Boğaz reflüsü

merhaba , benzer sorunları yaşayıp çözüme ulaşan var mı ?
Ben de bu sorunları yaşıyorum boğaz ağrım oluyor konuştuğum zaman ya da yürüyüş yaptığım zamanlarda başlıyor boğaz ağrısı. Kbbciler boğazda bi sorun yok diyo o yüzden boğaz reflüsü teşhisi koydular. İlaçlara başladım umarım iyileşir. İlaç olarak lansora başladım ben de

Kızlar bi süredir geçmek bilmeyen bi boğaz ağrım var. Tam yemek borumun o kısım yani küçük dilin olduğu kısımda bi ağrı değil daha aşağıda anladınız umarım ne demek istediğimi. Yutkunurken çok canım acıyor. Soğuk algınlığına falan bağlamıyorum herhangi bir kovid veya grip belirtisi yok. Ben açıkçası boğaz reflüsü olduğumdan şüpheleniyorum. Nedenine gelirsek yıllardır elimde büyüttüğüm daha yavruyken sahiplendiğim kedimi kaybettim yaklaşık 1 buçuk yıl önce. Aylarca süren yeme bozukluğu yaşadım ağır üzüntüden. Gerçekten çok üzüldüm evlat acısı gibi bişey yaşadım Allah kimsenin başına vermesin. Yani şöyle anlatayım yemekten içmekten kesildim annemlerin zoruyla bişeyler yiyip zamanla da midemin yediğimi kabul etmemesi durumu oldu. İstemsizce yediğimi çıkarıyordum o zaman farkettim ki bu durum böyle oldukça boğazımda bi acı yanma hissi oluştu. Sanırım mide asidi boğazımı tahriş etti. Hafif beslenerek bu durumu aşmaya çalıştım düzelmiştim biraz daha aslında. Sadece spor yaptığım zaman bi öksürük krizi başlıyor. Gece yatarken, sabah kalkarken kuru öksürükle uyanıyorum. Açıkçası ben reflü olduğuna eminim. Şuan birsürü ilaç kullanıyorum kan hapları, antidepresan (azaltarak bırakma sürecindeyiz doktorumla) doğum kontrol hapı (evlendim bu süreçte) falan derken zaten ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim o yüzden doktora gitmeye çekiniyorum açıkçası yine birsürü hapla geri döneceğim diye. Bu durum beni zorlarsa elbette gidicem ama sizin de fikirlerinizi almak istedim belki aynı hastalığa sahip olanlarınız vardır doğal yoldan bundan kurtulan oldu mu? Çikolata, cips abur cubur yediğimde öksürmekten bi hal oluyorum bu günden itibaren beslenme düzenime de daha fazla dikkat edeceğim. Benzer şikayeti olan bi önerisi olan var mı?
İyileştiniz mi acaba

X