- Konu Sahibi Akuamarin10
yanlismi anladim bilmiorum ama 1 saat boyunca sagilmaz....
yanlış anlamadınız doğru.manuel pompa ile oturdum bi kaç molalar vere vere sağdım çünkü mecburdum geceden sağdım ertesi sabah verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlismi anladim bilmiorum ama 1 saat boyunca sagilmaz....
cevap için tşkler 1 Saat içinde ancak 100 ml çıkıyor oysa bebek sadece 10-15 dk emer yada benimki öle o halde 50 ml anca çıkıyodur die düşünüyorum ne bileyim kafam karıştı ne kadar içtiğini ölçebilsek keşke takıntılar takıntılar...:26:
Yazıyı şimdi okudum belki yazan vardır ama benm bebeğimde aynısını yapıor ve gazı olduğundan böle yaptığını keşfettim:)) ara ara kaldırıp gazını çıkarıyorum tekrar emmeyr devam ediyor sonra:))tşkler içimi rahatlattınızbir şey daha sorabilrimiyim tecrübelisiniz anladığım kadarıyla göğsümde süt var dolu çok olmasada sağıyorum geliyor ama bebeğim çok sabırsız sanki bu aralar ,ağzına alınca göğsümü sündürüp bir iki emip kafasını öbür tarafa çeviriyor sonra meme ağzına ağlıyor veriyorum tekrar ağlıyor bakıyorum süt geliyor neden böle yapıyor anlamadım acaba süt mü yavaş geliyo yada az ..ondanmı böle yoksa başka bir problemmmi var çözemedim biberondan verdim bi kaç kez kez belki memeden az geliyodur sinirleniyodur die biberonu alan çocuk aynı şeyi onada yaptı biberon ağzında ağlıyor bu sefer hemde ne ağlamak sanki canı yanmış gibi bir bilginiz varmı neden böle oluyor:44: