Bir psikolog faciasi

Piyasada maalesef bu tip dolandırıcı çok. Bir dönem instamom'lardan biride psikoloğum diye geziyordu ortalarda ama psikoloji okumadığı çıkmıştı ortaya. Ona rağmen hala sayfası aktif,şikayetlere rağmen birşey olmadı.
Siz ne yapabilirsiniz bilemedim. Gerekli şikayetleri yapın,dilerim paranızı geri alırsınız.

Bu dediğiniz şeyleri psikologlar yapmaz zaten.
Hani yol kenarlarında yazar ya 'Bel Fıtığı 9246623' aynen bu adam da o.
Nasıl inandınız bu acılar tedaviyle değil terapiyle geçer.
Sizin sohbete ihtiyacınız var zaten.
Ayrıca evcil hayvanın kaybolması da bir insanın evladını kaybetmesi kadar acıdır.
Benim kedim kaybolsa dünyayı altüst ederim, yakarım.
Bu konuda size teessüf ederim. Asla kabul etmiyorum bu acıyı küçümsemenizi.

kesinlikle haklisiniz acıyı küçümsemiyorum. Ben de çok evcil evladimi kaybettim. Burda anlatmak istediğim şey yaşadığım travmanın büyük olması ve çakma psikoloğun bunu basit bir sorunmuş gibi düşünüp hafife alması

Ha ben şeyi de anlamadım arkadaşınız psikologsa ve bunun şarlatan olduğunu biliyorsa neden en başta arkadaşınızdan terapist önerisi istemediniz? Arkadaşınızın size terapi yapması uygun değil ama en azından iyi bir meslektaşına yönlendirebilirdi sizi.

Sahte psikolog diyince aklıma çakma psikolog mom geliyor. Ne yaptı etti ins.. da aynı yalanlara devam eden hayran kitlesi katlanan biri olarak devam ediyor.
Peşini bırakma ve hakkını ara.
Evet hala bir suru takipcisi var saka gibi resmen yuzsuzlukte sinir yok.

Lorentz gecmis olsun ozelden ya da buradan ismini verir misiniz ben de sikayet etmek isterim ayrica Turk Psikologlar Dernegine olanlari mail atin. Kacak calistiriyorsa bu konuda da sikayet edin.

Adam psikolog bile değilmiş.
Bende psikoloji mezunuyum bize derste böyle tedaviler öğretmiyorlar. 2-3 sertifika toplayan eğitimini almadan kendini psikolog sanıyor.
Böyle aldatmacalara inanmayın ki bu adamlarda prim yapıp her yerde türemesinler.
Yok hastalık iyileştirme, yok bilinçaltı temizliği vs. Bunlar hep uydurmaca.

Sosial mom faciasından sonra, bir gün psikologa ihtiyaç duyarsam kesinlikle diplomasını görmek istediğimi söyleyeceğim

Hadi yalan söylüyor,insanların duygularını somuruyor da hiç mi yakalanacak korkusu yok insanlarda bir de utanmadan tanıtımlarını yapıyorlar

Konu sahibi arkadaşım psikolog arkadaşın varmis madem neden ondan yardım istemedin en azından başka birini tavsiye ederdi sana

o yönlendirdi aslında ama benim 2 hafta sonra embriyo transferim var ona yetişsin istedim. Çok yoğundu yönlendirdiği kişi. Çok pişman oldum sonra.

o yönlendirdi aslında ama benim 2 hafta sonra embriyo transferim var ona yetişsin istedim. Çok yoğundu yönlendirdiği kişi. Çok pişman oldum sonra.

Üzülmeyin neyse, bu da size tecrübe olsun artık ona göre iyice araştırırsınız, arkadaşınızın yönlendirmelerine uyarsınız. Şarlatanın ismini ve adresini verirseniz Türk Psikologlar Derneği'ne doğrudan şikayette bulunabilirim.

fatih uğur adı. Paramı vermiş olsaydı dersini almıştır derdim. Ama yazık oldu zamanima umutlarima ve emeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…