Bir onerisi olan yazmadan gecmesin lutfen !

Cok tesekkur ederim ilginiz icin. Korkuyorum ama pazartesi gunu sabahtan gidicem endoskopi derlerse de ozelde yaptiricam allahin izniyle duzelirim ins. Sana da cok gecmis olsun canim.

Cok tesekkur ederim ilginiz icin. Korkuyorum ama pazartesi gunu sabahtan gidicem endoskopi derlerse de ozelde yaptiricam allahin izniyle duzelirim ins. Sana da cok gecmis olsun canim.

insss canimmm..

Cok gecmis olsun canim allah hepimize acil sifalar versin inssss.

Hemen endoskopi yapmıyorlar canım özellikle de yaşın gençse önce ilaç veriyor doktor oda işe yaramazsa endoskopi yapılıyor ilk önce tahlil yapılıyor mide filmi falan çekiliyor
23 yasindayom canim ins dedigin gibi olur mide filmi ddedigin normal akciger filmi gibi mi?
Hemen hemen aynı yaşlardayız benim önce miğde filmi mi çektiler yani ultarasanla miğdene bakıyorlar canım

Büyük ihtimal reflüsün. Mideden yemek borusundan boğaza kadar bir yanma hissi oluşuyor. Aşırı olunca cidden rahatsız ediyor. Benim de vardı doktor direk gav... isimli ilaç verdi o yanma esnasında faydası oluyor. Fakat ben en büyük çareyi perhizde buldum ondan sonra o kadar mide yanması olmadı hiç. Perhizde katı bi düzen olarak cola cikolata cay kahve asitli içecekler bu paketlerde bisküvi vs onları kestim. Sadece normal yemeklerden yedim bitki çayı içtim. İşte 4 5 ay bu şekilde devam edince sonra hiç olmadı bir daha öyle mide tedavi etti kendini sanırım.

Yapabileceğim tek oneri doktora gitmen ve denedigin yanlis tedavilerden endoskopiden daha cok korkman. Çünkü bu sekilde daha kotu yapabilirsin.

Hayir yaa aklina kotu seyler getirme.
Endoskopiyi illa da kotu sey var diye yapmiyirlar ki.
Siradan mide yarasi da ola bilir

Suya karbonat kat ic. Cok iyi geliyor.

mide mikrobu diye bir şey var..biyopsi yapıyorlar..mikrop çıkınca..en az 2 hafta antibiotik ve mide hapı yazıyorlar..bu mikrobu ben iki kez geçirdim..ne kullanırsan kullan..mikrop geçmezse iyileşemiyorsun..umarım bir şey çıkmaz..ama devlet hastaneleri bayıltmıyor..yurt dışında kesinlikle bayıltarak yapılıyor..ben 2 kez oldum..hiç bir şey hissettirmiyorlar..ama gerçeten türkiyede her şey işkence gibi..

Hosgeldiin reflu dunyasinaa
saka bi yana gecmis olsun. Korkulacak bisey degil. Yatarken yuksek yastikla yat. Sol 5arafina yatmaya calis. Dr.u kesinlikle 8hmal etme cunku korkulacak bisey yok muhtemelen mide koruyucu verir ve yememen gereken seyleri soyler. Tedbirli olmak icin endoskopi isteyebilir belki ona gerek bile gormez dr.una bagli velev ki endoskopi istedi cok basit 5. Dk.lik bir olay . Mide koruyuculari alip rahatlayica niye bu kadar cekmisim ki diyeceksin. Yediklerine dikkat edebilirsin tursu yeme baharat yeme agir yagli yemekler yeme kizartma helede yagi ik8nci kez kullanilmis kizattma hic yeme. Bir muddet dikkat edersen bisey kalmaz. Bir de cok ise yqrayan bisey car biri onermisti bana da. Yarim cay kasig8 kadar toz sekeri bogazina dogru koy ve agzinda emmeden yut. O ozellikle yrmek botusunda ki ynmaya iyi geliyor. Ara ara bir iki kez yapabilirsin. Yalniz nr yazdim dr. Gibi aahhh ahh ceken bilir . Gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canim herkes reflu diyor ama acaba ne var migdemde gercekten merak etmeye basladim. Su an bi arkadasimin tavsiyesiyle bi ilac aldim iyi geldi bakalim ne olucak.

Cok tesekkur ederim canim herkes reflu diyor ama acaba ne var migdemde gercekten merak etmeye basladim. Su an bi arkadasimin tavsiyesiyle bi ilac aldim iyi geldi bakalim ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…