ya hanımlar ben burda böle birşey paylaştığımı unutmuşum . yoksa mesajlarınızı asla teşekkürsüz bırakmazdım. ama hiçbirşey için geç olmadığı gibi bunun içide geç değil. hepinize iyi dileklerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi snuyorum.
bir okul dönemini daha kapattığımız şu günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz ana kız. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Size cok özel bir insansiniz yasadiklariniz belkide cok büyük bir imtihandi gercekten ne kadar özel birisniz ki bu kadar özel bir bebegi aysuyu Rabbim size armagan etti size emanet etti...sizde ona sevginizi vererek Allaha emanetsniz ailece
maşallah kızına annesi o ne güzellik öyle..
bende bir melek ablasıyım bizim meleğimiz de aynen öyle küvezde kaldı yaşam mücadeleleri verdi ve şu anda 10 yaşında canımız
bende babamın elinde dosyayla geldiği anı hiç unutmuyorum
ama o anda yaşadıklarım için çok pişmanım ne kadar saçmaymış böyle bir güzelliğin bize nasip olduğunu o an anlayamamışım
ama şu an herşey o kadar farklı ki ömrümüz hayatımız o bizim 2 aylık evladım var ama hiç birşey onun yerini tutmuyor bunu can-ı gönülden söylüyorum o BAMBAŞKAM benim
Down sendromlu cocuklar ailelelerin goz bebegi oluyorlar ileride cok neseli ve cok sicak kanlilar. En kotu gunlerinizde gelip sarilir gunlerinizi renklendirirler. Asiri derece icli cocuklardir bir kere. Bir insanin duygularini uzuntusunu anlarlar yani simdiki gibi duygusuz kibirli kendini begenmis cocuklardan cok daha ozel bir kiziniz var.
Insallah ileride daha guzel okullar acilicak onlarla egitimle kucuk isleri bile yapiyorlar cogu yurtdisinda falan. Insallah o da sizin gibi ozel bir annenin elinde buyur, gulucukler dagitir size.
gercekten tüylerim diken diken oldu hikayeyi okurken ). Masallah cok sirin bir kiziniz var, Allah onu size bagislasin. Saglikli bir ömür nasip etsin...
Ne desem yetmeyecek o kelimeler o çok şanslı bir prenses senin gibi bir annesi olduğu için ve sen çok şanslı bir annesin böyle bir prensese sahip olduğun için :)
Hikayenizi ağlayarak okudum.Özel bir kız ve özel bir anne...Sonsuza kadar korunacak bu özellik.
Maaşallah pek tatlı küçük hanım.Belli başından beri o da bırakmak istememiş sizi sımsıkı tutunmuş anneciğine.
Ne şanslısınız ve kızınız da ne şanslı ki ona küçük yaşında mektup yazmışsınız.Ben annemden ilk mektubumu
20 yaşında aldım o da uzakta okuduğum için...Özel anne ve özel kızı için özel ve güzel gelecek dileğiyle...İyi akşamlar
sen kadar özel bir annesin ki allah sana bir melek göndererek seni ödüllendirmiş.. çok ama çok güzel bir kızın var maşallah.. bir ömür boyu kalbinizde ki sevgi dudağınızda ki gülücük eksilmesin inşallah...
sulu gözlü biri değilimdir ama ağlayarak okudum mektubu.ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı.isyan etmeyip sahiplenmenin ve şükretmenin sonunda da mutluluğu elde etmenin en güzel örneklerinden birisiniz bence.Allah kızınıza ,size ve ailenize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah
psikolog arkadaşımbana down sendromlu insanların dünyadaki en zararsız,en masum insanlar olduğunu söylemişti..evet doğru diye düşünmüştüm ben de,benim de etrafımda var bu masum bakışlılardan..içlerinde zerre kötülük olmadığı o kadar belliki..hiç büyümeyen küçük çocuklar gibiler..Siz ne kadar şanslısınız,Aysu ne kadar şanslı...Ne güzel büyütmüşsünüz maşallah prensesler gibi..Rabbim yüzünüzü hep güldürsün..Cennette peygamberimize komşu eylesin..