bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

askerimle kavga ettim sebep facebook delirtti beni yaa bir de üste çıkması yok mu ben değil o tribe geçiyo simdi konuşmuyo

işte bu yüzden ben facebook kullanmıorum cnm bana da yasak bende illa kullancm demedim onun gönlü oldu en azından kavga etmioz bi de bunun için

onun biz çıkmadan önce vardı ben çok sorun etmiorum listesini her gece kontrol ettiğim için

hmm iyii peki listesinee istemediğin birini ekledi mi hiç böle bir olayla karsılaştın mı benim gibii:26:
sevgilim askerde ordan birini eklemiş bende hemen belirttim kızdığımı ordan cevre mi yapıyosun diye onu suçlamamdan dolayı bana kızdı üste çıktı resmen ortak arkadaş varmış kabul etmiş bakmamış bile nerden olduğuna falan bakmadan niye kabul ediyosa

bayan değilse sorun etmem ben sonunçta asker arkadaşı cnm

tabikiiii bayaan oldugu için bu tepkiiiiiimmmm

benim "eski" erkek arkadaşımda ben onu askerde beklerken o oralarda kızlarla tanışmış eklemiş görüşmüş falan..bende o yüzden ayrıldım zaten..o da üste çıkmıştı falan..ayrıca bakmadan eklemek diye bi durum yok ya...yok öyle bi dünya yani..seni ekleyen kişi kimmiş diye girer bakarsın bilgilerine illaki..ayrıca sen onun için facebookunu kapatıyosunda o neden kapatmıyo ve bide üstüne üstlük birilerini eklemeye devam ediyo..kendinizden bu kadar vazgeçmeyin kızlar bence..herşeyi alttan almayın sizinde bi insan olduğunuzun ve kendi tercihlerinizin seçeneklerinizin olduğunu anlamalılar...

aynen öle cnm ben zaten listesinde bayan olduğunu görsem tepkimi çok sert bir şekiilde belli ederim

aynen öle cnm ben zaten listesinde bayan olduğunu görsem tepkimi çok sert bir şekiilde belli ederim

et zaten tepki verilmiycek şeymi bu..zaman ilerledi artık isteyen çok rahat aldatır ve insanların akıllarının çelinmesi için okadar çok yol varki..ama karşındaki doğru düzgün biriyse zaten ufak şeyleri sorun etmez..tamam canım sen rahatsız oluyosan silerim der..elalemin tanımadığı kızı için kendi sevgilisini cnaını üzmez..
..eğer bi erkek sana basit şeyler için mırın kırın yapıyorsa, yok aşkım yok bitanem bitmesin ilişkimiz dememek lazım yapılacak tek şey belli yol vermek lazım o çocuğa seni her halinle sevmesi lazım eğer gerçekten seviyorsa böle şeyleride asla yapmaz bu yüzden hiç kimseye körü körüne bağlanmamak lazımresmin bütününü görmek gerekir..yoksa senin hayatının içine eder ve "ne oldu ki" der bi kenara çekilir hiç bi şey yapmamış gibi...

kız eklemiş o da kabul etmiş girince tüm istekleri bilmiyorum ben yaaa bi de suan nette hiçbişe yazmıyo bana böle suçlama yaparsan tepkim bu olur yok eklediğim herkezle ilişkim mi var fln dedii tamam açıklama yapma artık aldım ben cevabımı dedim en son

Son düzenleme:

canım dediğim gibi..bence sen suçluymuşsun gibi canım bitanem diye alttan alma..bu kadar küçük bişeyi esas onun büyütmemesi lazım erkekse tavrını koyucak..bi adamın adam olup olmadığı böyle mevzularda ortaya çıkar zaten..ne tavrı yapıyomuş Allah aşkına..tamam rahatsız oluyosan silerim diyim çeneni kapatamıyomu senin..gıcık oluyorum böyle insanlara ya..bence alttan alma..ben olsam almam yani..ama gerçi sonrada ben askerde neelr yaşıyorum sen bana destek olmuyosun diye ağlamıkta yapabilir benimki öyle yapmıştı..bende alttan almıştım..gerçi sonradan anladık ne mal olduğunu..

sana katılırıorum cnmmmm kimse kendimizde değerli değildir

çok doğru sölüyosun
sildi zaten saçma gereksiz bişey yüzünden huzurumuz kaçmasın dedi ama problem kabul etmesi zaten benim sölemem görmem değil ki onun farkında olması suclu ben mişim gibi triplerde yaa

tamam sildiyse konuyu kapat..sonra başka bi zaman sokarsın senin bilmen lazım benim kırılıcağımı diye tatlı tatlı söylersin..hadi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…