• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

aa canm o hatayı yapma lütfen bagımsızlıgın olsun elinde sana ait bi paran olsun hem daha rahat gçinirsiniz hem azda olsa heray para atarsn kenara zaten çocuk olunca çalışamıcaksn .. bak evlilerin yazdıklarını oku hak vericeksin

yok öle değil cnm erkek arkadaşımın mobilya dükkkanı var 2 tane birinde be durcam ama maaşlı :66:

kızlar dün bu topiğe yadım sevgilimin içine mi doğdu ne? bugun bana ailesiyle bu konuyu konuşacagını söyledi.bi çıtlatacakmış.?? hadii bakalım hiç umudum yok ama bakalım.bu çıtlatma işide 1 yıl sürerse hiç şaşmam

ne hoş bi haber çok sevindim o çıtırdı yakında hayırlı bir patırtıya dönüşür inşallah:16::16:

i çıktım ne kadar ilerlemiş konu :53:
ailelerden destek gelmemesi çok fena :14: bizde bunlar knuşulmadı henüz ama pek bi destek beklemiyorum knuşurken hep ben yaparım ederm diye knuşuyo bi yardm gelmicekmi artık bilmiyorm .. kasımda 2 yıl biticek ama en az 3 senemiz var :44:
bi hesap yapıyoruz işin içinden çıkamıyoruz nolucak böyle bilmiyorum o da kendi işini kurmak istiyo hakkımızda hayırlısı :97:

evet canım destek olmuyorlar barii köstek olmasalar
kötü bi huyum var benim. birinden birkere sıtkım sıyrıldı mı ömür billah düzelmez.
erkek arkadaşımda mevlana gibi maşallah hiç kin tutmaz küslük bilmez
inşallahh soğumam ailesinden. düşmanlık edecek deilimde...
aman yaaa buara kafam karışık zaten evlilikten korkuyorum:(
bakalım ne olacak sonumuz. hem çook istiyorum hem korkuyorum:(
inşallah size destek olurlar canım

evet canım destek olmuyorlar barii köstek olmasalar
kötü bi huyum var benim. birinden birkere sıtkım sıyrıldı mı ömür billah düzelmez.
erkek arkadaşımda mevlana gibi maşallah hiç kin tutmaz küslük bilmez
inşallahh soğumam ailesinden. düşmanlık edecek deilimde...
aman yaaa buara kafam karışık zaten evlilikten korkuyorum:(
bakalım ne olacak sonumuz. hem çook istiyorum hem korkuyorum:(
inşallah size destek olurlar canım

bende hesaplar yapınca korkuyorum:97: inş istedikleri işi kurarlar başarılı olurlarda kimsenin yardımına ihtiyacımız olmaz :68: daha 2bçuk sene okulum var çalışsaydm bi şekilde kredi çeker birlikte öderdik bakalm nolucak ...
insanlar plan yapar allah gülermiş

dün topik dolup taşmıştı bugün kimseler yokkkkkkk gelin de sohbet edelim kızlar :97::97::97:

Tanrının oldugu yerde rastlantıya yer yoktur!
onu simgeleyen o basit sözcüğede elbette ...
Herşey yukardan düzenlenmiş,belirlenmiştir..
Başına gelen her olay olur - çünkü bi anlamı vardır ...

çok anlamlı :97:

Tanrının oldugu yerde rastlantıya yer yoktur!
onu simgeleyen o basit sözcüğede elbette ...
Herşey yukardan düzenlenmiş,belirlenmiştir..
Başına gelen her olay olur - çünkü bi anlamı vardır ...

çok anlamlı :97:

çok beğendim :31::31:

dün topik dolup taşmıştı bugün kimseler yokkkkkkk gelin de sohbet edelim kızlar :97::97::97:

kk çok yavaş be canım ağız tadıyla muhabbet edemiyorumkii.. bi cevap yazıyorum nerden baksan 2dk sürüyor göndermesi. sizde de öyle mi?? yoksa benim bağlantım mı yavaş??

bende hesaplar yapınca korkuyorum:97: inş istedikleri işi kurarlar başarılı olurlarda kimsenin yardımına ihtiyacımız olmaz :68: daha 2bçuk sene okulum var çalışsaydm bi şekilde kredi çeker birlikte öderdik bakalm nolucak ...
insanlar plan yapar allah gülermiş

benim korkum farklı canım. ailevi nedenlerle geçmişten gelen bişi. psikoloğada gittim bukonuda ama pek bişey değişmedi.

benim korkum farklı canım. ailevi nedenlerle geçmişten gelen bişi. psikoloğada gittim bukonuda ama pek bişey değişmedi.

mutlu bi aile yoksa kiminde korku yapıyo kiminde evlenme istegi yaratıyo .. aileme sorunlu dersem haksızlık etmiş olurum ama çok birbirini seven bi çift deil benim anne ve babamda bu durum bile bende sorun yaratıyo ama yavaş yavaş farkettm önlemeye çalışıyorum .. mesela herşeyin 4 4 lük olmasını istiyorum aa diyorm babamda böyle yapmıştı sen yapma yada annem böyle ypıyodu ben yapmamalıyım :97::97:
ne zaman ne yaşamamz gerekirse onu yaşıcakmışz zaten bakalm ne bekliyo bizi :16:

kk çok yavaş be canım ağız tadıyla muhabbet edemiyorumkii.. bi cevap yazıyorum nerden baksan 2dk sürüyor göndermesi. sizde de öyle mi?? yoksa benim bağlantım mı yavaş??

arada bir öle oluo bende cnm

inşallaahh cnm yaaa
topikte yazanları okudukça tez zamanda söz nişann yapıcak olanlar var gibi aramızda:3:
bakalımmm ilk hangimizin mutluluğunu paylaşıcaz:61:

inşallaahh cnm yaaa
topikte yazanları okudukça tez zamanda söz nişann yapıcak olanlar var gibi aramızda:3:
bakalımmm ilk hangimizin mutluluğunu paylaşıcaz:61:
herkes şuan içinden inş bnm diodur kesin ben öle diom şahsen :60::60:

Back