• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bir renk daha :(

dilara22

kalk gidek dağlara :)
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
231
0
96
33
Edirne
Selam arkadaşlar,saçlarımı boyamaya kadar verdim anlıyıcağınız üzere sengözlerimebaksanab,bu saç rengi gölge midir nedir ana renk tam belli olmuyor ama bazıları fındık kabuğu felan diyorlar benimde kafam karıştı son resimde dahada anlaşılıyor nedir bu renk bilen varmı? şimdiden herkeşe teşekkürler hihoyyyt

ve o resim :jeyyar:

canım bence bunu evde yapman zor..bööle tonlara boyayabilirsin ama işi içine balyaj, gölge filan girince bana evde yapmak zor geliyo..ki beyonce'un balyajları da müthiş usta bir kuaförün elinden çıktığı için bu kadar güzel.

hmm,haklısın zaten.Ozaman ben kendimden pek fazla bişey beklemeyip önce açık kahverengiye boyarım sonrada öne sarı aralarada böyle artık ne Allah verdiyse :1closedeyes: Birde aynısı çıkarmış :jeyyar:
Teşekkür ederim kızlar,açık kahverengimi diyoruz yan, üzerinede sarı balyajlar?

aynen canım..yap bakalım..valla güzel bişi olursa brova sana..resim de koyarsan bizim için harika olur...kolay gelsin..

Teşekkür ederim,yapıcam resim koyarım mutlaka tabiki güzel olursa :D uzun zamandır düşünüyodum siyahmı bumu diye evet buna boyıcam :)

cnm bu tarz bişi evde yapamazsın yani müthiş ötesi yaratıcı bi yeteneğin ve ustalığın yoksa tabi

Evet haklısın bende öyle yapamıyıcağımı biliyorum tabiki ama yakın bi değer elde etmek için denemekte fayda var :)

Küllü kumral ? Açık kahveyle küllü kumral aynı deyemeyizmi bea ? yoksa kafam atıcak açık kahve küllü kumral sarı hepsini karıştırcamda boyıcam lülülülülülü

canım dur karıştırma kafanı sakın..şimdi küllü kumral adı üstünde bööle küllü küllü, biraz grimsi..ama kahve daha canlı, parlak..ööle düşün..beyonce bence kahve tonlarında..kumral diil..açık kahve gibi

hmm,baktım gugle görsellerden açık kahve alıcam.Kipaya gitmeyi düşünüyorum orda aradığımr engi bulma ihtimalim daha yüksek ama tamda tutmaz nede olsa neyse bakıcaz

hmm,baktım gugle görsellerden açık kahve alıcam.Kipaya gitmeyi düşünüyorum orda aradığımr engi bulma ihtimalim daha yüksek ama tamda tutmaz nede olsa neyse bakıcaz

Anam hemşeri delikafadulden
Canım ben kumral olacağım zaman Keşan Kipa'daki görevli kızdan yardım almıştım.. Kuaförmüş, çok yardımcı olmuştu bana..

Arora :jeyyar: anam hiç dikaktte etmedim.Bilmiyodum keşanda kipa olduğunu,o kuaförü yollasana burayada :teytey: Zaten daha boyaları almadım para bile yok meydanda umut dünyası :D

Back