• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

küçük değiliz artık canım 27 yaşındayım o da aynı

E yaşta da sorun yok..Dedim belki benim gibi asker bekliyorsundur da gelince askerin söyler birşeyler..Ama değilmiş..

Hakkınızda hayırlısı diyeyim ben..

Bizde 7.yılımıza gireceğiz, anca evlenicez..Okul,iş,tamam..Askerlik kaldı..

benim bu konuda pek umudum kalmadı artık malesef. zaten git gide soğuyorum..

ben en azından şöööle aramızda yüzük takmasını isterdim aslında ama ne zmn konusunu açcsam ne grk var aşkım... sonra da çeyizime bunu aldım diorm görmek için sabırsızlanıorum dio. sen çok ttlı bi eş olcaksın dio falan da filan erkekler sevmio gerçekten aile arasında olmadan sembolikk bişi:47:

:3:

canım inceliğin için ççok teşekkürler,RABBİM sizin mutluluğunuzuda daim etsin yavrunuzuda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sen hamilesin duaların kabul olur aklına geldikçe bizede edermisin canım??

Tabi ki ederim
bu süreci çok iyi bilirim
bu yüzden kavuşmak isteyenlere hep dua ediyorum zaten
sizler için de mahsuru yoksa arada topiğinize uğramak isterim :1:
belki aynı yaşlardayız ama bu konuda tecrübelerimi paylaşmak isterim sizlerle :42:

ben en azından şöööle aramızda yüzük takmasını isterdim aslında ama ne zmn konusunu açcsam ne grk var aşkım... sonra da çeyizime bunu aldım diorm görmek için sabırsızlanıorum dio. sen çok ttlı bi eş olcaksın dio falan da filan erkekler sevmio gerçekten aile arasında olmadan sembolikk bişi:47:

biz kendi aramızda sözlü olduğumuzu belirten yüzük taktık ailelerde biliyor zaten askerlik bekliyoruz sadece
yani aslında yüzük takmak kişiden kişiye de değişen bişi canım

biz kendi aramızda sözlü olduğumuzu belirten yüzük taktık ailelerde biliyor zaten askerlik bekliyoruz sadece
yani aslında yüzük takmak kişiden kişiye de değişen bişi canım

Aynen canım bizde öyle sözlüyüz, demek sende asker bekliyorsun he..
Nerde askerin ? Benimkinin yanında mı yoksa :1:

Tabi ki ederim
bu süreci çok iyi bilirim
bu yüzden kavuşmak isteyenlere hep dua ediyorum zaten
sizler için de mahsuru yoksa arada topiğinize uğramak isterim :1:
belki aynı yaşlardayız ama bu konuda tecrübelerimi paylaşmak isterim sizlerle :42:

her zaman bekleriz cnm

merhaba kızlar şuan içnde bulunduğm durumu başka bi topic dha bukadar iyi anlatamzdı nasıl mutsuz ve muzdaribim bu konuda
sevdiceğim askerden yeni geldi 1 ay oldu biz dinleniriz biraz kafa dağtırız derken herşey berbat oldu
ailesinin borçları yüzünden hiç bşi yapamıyoruz ve kendide çaresiz oda işsiz yeni geldi sonuçta 5 yıllık ilişkimz ailemde bşeyler bekliyor artık iki arada kaldım resmen askerden gelnce hiç bşy istedğimz gb olmadı ve çok yıprandık su kadar zman içinde

merhaba kızlar şuan içnde bulunduğm durumu başka bi topic dha bukadar iyi anlatamzdı nasıl mutsuz ve muzdaribim bu konuda
sevdiceğim askerden yeni geldi 1 ay oldu biz dinleniriz biraz kafa dağtırız derken herşey berbat oldu
ailesinin borçları yüzünden hiç bşi yapamıyoruz ve kendide çaresiz oda işsiz yeni geldi sonuçta 5 yıllık ilişkimz ailemde bşeyler bekliyor artık iki arada kaldım resmen askerden gelnce hiç bşy istedğimz gb olmadı ve çok yıprandık su kadar zman içinde

mentol senmisin ya, şafak panosula takılan değil mi...
canım konusmustuk bir kaç kere, ordan hatırladım..ya bi ara aranızda problemleriniz vardı ayrılık esiğine gelmiştiniz neyse ki düzelmişti..sıkma canını güzel olur hersey inşallah,,sevdiceğin yanında olsun da..anlıyorum seni tatlım ama birliktesiniz, yeni gelmiş oda yapar birşeyler..

kısa dönem canım allahtan yoksa uzun dönem beklemeye dayanamam ben
daha bi gün görmeden zor duruyorum

Ohh şanlısın..Başa gelince öyle bi bekleniyor ki :9: Dayanıyorsun mecbur, yoksa kim dayanabilir sevdiceğini görmeden :69:

Back