- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 33
- Konu Sahibi uzman estetisyen
-
Doktora gitmeden hiçbir çözüm bulamazsınız mide ağrısının bir sürü nedenleri var,ülser,gastirit,reflü,mide kanseri bu liste uzar gider o yüzden kısa zamanda doktora gidin.Merhaba hanimlar bir aya yakin bir suredir migdemde yanma var tam olarak migde mi onu da tam kestiremiyorum sanki yemek borumda ama denemedigim sey kalmadi mide koruyucular yemekten once mide haplari elma sut bitki caylari soda ne yapsam 5 dk geciyor sonra yine basliyor dayanilmaz oldu artik. Doktora gidicem ama endoskopi yaptirmaktan korkuyorum ki kotu biseyden suphelenilirse mi endoskopi cekiyorlar yoksa hemen mi benimle ayni durumda olanlar ya da bu durumu atlatmis olanlar nasil atlattiklarini ve onerlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...
Haklisin endoskopiden korkuyorum o yuzden bugun yarin oyaliyorum kendimiDoktora gitmeden hiçbir çözüm bulamazsınız mide ağrısının bir sürü nedenleri var,ülser,gastirit,reflü,mide kanseri bu liste uzar gider o yüzden kısa zamanda doktora gidin.
Tarifin reflüyü gösteriyor. Benimde midemde pek çok sorun var ama korkumdan endoskopi yaptıramadım. Fakat doktorun endoskopi yapmadan verdiği ilaçlarla düzeldi çok şükür. Stresten uzak durmaya çalış, mide problemlerini tetikler. Doktora git vereceği ilaçları kullan yoksa mide rahatsızlıkları gittikçe başının en büyük belası olur.. Ha birde çok ağrılı anlarında süt içmen faydana olacaktır.Merhaba hanimlar bir aya yakin bir suredir migdemde yanma var tam olarak migde mi onu da tam kestiremiyorum sanki yemek borumda ama denemedigim sey kalmadi mide koruyucular yemekten once mide haplari elma sut bitki caylari soda ne yapsam 5 dk geciyor sonra yine basliyor dayanilmaz oldu artik. Doktora gidicem ama endoskopi yaptirmaktan korkuyorum ki kotu biseyden suphelenilirse mi endoskopi cekiyorlar yoksa hemen mi benimle ayni durumda olanlar ya da bu durumu atlatmis olanlar nasil atlattiklarini ve onerlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...
Benim oyle krampli agrilarim yok ama surekli bi yanma sut iciyorum 10 dk sonra yine basliyor ve sigarada kullaniyorum o da tetikliyor sanirim. gidicem doktora ins endoskopiye gerek kalmaz. bu arada ozeller mi yapiyor sadece endoskopiyi yoksa devlette yapiyor muTarifin reflüyü gösteriyor. Benimde midemde pek çok sorun var ama korkumdan endoskopi yaptıramadım. Fakat doktorun endoskopi yapmadan verdiği ilaçlarla düzeldi çok şükür. Stresten uzak durmaya çalış, mide problemlerini tetikler. Doktora git vereceği ilaçları kullan yoksa mide rahatsızlıkları gittikçe başının en büyük belası olur.. Ha birde çok ağrılı anlarında süt içmen faydana olacaktır.
23 yasindayom canim ins dedigin gibi olur mide filmi ddedigin normal akciger filmi gibi mi?Hemen endoskopi yapmıyorlar canım özellikle de yaşın gençse önce ilaç veriyor doktor oda işe yaramazsa endoskopi yapılıyor ilk önce tahlil yapılıyor mide filmi falan çekiliyor
Bayiltmadan nasil yani migden bulanmadi mi?Ben de korkuyordum ama korkulacak birsey yokmuş. Üstelik ben bayiltilmadan alınmıştım.
Kesinlikle ertelemeyin. Hastaliginiz ilerleyebilir.
Sütüde fazla içme çünkü şuran rahatsızlığının ne olduğunu tam olarak bilmiyorsun.Eğer reflüden ötürü yanma varsa uzmanlar çeyrek bardak kadar yağsız ve soğuk süt için diyor,eğer gaz,şişkinlik ve sindirim sorunu varsa ağrıların dahamda şiddetlenmesine neden olabilir.Benim oyle krampli agrilarim yok ama surekli bi yanma sut iciyorum 10 dk sonra yine basliyor ve sigarada kullaniyorum o da tetikliyor sanirim. gidicem doktora ins endoskopiye gerek kalmaz. bu arada ozeller mi yapiyor sadece endoskopiyi yoksa devlette yapiyor mu
Reflüde ağrı olmaz yanma olur zaten, bunun nedeni de mide asidinin normal düzeyin üstüne çıkmış olmasıdır. Yediklerinin tadının ve bazen asitlerin ağzına geldiğini hissettiğinde olur mesela. Devlette yapar özelde.. Ama maddiyatın müsait olursa özelde yaptırmanı öneririm. Daha az korkacağın ve neredeyse hiç hissetmeyeceğin yöntemler kullanıyorlar.Benim oyle krampli agrilarim yok ama surekli bi yanma sut iciyorum 10 dk sonra yine basliyor ve sigarada kullaniyorum o da tetikliyor sanirim. gidicem doktora ins endoskopiye gerek kalmaz. bu arada ozeller mi yapiyor sadece endoskopiyi yoksa devlette yapiyor mu
Aynen canim ozelde dusunuyorum zaten allahin izniyle korkuyorum ama cok.Reflüde ağrı olmaz yanma olur zaten, bunun nedeni de mide asidinin normal düzeyin üstüne çıkmış olmasıdır. Yediklerinin tadının ve bazen asitlerin ağzına geldiğini hissettiğinde olur mesela. Devlette yapar özelde.. Ama maddiyatın müsait olursa özelde yaptırmanı öneririm. Daha az korkacağın ve neredeyse hiç hissetmeyeceğin yöntemler kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?