deneyim olur. Bence gerçekten ten uyumun olsa o kişiyle öpüşürken de zevk alırsın. Kaç kişiyle yakınlaştın ki direkt ten uyumu var diyorsun bence daha o kişi denk gelmedi. Ama elle mastta zevk alamama garipmiş. Ellinize sürtünüyor gibi düşünseniz ona alışsanız bir süre iyi olur gibi

Beş kişi bile yeterlidir diye düşünüyorum yaa sonuçta zevk alıyor olsan alırsın gibi :) (ama elle mastta zevk alamama garipmiş. ) evet dokununca öyle dokunmuş gibi oluyor, umarım böyle gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…