Topiğimizde ıssız kalmış bu arada
Teşekkürler psikom inşallah zamanın bekler bebiş. Biz Çeşme' de altınkum plajına gittik. Ilıcanın önünden geçtik ama nedense ben altınkum diye tutturdum. İyi ki tutturmuşum çok ama çok beğendim. Bu arada benim bebişim henüz 4,5 aylık. Denize gitmeden bir gün öncede 4. ay aşılarını yaptırmıştık. Gece çok ateşlenmişti ama sabaha biraz normale dönmüştü. Deniz suyu çok soğuk olduğu için korktum sokamadım denize. Yani daha kumdan kaleler yapacak yaşa gelmedi. İnşallah seneye onunla çok daha güzel olacak tatilBalık tutmayı çok seviyorum Allah izin verirde bir gün İzmir' de yaşamaya başlarsak eğer büyük ihtimal her hafta balık tutmaya gideriz. Bence çok eğlenceli hele ki büyük balık tuttuğun zaman çok ama çok eğlenceli oluyor. İşe başlamak çok zor gelecek bana çünkü yaklaşık 6 aydır evdeyim çalışmıyorum. Evde oturanlar evin kıymetini bilsin bu arada. En kötüsü de minicik kuzumu kreşe bırakmak zorunda kalmam. Ayrıca büyük kızımda bu sene ilkokul ikinci sınıfa gidecek. Hem bebek, hem büyük kız, iş ve ev sanırım bu sene benim için çok uzun olacak. Sana da bol bol eğlenceler diliyorum. Oldukça kalabalıksınız anlaşılan. Allah kolaylık versin iş konusunda da
Ayarlayalım canım görüşelim mutlaka. Pazartesi işe başlıyorum büyük ihtimal işe başlamadan görüşelim çünkü işe başlayınca biraz zor olacak benim için.Görüşünce bol bol konuşuruz
Hoş geldin canım aramıza
Ayy ne güzelmiş o teyzenin de kulakları duymuyordur büyük ihtimal. Keşke bende o saatte elektrikli süpürge çalıştırabilsem.
Herkes öyle canım merak etme. Bende aynen senin gibiyim. İş yerinde bir sürü plan yaparım şunu yapacağım bunu yapacağım diye eve gelince neye uğradığımı ben bile anlamam. Ayrıca ramazandan sonrada bana bir haller oldu acaip bir yorgunluk var üstümde. Omuzlarım ağrıyor sürekli ve içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. Kızlar yaaa son bi kaç gündür havalar çok sıcak. Konya normalde soğuk olurdu şimdi burası bile yanıyor hem de felaket bir sıcak var. Sizin şehirlerde durum nasıl?
Eğer öyleyse durum çok vahim. Ben temizlik yapayım yapmayayım hep buralardayım
temizlik yapmayınca uğramıyor bu bacılar sohbete...
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah Allah gönlüne göre verir.hoşbulduk canım aranıza aldığınız için teşekkürler bende de bayramdan bu tarafa bir yorgunluk var sürekli canım uyumak istiyor nedense dün bankaya kredi başvurusu onaylanmış allah izin verirse beğendiğimiz evi alacağız hayırlısıyla experri bekliyoruz dua edin kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ladyciğim ben afyonkarahisarda oturuyorum canım bizim burasıda çok sıcak canım ben kapalıyım birde ölüyorum resmen allah yardımcımız olsun inşallah
Hadi bakalım olur inşallah biran önce ev işiniz. Benim de işe başlamadan önce yorganlarımı temizleyip havalandırmam lazım. Çok işim var çokkkkarkadaşlar merhaba ben bu hafta sonu yorganlarımı falan güzelce yıkayıp toparladım hurçların içine yerleştirdim güzelce yavaş yavaş toparlanıyorum artık eşyaları topluyorum onun için temizlik yapmıyorum çok fazla
Hoş geldin canım kolay gelsinkızlarrrr nasılsınız yeni geldim bende tatilden VEEEE TEMİZLİK BAŞLASINNNNN
Kızlar uzun zamandır yazmıyorum temizlik yapıyorum dip köşe 2 günde bir bir tek cam balkonlarım ve mutfak dolaplarım var yapmam gereken ama bir türlü motive olamıyorum ikisini 1 saate yaparım aslında yarın yapsammı
nabersiniz küllügiller
chentig vol 2 ne zaman başlıyor anacım, bak zor zaptdediyom kendimi. :))) elini çabuk tut gayrı, yoksa liste işi bana kalırsa herkes illallah der, maazzallah.
hooh hoooyt, toplaşın uleeen, safları sıklaştırın.
nabersiniz küllügiller
chentig vol 2 ne zaman başlıyor anacım, bak zor zaptdediyom kendimi. :))) elini çabuk tut gayrı, yoksa liste işi bana kalırsa herkes illallah der, maazzallah.
hooh hoooyt, toplaşın uleeen, safları sıklaştırın.
Heyyt beee kimler gelmiş kimlerIssız kaldı topiğimiz, hem ıssız hem kirli, tozlu ve pis Arada bi birileri gelip toz alıyor o kadar
eveeeeeet
banyoyu temizledim
balkondaki çamaşırları topladım
makineye çamaşır attım
oğlumu yıkadım, kendim de yıkandım
banyoyu tekrar yıkadım
bulaşık makinesini boşalttım,
mutfağı topladım
gecenin ilerleyen vakitlerinde ütü yapıciğim
makinenin işi bitince onları asıciğim
ammaaaaa şu bir-iki saati nette takılarak ya da kitap okuyarak geçiricem, kendime ödül verdim :))
Yaw bi de şu şeyi merak ediyorum.rumuzun altındaki kalpler ve çiçek isimleri
kim karar veriyor site yön .sanırım.
Iki kalp olmuşuk ne anlama geliy?
Bazısı çiçek isminin yerine kendi istedigi sloganı yazabiliy?
Bu nasıl oliy?
Saçım uzun-kel değilim-aklım da var çohh şükür...
Ama anlamadım getti...bir bilen varsa davransın hele...
Yaw bi de şu şeyi merak ediyorum.rumuzun altındaki kalpler ve çiçek isimleri
Bu nasıl oliy?
Bu topiğe ilk defa mesaj yazıyorum, her zaman takipte olmama rağmen. Çiçek isimleri ve kalpler mesaj sayısına göre oluyor. Mesaj sayısı arttıkça çiçek isimleri değişiyor. Şöyle ki:
0-150 mesaja kadar= Papatya
150-250 mesaja kadar= Nilüfer
250-500 mesaja kadar= Nergis
500-750 mesaja kadar= Menekşe
750-1000 mesaja kadar= Gül
1000-1500 mesaja kadar= Lilyum
1500-2000 mesaja kadar=Krizantem
2000-2500 mesaja kadar= Lale
2500 mesaja kadar= Orkide
Kalpler de aynı şekilde ama onun kaç mesajda arttığını bilmiyorum...
Yaw bi de şu şeyi merak ediyorum.rumuzun kalpler ve çiçek isimleri
Bu nasıl oliy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?