Bir renk olma şansı verilseydi hangi renk olurdunuz?neden?....

ben mavi ile kırmızı arasındaki tüm tonları olmak isterdim.maviye yaklaştık özgür,umut dolu olurken .kırmızı yaklaştıkta ihtiraslı ateşli ve yakıcı olurdum

ben yeşil renk olmak isterdim. Yeşil renk bana huzur verir. doğayı çok seviyorum. Yemyeşil çayırlar çam kokulu ormanlar..

seker pembesi olacagım..datlu olmak istedigim için:ecrin_bebek:hihoyyyt

MAVİ : Vücudumuzda boğaz bölgesini yansıtan bir renktir. Mavi renk gökyüzünün ve geniş ufukların, denizin simgesidir. Sınırsızlığı ve uzak bakışlılığı simgeler. Huzuru temsil eder ve sakinleştirir. Araplar mavinin kan akışını yavaşlattığına inanır, nazar boncuğu o yüzden mavidir. Batıda intiharları azaltmak için köprü ayaklarını maviye boyarlar. Duvarları mavi olan okullarda çocukların daha az yaramazlık yaptığı saptanmıştır.

mavi reng olmak isterdim,her ne almak istesem kıyafet olsun süs eşyası yani ne olursa elim maviye gider,hatta çocukların genç odası bile mavidir.çok severim çok.

en sevdiğim renk siyah..
bütün günahları ayıpları kötülükleri örtmek için siyah olmak isterdim..onları yok etmek için..

evet kıslar sorum gayet acık ve basit...bir renk olma sansı verilseydii hangi renk olurdunuz?peki neden?
her rengin genel bir anlamı vardır elbet ama ben sizdeki anlamlarıyla bilmek istiyorum...:asigim:
neden bir renk:çok üzgünüm:
mor ile mavi arasında karar kılamadımkafamçokkarıştı
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
mor...çok severim:asigim::asigim::asigim:
asalet, özgüven, neşe, canlılık, hayata bağlılık, derin düşünce demek benim için...:içelim:

GRİ.. gri olmak isterdim çünkü siyahın vede beyazın karışımı olduğu için
SİYAH..insanız vede hatalar yapa biliyoruz ...
BEYAZ...insanız yaptığımız hataları beyazla ( yani iyilik saflık vede temizlik) le kapata biliriz...

ben mavi olmak isterdim...zaten en sevdiğim renktir...aslında bütün renkleri severim ama mavi 1 numaramdır...ayrıca mavi rengin sakinleştirici rahatlatıcı özelliği var...
zaten kişilik olarak da sakin ve rahatlatıcı bir elektriğim varmış insanlar öyle derler..
açıkcası zaten olmadığım birşeyi istemiyorum :)

pembe..seker pembesi..ne bilegim seviyorum işte yahu...:)))

siyah olurum önceden olsa pembe derdim ama şimdi hayatım hep siyah umutsuzluk karanlık içinde

mor olmak isterdim ...
ne bilim mor rengine bakınca kendimi görüyorum sanki :)))
nerde mor renk görsem içim kıpırkıpır oluyo değişik bişi kaplıyo içimi
mor renk depresif bi renkmiş :))) çok çabuk kırılan alınan yapıya sahihipsiniz demekmiş:smiley-cool:
vede mora çok bakılırsa depresyona sokarmışş :1shok:
hımmm demek lohusayken ondan depresyona girdimkaydirigubbakcemile3
sürekli yatak odamdaydım ve odam morrrkaydirigubbakcemile3

pembeyede tutkunum
bana kadınsı ,sevgi ,sade,temiz ,asil gibi düşündürüyo bu renk

......................
hele
pembe mor
yanyana olduğu zaman bitiyorumdelikafadulden

LİLA olmk isterdim çünkü bana pozitifLiği yansıtan tek ve qüzeL renK :utangac:

Son düzenleme:
gökkuşağı olmak isterdim..ve içindeki bütün renkler..herbirinden ayrı bir özellik almak isterdim...

mavi ve mavinin her tonu..denize bayılırım mavi deyince de ilk akla gene şey sonsuz mavilik...

düşündüm hiçbirini ayırt edemiyorum ben..o mu bu mu derken de bi anlamı kalmadı her rengi çok seviyorum.

ama tam ergenlik dönemi siyah bağımlısıydım..gerçekten iç dünyam felaketti o dönem

Bana tüm olumlu şeyleri anlatan, hatırlatan ve gerçeği tüm saflığıyla yansıtan LİLA olmak isterdimm bayanssulusmile

Back