ilgileniyor olsa boyle bi sey yapmanıza gerek bile kalmaz demekki ilgilenmiyor sonuc belli. hiç girişmeyin bence
İlgilenseydi anlardınız bence..
Ortalığı karışmaya gerek yok. Allah korusun neler okuyoruz haberlerde :)
cok ergence geldi bu fikir :)
Geri çekilmesi için sebepleri varkenmi ? Hiç sanmam kendini rezil ettiğinle kalırsın
Ne gerek var allah aşkına
İlgilense zaten ilgilenirdi
Sozum meclisten disari ama en irrite, ayar oldugum kiz davranisi budur. O kadar ucuz ki, bi erkek olsam hoslanacagim varsa da hoslanmam bak o kadar diyorum. Ki erkeklerin de en nefret ettigi davranis budur. Eger boyle bir sey yaparsan onun gozunde kendini kucultmus olursun. Zaten seninle pek ilgilenmiyormus, bunu da soylersen iyice seni takmaz. Ama bak ne diyecegim insan egosuna duskundur. Biraz arana mesafe koy hoslandigin kisiyle. O, seni merak etsin. o 3 defa arasin ama sen 1 defa ara gibisinden. Belki boyle dikkatini cekersin. "Allah aallah bu kiz niye aramiyor?" falan diyebilir. Merak eeder yani. Etmezse de salla.
Sen "bu numara beni rahatsız ediyor,kimin acaba" diye sorarsan, "kendin sorsana" diyecek, cevabın ne olacak bu durumda? Hiç cevap yazmadım diyorsun ya,ondan sordum.Normal bir insan rahatsız edilirse "siz kimsiniz" der önce,dimi.
Hic gerek yok bence. Kurdugunuz plani cocukca buldum o da diyebilir kafasindan istemiyorsa engeler siler cok merak ediyorsa arar kendine sorar niye bana soruyo bi samiyetiniz yoksa hemen a kiz bana asilor fln diye havaya girebilir hem hoslansa bir sekilde belli ederdi zaten . Biraz sabir derim ben yada ortak arkadaslar edinip o sekilde yaklasmayi dusune bilirsiniz .
Yas 15 falan mi?
Yok yok ..
Yanlış taktik..
Kiskandirma durumlarina hic girme bence kaybeden sen olursun , hemde kazanmışligin yokken..
Sozum meclisten disari ama en irrite, ayar oldugum kiz davranisi budur. O kadar ucuz ki, bi erkek olsam hoslanacagim varsa da hoslanmam bak o kadar diyorum. Ki erkeklerin de en nefret ettigi davranis budur. Eger boyle bir sey yaparsan onun gozunde kendini kucultmus olursun. Zaten seninle pek ilgilenmiyormus, bunu da soylersen iyice seni takmaz. Ama bak ne diyecegim insan egosuna duskundur. Biraz arana mesafe koy hoslandigin kisiyle. O, seni merak etsin. o 3 defa arasin ama sen 1 defa ara gibisinden. Belki boyle dikkatini cekersin. "Allah aallah bu kiz niye aramiyor?" falan diyebilir. Merak eeder yani. Etmezse de salla.