mentol senmisin ya, şafak panosula takılan değil mi...
canım konusmustuk bir kaç kere, ordan hatırladım..ya bi ara aranızda problemleriniz vardı ayrılık esiğine gelmiştiniz neyse ki düzelmişti..sıkma canını güzel olur hersey inşallah,,sevdiceğin yanında olsun da..anlıyorum seni tatlım ama birliktesiniz, yeni gelmiş oda yapar birşeyler..
canım evet şafak bekliyordm şükür kavuştuk darısı başına ama bunu diyeceğim aklıma bile glmezdi ama keşke özleseydik tek sıkıntımız özlem olsaydı şuan elinden gelen hç birşey yok ailesinin borcunu o üstlenmiş durumda işler pek yolunda gtmiyor önümüzü pek göremiyoruz bilmiyorum nasıl olacak
juliam topiğin hayırlı olsun tatlım
evlileride alıyor musun topiğe:)
başlık beni anlatıyo :)
kızlar dün bu topiğe yadım sevgilimin içine mi doğdu ne? bugun bana ailesiyle bu konuyu konuşacagını söyledi.bi çıtlatacakmış.?? hadii bakalım hiç umudum yok ama bakalım.bu çıtlatma işide 1 yıl sürerse hiç şaşmam
ayol ilerlemiş buarada muhabbet ben eksik kalmışım:)
dertleşelim tatlımmm
hemen dökiliiim ben
sevdicek iş kurma çabasında
ailesi pek destek olmuyoo malesef
((
sıkıntılı bir dönemdeyizz
2yıla yaklaştı ilişkimiz
ailesini tanıyorum çok seviyorlar beni falan filan fıstık ama bişi yapmaya gelince kimse elini cebine sokmuyorr
tüm bunlar olurken ben evlilikten delii gibi korkuyorum!!
Hayırlısıyla atlatsak şugünlerii.. kimseleri üzmeden kırmadan gönül hoşluğu ile girse işler yoluna
(
i çıktım ne kadar ilerlemiş konu
ailelerden destek gelmemesi çok fenabizde bunlar knuşulmadı henüz ama pek bi destek beklemiyorum knuşurken hep ben yaparım ederm diye knuşuyo bi yardm gelmicekmi artık bilmiyorm .. kasımda 2 yıl biticek ama en az 3 senemiz var :44:
bi hesap yapıyoruz işin içinden çıkamıyoruz nolucak böyle bilmiyorum o da kendi işini kurmak istiyo hakkımızda hayırlısı :97:
biblom hakıında hayırlısı olsun cnm
amin canm hepimizin .. askerdeyken okulun bitsin evleniriz diyodu ama iş hayatına atılınca gerçekler ortaya çıkıyo cidden hiç kolay deil yuva kurmak hele ailenden evin araban kalmıyosa
allahtan bizim evimiz hazır cnm yaaaa :2::2:
o çok önemli canm maaşını bi şekilde yetiştirirsin iki kişi çalışcaksnz ev sizin olduktan snra bi çok maddi sorunu aşmışsınızdır gerisi çok önemli deil :97:
o çok önemli canm maaşını bi şekilde yetiştirirsin iki kişi çalışcaksnz ev sizin olduktan snra bi çok maddi sorunu aşmışsınızdır gerisi çok önemli deil :97:
bnm ki evlendikten sora bnm çalışmamı istemio ama cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?