10 dakikadan sonra çıkan çizgi geçersizdirMerhaba bu konuyla ilgili çok fazla yazı okudum ama başıma daha önce geldiği için emin olamadım sizlere de sormak istedim. İlk yaptığım zaman sanki var gibi geliyordu bana 1 saat geçti ve çok çok silik bir şekilde çıktı fotoğrafta tam görünmüyor bile. Benim eğer olursa 2. Bebeğim olucak ve ilk hamilileğimde aynı böyle silik çıkmıştı ve bu şekilde bekleme sonrası çıkmıştı kanda beta 20 çıkmıştı bu gebelik testleride 20 ve üzeri betayı görüyor. Adetime 3 gün var acaba yine çok düşükte ondan mı böyle çıktı diye düşünmeden edemiyorum. Genelde idrar testlerini en son korunmasız ilişkiden sonra 15. Günü yapıyorum varsa net çıksın diye. İlkindede silik şimdide silik. Yarın kan testi vericem ama ben mi evhamlanıyorum ki boşu boşuna gitmeyeyim. Sizde fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim( kuruduğu için mi silik emin değilim)
Evet biliyorum ama ilk gebeliğimide bu şekilde geç çıkan silik bir çizgiyle öğrenmiştim o yüzden şüphe duyuyor insan. Teşekkür ederim 2. Gün sonra tekrar deniyeyim10 dakikadan sonra çıkan çizgi geçersizdir
Evet çok haklısınız beklemesi çok zor geliyor insana ama başkada çare yok zatenKan da verebilirsiniz ama bi 4 gün sonra tekrar kaset test ile ilk 5 - 10.dakikaları değerlendirin.
Sayılı gün çabuk geçerEvet çok haklısınız beklemesi çok zor geliyor insana ama başkada çare yok zaten
Böyle olduğu zaman çok sabırsızlanıyorum duramıyorum pek yerimde. Yarın ikisini de yaparım tekrar bakalım ne çıkcakcanim git yarin saglik ocagina kan ver zaten 1 gun sonra cikiyor sonucu kafan rahat olsun he bos yere vermek istemiyorsan eczaneden erken gebelik testi al 35 tl filan onu dene
İnsallah Allah gönlünüze göre verirBöyle olduğu zaman çok sabırsızlanıyorum duramıyorum pek yerimde. Yarın ikisini de yaparım tekrar bakalım ne çıkcak
Canım benimde belli belirsiz zor görünen bir çizgi vardı 5-6 gün önce kuruyunca aynı böyle olmuştu. Bugün yaptım bayağı koyu nerdeyse diğer çizgiyle eşit derecede . İki gün sonra tekrarla testi inşaallah vardır bebişMerhaba bu konuyla ilgili çok fazla yazı okudum ama başıma daha önce geldiği için emin olamadım sizlere de sormak istedim. İlk yaptığım zaman sanki var gibi geliyordu bana 1 saat geçti ve çok çok silik bir şekilde çıktı fotoğrafta tam görünmüyor bile. Benim eğer olursa 2. Bebeğim olucak ve ilk hamilileğimde aynı böyle silik çıkmıştı ve bu şekilde bekleme sonrası çıkmıştı kanda beta 20 çıkmıştı bu gebelik testleride 20 ve üzeri betayı görüyor. Adetime 3 gün var acaba yine çok düşükte ondan mı böyle çıktı diye düşünmeden edemiyorum. Genelde idrar testlerini en son korunmasız ilişkiden sonra 15. Günü yapıyorum varsa net çıksın diye. İlkindede silik şimdide silik. Yarın kan testi vericem ama ben mi evhamlanıyorum ki boşu boşuna gitmeyeyim. Sizde fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim( kuruduğu için mi silik emin değilim)
Merhaba. İki ay önce eczaneden erken gebelik testi istediğimde 90 liralık bişey verdi bana… 35 tl ye de oluyor mu erken gebelik testi?canim git yarin saglik ocagina kan ver zaten 1 gun sonra cikiyor sonucu kafan rahat olsun he bos yere vermek istemiyorsan eczaneden erken gebelik testi al 35 tl filan onu dene
Yaa hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinCanım benimde belli belirsiz zor görünen bir çizgi vardı 5-6 gün önce kuruyunca aynı böyle olmuştu. Bugün yaptım bayağı koyu nerdeyse diğer çizgiyle eşit derecede . İki gün sonra tekrarla testi inşaallah vardır bebiş
İnşallah hamilesindir canım. Bizi de bilgilendirmeyi unutma. Benimde 4 günüm kaldı… kasık ve bel ağrısı var… bekliyorum.Böyle olduğu zaman çok sabırsızlanıyorum duramıyorum pek yerimde. Yarın ikisini de yaparım tekrar bakalım ne çıkcak
Yarın kan vericem hemen sonucu sizinlede paylaşırım. Bu şekilde olan varsa yardımcı olurum bende inşİnşallah hamilesindir canım. Bizi de bilgilendirmeyi unutma. Benimde 4 günüm kaldı… kasık ve bel ağrısı var… bekliyorum.
Artımed 10 lira , uygun olan testler de var Predıctor mu ydu sordugunuz o o fıyatlardaMerhaba. İki ay önce eczaneden erken gebelik testi istediğimde 90 liralık bişey verdi bana… 35 tl ye de oluyor mu erken gebelik testi?
Çarşıdan alınca cok fark edıyor insanı kazıklamak için ellerınden gelenı yapıyorlar ben içerilerdekı eczanelerden alıyorum artıkArtımed 10 lira , uygun olan testler de var Predıctor mu ydu sordugunuz o o fıyatlarda
Artımed 10 lira evet. Ama erken gebelik testi 90a almıştım. Sadece erken gebelik testi istyorum dedim. Predictor mu ne ondan vermişti…Artımed 10 lira , uygun olan testler de var Predıctor mu ydu sordugunuz o o fıyatlarda
20₺ye alıyorum burdaki eczaneden erken gebelik testiArtımed 10 lira evet. Ama erken gebelik testi 90a almıştım. Sadece erken gebelik testi istyorum dedim. Predictor mu ne ondan vermişti…
Amin canım benim Allah razı olsunYaa hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinallahım hayırlısıysa bizede nasip etsin ben bu konuda çok kararsızım çünkü