• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir parmak açılmayla suni sancı

1 cm açıklıkla gittim suni sancı verildi 14.5 saatte doğurdum. Keşke evde bekleseydim acemiliğime geldi.

Herkes olumsuz seyler soylemis canim.. Bende suni sanciyla dogurdum. Suyum geldi 6 sa bekledik acilma yok.
Suni sanci aldim 6 sa sonra dogurdum. Oyle deli dehset sancim olmadi. Nerdeyse gule oynaya bekledim. Fotograflarimi gorenler saka misin bu fotodan 2 sa sonra mi dogurdun diyolar..
Eet kalp atislari yukseliyor ama surekli kontrol altindasin zaten.
Dr a guveniyorsan korkma. Sormak istedigin bisey olursa cevaplarim canim. Hayirli dogumlarin olsunnnn..

Ben de evde sancıyı bekleyenlerdenim. geçen haftaki kontrolde, doktorumuz, 2,5cm kadar açılmam olduğunu söyledi.

Üzerinden 5 gün geçti, tık Yok. Evde bekliyorum. Gerçi benim günüm dolmadı ama açılma başladığı için öyle dedi. Yoksa günüm 38+7.

Annemij suyu gelmisti ama bir gram agrisi kasilmasi yoktum suni sanci verdiler. 4 saatte mi ne dogmus.
Çok sukur bir sikinti olmadan dogdu kardesim.
Bu biraz doktorla birlikte vereceginiz bir karar.

Benim sancım vardı 4 cmde acılmam vardı 5 dkya dusuyodu sancılarım hastaneye gittim afedersin bi tane beceriksiz sabırsız hemşire kalkıp yüksek dozda suni sancı verdi.agrısına dayanamayıp sezayene girdim o yüzden bence bekleyin almayın hemen suni sancıyı

Back
X