• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir öneriniz var mı?

nesemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
45
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır evliyim ama bir türlü mutlu olamıyorum. Sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum eşim hakkımda şöyle böyle düşündü,bir şeyler yapsa altında sebepler aramalar falan gibi şeyler ,her şeyi yanlış anlamalar,sürekli olumsuz düşünmeler kibu bizi sürekli kavgaya sürüklüyor ve ben bu olanlardan sonra eşim eskisi gibi değil diye düşünüyorum,evlendiğine pişman olduğunu düşünüyorum yan, anlayacağınız ben bu hallerimden kurtulmadığım sürece huzuru bulamıyacağımı düşünüyorum deniyorum çabalıyorum olmuyor artık durup durup ağlama krizine giriyorum yataktan çıkamıyorum kendime hiç bakmıyorum bile artık,Unutkanlık başladı,kelimeleri doğru çıkaramıyorum ağzımdan konuşma bozukluğu başladı üstüne bir de saç koparma hastalığı var bende ve pskoloğa gitmem gerek ama çok çekingenin gidemiyorum ben bu derumdan nasıl kurtulabilirim acaba???

cnm bu evliliğe adapte olamamandan da kaynaklanıyor olabilir çünkü bahsettiğin şeyler eşin ve evliliğinle alakalı tamamen, bi aile terapisti faydalı olabilir diye düşünüyorum

bu arada saç koprma hastalığın ne zamandır var bi doktora gittin mi hiç,unutkanlık ve şu kelimeleri toparlayamama olayı zaten içinde bulunduğun durumdan kaynaklanan sonuçlar olabilir her şeyi çok kafana takma evliliğinin tadını çıkarmaya çalış umarım çok mutlu olursun..

hayata güzel yönlerden bakın ve sahip olduğunuz güzel şeyler için şükredin.gencecik yaşta hayata kğsmek niye? Allahın da gücüne gitmezmi bu?eşinizi sevdikten sonra her sıkıntıyı birlikte halledebilirsiniz.kendinizi bukadar yıpratmayın ve kuruntularınızdan vazgeçin. yataktan çıkın ve ferahlayabileceğiniz işler yapın.hayat çok güzel.

bu arada saç koprma hastalığın ne zamandır var bi doktora gittin mi hiç,unutkanlık ve şu kelimeleri toparlayamama olayı zaten içinde bulunduğun durumdan kaynaklanan sonuçlar olabilir her şeyi çok kafana takma evliliğinin tadını çıkarmaya çalış umarım çok mutlu olursun..

cevap yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım saç koparma hastalığım 1 yıldır var hemen hemen.Doktora gitmeyi bende istiyorum ama hayatımda hiç psikologa gitmedim cesaret edemiyorum. Evliliğin tadını çıkaramıyorum işte her hareketin altında bir şey arıyorum paranoyak mıyım diyorum bazen öyle işte.

hayata güzel yönlerden bakın ve sahip olduğunuz güzel şeyler için şükredin.gencecik yaşta hayata kğsmek niye? Allahın da gücüne gitmezmi bu?eşinizi sevdikten sonra her sıkıntıyı birlikte halledebilirsiniz.kendinizi bukadar yıpratmayın ve kuruntularınızdan vazgeçin. yataktan çıkın ve ferahlayabileceğiniz işler yapın.hayat çok güzel.

cevabınız için teşekkür ederim bu sıkıntı hallerinden kurtulmak benimde tek isteğim

çiçek yetiştirmeyi deneyebilirsin mesela... muhteşem bir balkon yapabilirsin.

ya da ahşap boyama yapabilirsin...

mutlaka birşeyler "ÜRET" kendini çok iyi hiisedeceksin

Back