- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar 39+4 üm sancım yok cuma gübüm doluyo perşembe suni sancı alıcam açılmam kolaylaşır mı kolay olur mu doğumum ısrarla normal istedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bi yerde okudum kadin israrla normal istemis suni sanci verilmis bebek o sirada strese girmis esi once gelmis sonuc pek iyi degil yani akisina birakin doktorunuz ne gerekiyorsa onu yapsinKızlar 39+4 üm sancım yok cuma gübüm doluyo perşembe suni sancı alıcam açılmam kolaylaşır mı kolay olur mu doğumum ısrarla normal istedim![]()
Bilgileriniz için teşekkürler kızlar dr bekledik artık dedi suni sancı verelim dedi yatışını yapalım dedi inşallah zorlanmam açılmam başlamış ama hızlı gelişir mi onu merak ediyorum
Bir parmak dedi ebe ne kadar oluyo dedim bi cm dediAçılmanız kaç cm?
Bir parmak dedi ebe ne kadar oluyo dedim bi cm dedi
Cok dogru bi tavsiye.ilk dogumumda erken dogum yapmak zorunda oldugum icin suni sanci vermislerdi.yurtdisinda yasiyorum hayati bi durum olmadigi surece sezeryan kesinlikle yasak burda.1.5 ay once 2. Cocugumu dogum yaptim evde cektim sanciyi.dayanamayacak hale gelince gittim hastaneye.gittigimde 5 cm olmustu bile.kesinle evde cekmek en guzeli.O zaman 1 cm açılmaya kordon dolandı denilip bebeği sezeryana alma ihtimali yüzde 85. Ama daha önemlisi siz artık sancıya dayanamayıp bitkin düşebilir ve sezeryan isteyebilirsiniz. Tavsiyem bekleyin. Sancınız, zamanı dolunca gelecektir. Büyükler sancıyı evde çekip hastaneye gidin der her zaman. Dinlemekte fayda var.
Bilgileriniz için teşekkürler kızlar dr bekledik artık dedi suni sancı verelim dedi yatışını yapalım dedi inşallah zorlanmam açılmam başlamış ama hızlı gelişir mi onu merak ediyorum