Merhabalar ben uzunca bir süredir biriyle birlikteyim. Ailemle tanıştırdım ailesini. Ve roman olduklarını duyan ailem şiddetle karşı çıktı. Kesinlikle karşılar beni eger gidersem asla affetmeyeceklerini söylediler. Ben sevgilimin ailesinin iyi insanlar olduğunu biliyorum. Genel bir önyargı var halkımızda malesef ve bunu aşmak çok zor anlatmak çok zor. Ben anlatmayı denedım herkesin insan olduğunu insanın içinde de iyi kötülerin olduğunu bunun ırkla bir ilgisi olmadığını... sevgilimin çalışıp ekmeğini kazanan herkes gibi bir hayat süren biri olduğunu. Modern bir şekilde yaşadığını ornegin düğünümün aslında kimseden farkı olmayacagını vs. vs. Ama asla anlamazlar beni vermezler insanlara benim kızım benım aılem onun hayatı sızı ılgılendırmez dıyemezler.
Ona kıyamıyorum. Seven bırakmaz diyor. karşımda beni ailemle her turlu barıştıracagına soz veren bırı var sımdı ben kaçsam gıtsem sizce beni affederler mi? Yaşadıgım hayatı sevgılımın tarzını uslubunu hayatını gordukce kendımızı anlatabılır mıyız yanıldıklarını dusunebılırler mı?
sızlerı sıkmadan cook kısa anlatmaya çalıştım. lütfen yardımcı olun fikirlere ihtiyacım var.
Ona kıyamıyorum. Seven bırakmaz diyor. karşımda beni ailemle her turlu barıştıracagına soz veren bırı var sımdı ben kaçsam gıtsem sizce beni affederler mi? Yaşadıgım hayatı sevgılımın tarzını uslubunu hayatını gordukce kendımızı anlatabılır mıyız yanıldıklarını dusunebılırler mı?
sızlerı sıkmadan cook kısa anlatmaya çalıştım. lütfen yardımcı olun fikirlere ihtiyacım var.