Bir onerisi olan yazmadan gecmesin lutfen !

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
33
Merhaba hanimlar bir aya yakin bir suredir migdemde yanma var tam olarak migde mi onu da tam kestiremiyorum sanki yemek borumda ama denemedigim sey kalmadi mide koruyucular yemekten once mide haplari elma sut bitki caylari soda ne yapsam 5 dk geciyor sonra yine basliyor dayanilmaz oldu artik. Doktora gidicem ama endoskopi yaptirmaktan korkuyorum ki kotu biseyden suphelenilirse mi endoskopi cekiyorlar yoksa hemen mi benimle ayni durumda olanlar ya da bu durumu atlatmis olanlar nasil atlattiklarini ve onerlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...

Doktora gitmeden hiçbir çözüm bulamazsınız mide ağrısının bir sürü nedenleri var,ülser,gastirit,reflü,mide kanseri bu liste uzar gider o yüzden kısa zamanda doktora gidin.

sevgilimde vardı midede yanma problemi falan yemek yiyemiyodu çocuk o derece yani.
doktora gittik endoskopi dedi gere geldik.iğneden bile ödü patlayan bi insan kendisi...ama zamanlaa ağrıya dayanamadı bende kızmaya başlayınca tekrar gittik endoskopiye razı oldu.bayıltarak yaptılar ve hiçbirşey hatırlamadığını söyledi.

endoskopiden korkmayın.bu arada sonuç olarak ta ülser çıktı.yara yani.

Doktora gitmeden hiçbir çözüm bulamazsınız mide ağrısının bir sürü nedenleri var,ülser,gastirit,reflü,mide kanseri bu liste uzar gider o yüzden kısa zamanda doktora gidin.
Haklisin endoskopiden korkuyorum o yuzden bugun yarin oyaliyorum kendimi

Hemen endoskopi yapmıyorlar canım özellikle de yaşın gençse önce ilaç veriyor doktor oda işe yaramazsa endoskopi yapılıyor ilk önce tahlil yapılıyor mide filmi falan çekiliyor

Tarifin reflüyü gösteriyor. Benimde midemde pek çok sorun var ama korkumdan endoskopi yaptıramadım. Fakat doktorun endoskopi yapmadan verdiği ilaçlarla düzeldi çok şükür. Stresten uzak durmaya çalış, mide problemlerini tetikler. Doktora git vereceği ilaçları kullan yoksa mide rahatsızlıkları gittikçe başının en büyük belası olur.. Ha birde çok ağrılı anlarında süt içmen faydana olacaktır.

Benim oyle krampli agrilarim yok ama surekli bi yanma sut iciyorum 10 dk sonra yine basliyor ve sigarada kullaniyorum o da tetikliyor sanirim. gidicem doktora ins endoskopiye gerek kalmaz. bu arada ozeller mi yapiyor sadece endoskopiyi yoksa devlette yapiyor mu

Endoskopi agrisiz, acisiz bir islem...

Birkac yil once benzer sikayetlerle ben de yaptirmistim.

Hicbir sorun cikmadi, onceden kullandigim haplarin yan etkisiymis...

Bir muddet devam eden sikayetlerim sonra kendiliginden gecti.

Umarim sizinki de boyle bir durumdur...

Hemen endoskopi yapmıyorlar canım özellikle de yaşın gençse önce ilaç veriyor doktor oda işe yaramazsa endoskopi yapılıyor ilk önce tahlil yapılıyor mide filmi falan çekiliyor
23 yasindayom canim ins dedigin gibi olur mide filmi ddedigin normal akciger filmi gibi mi?

Canım benim 5 yıldır mide problemim var bazı dönemlerde hergün midemde mangal yanıyomuş gibi hissederim çok kez de doktora gittim ama hiç endoskopi yapılmadı. O hemen karar verilcek bi durum değil . Zaten doktorun verdiği ilaçlarda tedavine devam edip dikkat edersen çözüm oluyor bence korkma git doktora ve geçti diyede tedavini yarıda bırakma

Midemle savaşımda 3. aydayım
Endoskopiden kormayın, ürkülecek bir şey değil
Aksine endoskopi yapılmadan uygulanan tedaviler deneme yanılmaya bakıyor
Reflü çok ciddi bir problem, üç aydır oturarak uyuyorum
Doktora gitmeden endoskopinizi yaptırın, tedavi ona göre uygulansın
Vakit kaybetmeyin, ilerledikçe zorlaşıyor tedavi

Sütüde fazla içme çünkü şuran rahatsızlığının ne olduğunu tam olarak bilmiyorsun.Eğer reflüden ötürü yanma varsa uzmanlar çeyrek bardak kadar yağsız ve soğuk süt için diyor,eğer gaz,şişkinlik ve sindirim sorunu varsa ağrıların dahamda şiddetlenmesine neden olabilir.

Reflüde ağrı olmaz yanma olur zaten, bunun nedeni de mide asidinin normal düzeyin üstüne çıkmış olmasıdır. Yediklerinin tadının ve bazen asitlerin ağzına geldiğini hissettiğinde olur mesela. Devlette yapar özelde.. Ama maddiyatın müsait olursa özelde yaptırmanı öneririm. Daha az korkacağın ve neredeyse hiç hissetmeyeceğin yöntemler kullanıyorlar.

Aynen canim ozelde dusunuyorum zaten allahin izniyle korkuyorum ama cok.

Merhaba onclkle gecms olsun bi zaman bndedee vardi reflu sekiz sene faln once bikac doktora gittim hic endoskopi istemediler birisi bilemedi agir bi ilac vermis zehirlendim digeri hic fayda gormedim en son bi doktora gittim hayatimi kurtardi ogun bugundur bitti agri rahatsizljk ama simdi endoakopi istiyorlar benim gorumcem annem anarnem gitti hepsinede endoakopi ile teahis koyabilirz demisler birde devlette bayiltmadan yapiyolarms ama ozelde bayiltipta devlete gitmeyin ve korkmayin simdi korkup gitmiyorsnuz ama allh korusun ilerleyebilir mide rahatsizligi cok zordur bilirim korkmayin

bende midemden çok şikayetçiyim 2 kere endoskopi oldum ama zaten anlamıyorsun gözünü kapatıyon açıyon o kadar korkulcak bişi değil yani. 3 yara vardı midemde ilaç tedavisi oldum yara iyileşti ama gastrite çevirdi baharatlı, acı, asitli ve salçalı yiyeceklerden uzak dur bir müddet ve ben sabah aç karnına siyah zeytin çekirdeği yutuyorum denersen faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…