• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

ay ay ayyy sevdiceğimde geldi artık her gün görcem ki ben çok mutluyum şuan :70:

kızlar.benim durumum da bi garip :) anlatıyorum şimcik;
3 aylık bi ilişkim var evet çok yeniyiz.erkek arkadaşım 26,ben 20 yaşımdayım.o çalışıyo gayet güzel bi işi var ama ben okuyorum maalesef.üniversite 3 oldum hayırlısıyla ama seneye haziran gibi filan istemeye gelelim diyo erkek arkadşım.en azından nişan olsun adı konsun gizli saklı olmasın diyo millet görür laf olur diye.ama bende bi babaanne var kızlar,sağolsun herşeye bi kulp buluyo.okulu bırakıcam diye korkuyo sanırım.tamam haklı korkmakta ama o kadar cahil değiliz çok şükür.sevgilim de destekliyo okul konusunda. ama ben aileme nasıl derim özellikle babaanneme? babam hariç herkes biliyo diyebilirim ilişkimi.okul varken kabul etmezler gibi geliyo :( bana tavsiyede bulunur musunuz acaba ailemle konuşurken mesela olumlu yön olarak neler diyebilirim??

kızlar.benim durumum da bi garip :) anlatıyorum şimcik;
3 aylık bi ilişkim var evet çok yeniyiz.erkek arkadaşım 26,ben 20 yaşımdayım.o çalışıyo gayet güzel bi işi var ama ben okuyorum maalesef.üniversite 3 oldum hayırlısıyla ama seneye haziran gibi filan istemeye gelelim diyo erkek arkadşım.en azından nişan olsun adı konsun gizli saklı olmasın diyo millet görür laf olur diye.ama bende bi babaanne var kızlar,sağolsun herşeye bi kulp buluyo.okulu bırakıcam diye korkuyo sanırım.tamam haklı korkmakta ama o kadar cahil değiliz çok şükür.sevgilim de destekliyo okul konusunda. ama ben aileme nasıl derim özellikle babaanneme? babam hariç herkes biliyo diyebilirim ilişkimi.okul varken kabul etmezler gibi geliyo :( bana tavsiyede bulunur musunuz acaba ailemle konuşurken mesela olumlu yön olarak neler diyebilirim??

seneye son sınıf olucaksın nişan olmasada söz olabilir aslında .. ama bana kalırsa söz nişan dnemi çok uzatılmamalı o yüzden bende sözü son döneminde yapın yani hazıran degilde ocak subat gibi ? ailende daha olumlu bakıcaktır son dnemin diye

Kızlaarr bugün biraz daha iyiyim çok şükür
Maddi sıkıntılar işte. İş kuruyor erkek arkadaşım
Birikimide yok. Borçla harçla bismillah dedi başladı işte
Bugün yarın bankadan cevap gelecek. Kredi tüm masrafları karşılamıyor:(
Bir iki dostta destek çıktı sağolsun. Ben yinede umutsuzum kızlar yaa
Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Bunca zaman sabrettim. Bu zamana gelene kadar hep umutluydum
Nedense şimdi bize dair bir umudum yok. Olmayacak bu iş gibi. Seviyorumda eşek sıpasını:)):))
Onu görseniz nasıl mutlu nasıl heyecanlı. Cansın sen diyor. Dile getirmiyo ama biliyorum bunların hepsini benim için yapıyor.. Yoksa bir işe girer borçlarını kapatır böyle sıfırdan iş kurmaya filan kalkışmazdı.
Gelecek kurmak için uğraşıyor. Hayrolsun sonumuz. Tuhaf hallerdeyim yaa:(
Aslında şuanda mutlu olmam lazım evliliğe adım adım yaklaşıyoruz bu sayede ama nebiliiim ben yaa
benim tek sorumun maddi sıkıntı deil galiba. Yani onun iş kurmasını düze çıkmasını çok çok çok istiyorum.
Yola benimle devam etsede etmesede çok istiyorumda. Neyse yaa çok yazdım:)

Beuff canmm erkek arkadaşın ne mezunu ? yani bi işe girse daha kolay olmazmı onun için :26: ne üzerine bi iş açıyo şuan ? zor bu devirde ya benim erkek arkadaşımda iş kurmak istiyo ama ne biliyim korkuyorum :18:
inş. hallederde bi an önce kavuşursunuz darısıda başımıza :16: bana en az bi 3 sene varda neyse :9:

BibLoSuRat

canım erkek arkadaşım başkasının yanında kolay kolay çalışamaz.
Yıllardır kendi işini yürütmeye alışmış çünkü.
Açık parfümeri bayiliği aldı. Bir iki haftaya kadar açıcak dükkanı.
Kavuşma kısmına gelince kısmet...
Ben isteksizim bu ara. Diyorum yaa içimden bi ses olmaz bu iş diyor!.

canım erkek arkadaşım başkasının yanında kolay kolay çalışamaz.
Yıllardır kendi işini yürütmeye alışmış çünkü.
Açık parfümeri bayiliği aldı. Bir iki haftaya kadar açıcak dükkanı.
Kavuşma kısmına gelince kısmet...
Ben isteksizim bu ara. Diyorum yaa içimden bi ses olmaz bu iş diyor!.
hm duyguların karıştıgı anlar oluyo tabi inş düzelir canm :16:

slm :3: yeni gelenleredeee :3:

kızlar nişanda ilk dans da çalınabilecek şarkı arıyorum :17::17:

Ooofff bizde 1,5 yıldır birlikteyiz evlenmek icin cok hevesliyiz hatta evlenince oturalım diye ev yaptırcak ama daha evlenmemize yıllar var o 2012de askere gidicek benimde okulum var en az 3 sene beklicez yani:/

Back