• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Problemim Var

10 aylık evliyim düğün öncesinde ve düğün sırasında eşimden ve ailesinden kaynaklı problemler yaşadık.Ve ben bu problemleri aşamadım eşimin ailesine çok mesafeli duruyorum düğünden veya onlardan bahsedilince bile kötü hissediyorum. Ailelerimiz birbiriyle görüşmüyor ama ben mecburiyetten görüşmek durumundayım bu yaz tatilinde 20 günlüğüne yanlarına ziyarete gideceğiz nasıl yapçam nasıl kalacağım onlarla sürekli bunu düşünüyorum. Benim alışık olmadığım bi aile yapıları var çok kalabalıklar yemekleri farklı davranışları farklı her türlü uyum problemi yaşıyorum. Ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşabilirim yardımcı olur musunuz?
Aynı durumu bende yaşadım kültür çatışması çok oldu nişanlılık döneminden hiç birşey anlamadım zehir ettiler sanki beni zorla aldılar şimdi aileler görüşmüyor öküz oldu ortaklık bozuldu hesabı oldu cidden biz eşimle gidip geliyoruz ama ben hep mesafemi korurum istesekte istemesekte eşlerimizin aileleri ben severek evlendim ve nişan döneminde az çok anlasamda onları eşim için razı geldim sizde öyle yapın alttan almaya çalışı stres yapmayın 20 gün geçici bir süre sonuçta

Aynı durumu bende yaşadım kültür çatışması çok oldu nişanlılık döneminden hiç birşey anlamadım zehir ettiler sanki beni zorla aldılar şimdi aileler görüşmüyor öküz oldu ortaklık bozuldu hesabı oldu cidden biz eşimle gidip geliyoruz ama ben hep mesafemi korurum istesekte istemesekte eşlerimizin aileleri ben severek evlendim ve nişan döneminde az çok anlasamda onları eşim için razı geldim sizde öyle yapın alttan almaya çalışı stres yapmayın 20 gün geçici bir süre sonuçta
Tamam teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum sadece eşim için katlanacağım teşekkür ederim

Evet çok uzak kültürler ben şu an kendi memeleketimde yaşıyorum ama yılda bi iki kez illa görüşmemiz gerekiyor
sıkıntı. Yani yapacak bir şey yok katlanmanız gerekecek, 20 gün şafak sayarsınız ama yılda 2 kez gidip geliyorsanız ziyaretlerinizi kısa tutun. 1-2hafta ile sınırlamaya çalışın.

Eşinizle sorununuz yoksa bence bir süre idare edin 20 gün belki fazla ama hızla geçer. Ayda yılda bir olur böyle ziyaretler kendinizi üzmenize değmez

Back