Bu dediğiniz şeyleri psikologlar yapmaz zaten.
Hani yol kenarlarında yazar ya 'Bel Fıtığı 9246623' aynen bu adam da o.
Nasıl inandınız bu acılar tedaviyle değil terapiyle geçer.
Sizin sohbete ihtiyacınız var zaten.
Ayrıca evcil hayvanın kaybolması da bir insanın evladını kaybetmesi kadar acıdır.
Benim kedim kaybolsa dünyayı altüst ederim, yakarım.
Bu konuda size teessüf ederim. Asla kabul etmiyorum bu acıyı küçümsemenizi.
Evet hala bir suru takipcisi var saka gibi resmen yuzsuzlukte sinir yok.Sahte psikolog diyince aklıma çakma psikolog mom geliyor. Ne yaptı etti ins.. da aynı yalanlara devam eden hayran kitlesi katlanan biri olarak devam ediyor.
Peşini bırakma ve hakkını ara.
Ismi Fatih sanirim.Gittim sekretere bana randevu verdiğiniz saat gecikti dedim. O da fatih bey gelir şimdi dedi.
nasıl yapacağım. Bi ürün yok ki ortada. Sadece memnun kalmadigim ve baş ağrısı yapan bir terapi aldım.
Ha ben şeyi de anlamadım arkadaşınız psikologsa ve bunun şarlatan olduğunu biliyorsa neden en başta arkadaşınızdan terapist önerisi istemediniz? Arkadaşınızın size terapi yapması uygun değil ama en azından iyi bir meslektaşına yönlendirebilirdi sizi.
hizmet içinde şikayet edip paranı alabilirsin. dilekçene olduğu gibi yaz olanları.
Ismi Fatih sanirim.
o yönlendirdi aslında ama benim 2 hafta sonra embriyo transferim var ona yetişsin istedim. Çok yoğundu yönlendirdiği kişi. Çok pişman oldum sonra.
Mehtap KAYAOĞLU mu?
Alintilamisim ya siz yazmissiniz:)evet nerden bildiniz
Üzülmeyin neyse, bu da size tecrübe olsun artık ona göre iyice araştırırsınız, arkadaşınızın yönlendirmelerine uyarsınız. Şarlatanın ismini ve adresini verirseniz Türk Psikologlar Derneği'ne doğrudan şikayette bulunabilirim.
Alintilamisim ya siz yazmissiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?