- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Sevgililer günü safsatasından çok etkilenmişsiniz bencekızlar biliyorum bu ne şimdi ya diyeceksiniz. Ama çok kötü bir rüya gördüm.
Eşim rüyamda beni aldatıyordu. Kız ile eşimin resimleri vardı. Kızın yanına gidiyorum kavga ediyorum . Eve geliyorum eşimle kavga ediyorum. Ne yapayım sevdim bir kere dedi. Maaşını da eksik söylemiş onunla yemiş.
Ağlayarak uyandım sabahın 5 i. Eşim ne oldu ne oldu diyor . Yok birşey dedim. Sigara içmeyen ben sabahın soğun da eşimin sigarasındsn aldım balkonda içtim.
Hala etkisindeyim. Eşime uyu dedim uyumadı tekrar tekrar sordu bende rüyamda beni aldatıyordun dedim. Bi sevindi benim için mi ağladın seni aldatanın gözü kör olsun dedi.
Paylaşmak istedim hala ciğerim yanıyor.
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Burada ki Konuları okudukça etkilendim sanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .
Sevgililer günü safsatasından çok etkilenmişsiniz bence
Âmin canım . Rüyaya herşey giriyor da düşüncesi bile kötü bazı rüyaların Rabbim aileni başından eksik etmesinYazmadan edemedim annemde dün beni aradı rüyasında beni kaçırıyorlarmış hemde halamın oğlu kaçırıyormuş baban uyandırdı ağlıyordum dedi gözlerinden yaşlar akmışkıyamam anneme gözünden akan bir damla yaşa canını ver deseler düşünmeden veririm Allah Anne ve Babalarımızı başımızdan eksik etmesin ve tüm sevdiklerimizi inşallah
Haklısın bir de buradaki Olayları kafama cok takıyorum.Canımm sadece bir rüya etkilenmen normal tabide ciddiye alıpta eşime yansıtma,bende görüyorum öyle rüyalar.Çok sevdiğimizden ve paylaşmak istemediğimizden bilinç altımızın bize bir oyunu bu
Aynen,bende çook etkileniyorum buradaki olaylardan. Hiç şüpheci olmayan ve eşime sonsuz güvenen ben artık diken üstündeyim yaniHaklısın bir de buradaki Olayları kafama cok takıyorum.
Âmin canım . Rüyaya herşey giriyor da düşüncesi bile kötü bazı rüyaların Rabbim aileni başından eksik etmesin
Yok yakın değil canım ya. Ama dediğin gibi Çıkabilir .bebek istiyoruz ya, adetin yakınmı. ben adete bi kaç gün kala böyle saçma sapan rüyalar görüyorum, 2-3 gün önce aynı bende eşimin beni aldattığını gördüm hüngür hüngür ağlıyodum dün adet oldum. ben artık ermiş gibi oldum rüyalarımdan anlıyorum hamile olmadığımı.
sende buna yorabilirsin belki