Bir renk olma şansı verilseydi hangi renk olurdunuz?neden?....

bugün pembe olmak istiyorum seker pembesiiikaydirigubbakcemile2:))))nedensiz..

Ben sarı olmak isterdim,sonbaharı çağrıştırıyor,bu aralar kendimi çok yalnız,değersiz hissediyorum:çok üzgünüm:,

merhaba kızlar ben en çok siyah rengi severim çok asil bir renk giysilerimin çogu siyah bana huzur ve güven veriyor

Siyah karamsarlıktır yaa...Renkli giyinin arkadaşlar..................
Mor seviyorum,fuşya,Saks mavisi....................

Düşündüm, düşündüm bir ayrım yapamadım.
Belki ''beyaz'' biraz daha öne geçebilir.Onun dışında sarılar,pembeler,yeşiller,morlar,kırmızlar...canlı renkleri ve pastel tonları çok seviyorum,kendime de yakıştırıyorum.:jeyyar:

Sarı olmak isterdim, güneşin ışıkları arasında kaybolmak için.

ben sıyah beyaz olmak ısterdım en asıl renkler
ee bıde bjklı olunca bırbrıınden ayırmak mumkun deıl benı alan öle alsın:roflol:
:

yine pembe olucam işte..yine pembe:)))))))))))))))))))))datlu oldugu için..

mavi de mavii her tonu ayrı güzel mavinin çekim gücü var üstümde sihirli bi renk :asigim:

yeşil rengını sevıyorum.. cunku bana huzur verıyor.. yatak odam yesıldır

kırmızıyıda sseviyorum.. eşim kırmızı hastası mesela.. salonumuz kırmızıdır.. neyse kırmızıda canlılık nese katıyor içime :)

bende beyaz olmak isterdim.....
en sevdiğim renk beyaz çünkü....

evet benim rengim pembe... pembeyi çok seviyorum... a.s.

Mor.Aklın ve asilliğin rengidir..................Paranın rengide mordur.........................

ben mor olmak isterdim renk olacak olsam;

çünkü hem pisliği göstermiyor(sarı da güzel ama çok aydınlık), hem parlak bir renk parlıyor göz alıyor, mutluluk veriyor, mor eşyalarımı çok severim, ayrıca burcumun uğurlu rengi de mor. o yüzden ben moru seviyorum.

hem çok kendinden emin bir renk gibi görünüyor gözüme, cazibeli kendine güvenen farklı renk olmasına rağmen kendini ortaya koyabilen bir renk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…