- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
Herkese merhabalar çok dikkat çeker mi konum bilmiyorum ama artık çıkış yolu bulamadığım için yazmak istedim
Benim evimde 15 kedi var hepsi sokaktan gelme aşina olanlariniz vardır .
Bir kaçı engelli , sokakta yavru iken bulduğum tedavilerini yaptirdigim sonra kimsenin almadığı ve sokağa salamayacagim için eve aldığım .
Kiradayken apt. Da sorunlar başladı işte gürültü çıkıyor falan diye tmm dedik ev aldık ev sahibi hayvan bakacaksaniz müstakil ev alın dedi ağrıma gitti cam balkonlu ( epey geniş ) bir ev aldım .
Kedileri oraya geçirdik
Ama bu sefer de bu apt.dan şikayet geldi bugün ilk kez
Aslında giriş kat evin içinde değiller balkondalar ama daha file taktiramadigim için sanırım koku oluştu .
Her gün temizliyorum onu belirteyim ama geç saatlere kadar çalışıyorum
Hem gürültü hem koku insanlari rahatsız etti sanırım
Ama elimden bir şey gelmiyor ki
Kimse sahiplenmiyor
Sokağa salamam bu onlar için ölüm demek
Barınak da keza öyle
Ben ne yapicam bir fikri olan varsa söylesin
O kadar aliskinlar ki bize hangi birini ne yapayım aklım durdu artık ..
Not : Hamile bir kediyi evime aldım o üç tane doğurdu .
Sonra bir ilan gördüm annesiz kalmis iki tekir yavrusu süt emmezlerse oleceklerdi aradım kadını dedim ki geri almak şartı ile süt annelik yapar benim kızım ama lütfen sonra geri alın
Almadı ....
2. Not : Arkadaşlar ilan açın alsınlar demeyin defalarca açtık veterinerimiz de dahil olmak üzere .
2 engelli yavruyu takip şartı ile verdim
Kız bayila bayıla aldı 1 hafta sonra ben yapamıyorum dedi gittim çocukları almaya sosluk gibi bir şeyin içine azıcık mama koymuş , hiç ilgilenmemis zayiflamislar öldüm kahrimdan kızı da paralamamak için zor tuttum ..
3. Engelliyi bir ogretmene verdim
Karısı scottish istiyormuş benim yavrumu alır almaz siteye salmislar iki ayağında platin var. Gece iki saat bahçede onu aradım bir apartmanın altına sinmis kalmış korkudan , bir de yalan soyluyorlar kaçtı diye utanmadan ..
Bir daha da kimse almadı herkes cins kedi peşinde sanırım
Benim evimde 15 kedi var hepsi sokaktan gelme aşina olanlariniz vardır .
Bir kaçı engelli , sokakta yavru iken bulduğum tedavilerini yaptirdigim sonra kimsenin almadığı ve sokağa salamayacagim için eve aldığım .
Kiradayken apt. Da sorunlar başladı işte gürültü çıkıyor falan diye tmm dedik ev aldık ev sahibi hayvan bakacaksaniz müstakil ev alın dedi ağrıma gitti cam balkonlu ( epey geniş ) bir ev aldım .
Kedileri oraya geçirdik
Ama bu sefer de bu apt.dan şikayet geldi bugün ilk kez
Aslında giriş kat evin içinde değiller balkondalar ama daha file taktiramadigim için sanırım koku oluştu .
Her gün temizliyorum onu belirteyim ama geç saatlere kadar çalışıyorum
Hem gürültü hem koku insanlari rahatsız etti sanırım
Ama elimden bir şey gelmiyor ki
Kimse sahiplenmiyor
Sokağa salamam bu onlar için ölüm demek
Barınak da keza öyle
Ben ne yapicam bir fikri olan varsa söylesin
O kadar aliskinlar ki bize hangi birini ne yapayım aklım durdu artık ..
Not : Hamile bir kediyi evime aldım o üç tane doğurdu .
Sonra bir ilan gördüm annesiz kalmis iki tekir yavrusu süt emmezlerse oleceklerdi aradım kadını dedim ki geri almak şartı ile süt annelik yapar benim kızım ama lütfen sonra geri alın
Almadı ....
2. Not : Arkadaşlar ilan açın alsınlar demeyin defalarca açtık veterinerimiz de dahil olmak üzere .
2 engelli yavruyu takip şartı ile verdim
Kız bayila bayıla aldı 1 hafta sonra ben yapamıyorum dedi gittim çocukları almaya sosluk gibi bir şeyin içine azıcık mama koymuş , hiç ilgilenmemis zayiflamislar öldüm kahrimdan kızı da paralamamak için zor tuttum ..
3. Engelliyi bir ogretmene verdim
Karısı scottish istiyormuş benim yavrumu alır almaz siteye salmislar iki ayağında platin var. Gece iki saat bahçede onu aradım bir apartmanın altına sinmis kalmış korkudan , bir de yalan soyluyorlar kaçtı diye utanmadan ..
Bir daha da kimse almadı herkes cins kedi peşinde sanırım
Son düzenleyen: Moderatör: